Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Robot Wants Fishy
sponzorované odkazy

Robot Wants Fishy

Hrajete online hru Robot Wants Fishy

Robot si v budoucnosti poletuje vesmírem a jeho mazlíčky jsou kotě a štěně. Hledá někoho, s kým by si kotě mohlo rozumět a narazí na stopy živočicha, u něhož si myslí, že by to mohlo jít. Robot chce rybu! Pomozte mu ji najít a na daleké cestě překonávejte všemožné překážky. Jedná se o poměrně zajímavou retro hru.

ovládání hry Robot Wants Fishy

Směrové šipky, X • 2.45 MB • 101x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Ninja Showdown
Arkády - 14x
V superhře Ninja Showdown se vžijete do postavy nevyzpytatelného stínového bojovníka - ninji. Čeká vás totiž souboj na život a na smrt s dalším nebezpečným ninjou. Hra se ovládá klávesama, na výběr je několik kopů a obranných chvatů. Přímo ve hře je i názorný návod.
hra v Unity3D
Fishing Maniac!
Arkády - 109x
Originální hra se zvířaty. V tomto případě budete hrát za červíka, který se vydal chytat rybky. Je to na hlavu postavené, ale hra je to opravdu zábavná a dobře hratelná. Takže se pusťte do hry a hurá na rybky.
Mario Great Adventure 7
Arkády - 25x
Pěkná skákačka, ve které hraje hlavní roli náš oblíbený herní hrdina Mario. Jako v každé skákačce, ani zde nemohou chybět zlaťáky, nepřátele a spousta překážek. Dobrá hra i pro nejmenší hráče.
Carnival Shooter
Arkády - 20x
Zahrajte si na střelce v pouťouvé střelnici. Vaším úkolem je sestřelit pohybující se terče v podobě zvířat. Každých 150 bodů vás katapultuje do další úrovně.
Oh Snow!
Arkády - 15x
Další retro hra je tady! Tentokrát se můžete těšit na poměrně velký počet úrovní, ve kterých si vezmete na starost malou postavičku. Tento tvor hned od počátku musí utíkat před obrovskou sněhovou koulí, která ho hrozí zasypat na věčné časy. Kromě sněhové koule tvoří nebezpečí i tučňáci a pasti. Sbírejte sluníčka pro bonusové body.
Robot Wants Fishy
Arkády - 102x
Robot si v budoucnosti poletuje vesmírem a jeho mazlíčky jsou kotě a štěně. Hledá někoho, s kým by si kotě mohlo rozumět a narazí na stopy živočicha, u něhož si myslí, že by to mohlo jít. Robot chce rybu! Pomozte mu ji najít a na daleké cestě překonávejte všemožné překážky. Jedná se o poměrně zajímavou retro hru.
Bodiless
Arkády - 31x
Autoři této hry se pokusili o vytvoření opravdu netradiční hry, protože dostanete na starost postavičku bez těla. Hlavu, ruce a nohy má, ale tělo jaksi chybí. Toho se dá patřičně využít při plnění jednotlivých misí. První úkol je poměrně jednoduchý, nicméně obtížnost se postupně navyšuje, takže musíte více přemýšlet.
Gold Miner Vegas
Arkády - 72x
Do Las Vegas by se chtěla jednou podívat spousta lidí - těch mladých i starých. Na cestu ale budete potřebovat nějaké peníze, tak se náš starý pán rozhodl, že si nakope nějaké zlato. Pomůžeš mu v tom?
hra v Unity3D
ROLLING KITTY
Arkády - 27x
Tak tahle roztomilá kočka se zasekla v balónu a nyní se kutálí světem vstříc osudu... na cestě jí čeká mnoho překážek, které musí chtě nechtě překonat. Ze začátku je to klidná jízda, ovšem postupem času obtížnost pěkně narůstá.
Friction
Arkády - 31x
Pěkná skákačka, ve které budete bleskurychle skákat až do místa, kde je uložen klíč. Jakmile máte klíč, běžte s ním rychle ke dveřím a hurá do další úrovně. Zvláštností jsou různé plochy, které mají odlišné vlastnosti.
Rainbow Spider - hra pro nejmenší
Arkády - 28x
Pěkná online hra vhodná především pro nejmenší děti. Ovládáte malého pavoučka, který sbírá postupně všechny barvy duhy. Hra se ovládá levým tlačítkem myši.
Toucan in the Jungle
Arkády - 25x
Pěkná oddychová arkáda s logickými prvky. Pomozte hladovému tukanovi a dopřejte mu sladké ovoce. Není to vůbec snadné, protože mezi tukanem a ovocem je řada překážek, které musíte nějak obelstít.
Star Island - dětská skákačka
Arkády - 34x
Pěkná skákačka vhodná hlavně pro děti. V každé úrovni je vaším úkolem sebrat všechny hvězdičky a dostat se ke dveřím do další úrovně. V pozdějších úrovních si musíte dát velký pozor na nebezpečné příšerky. Hra Star Island se ovládá šipkama a mezerníkem.
The Naked Alien
Arkády - 34x
Mimozemšťan se vydal na průzkumnou výpravu neznámé planety. Pomozte mu při jeho cestě. Budete potkávat podivně vyhlížející stvoření, jež vám mohou pomoci s překonáváním rozmanitých překážek, ale také si na některá dávejte dobrý pozor, protože by mimozemšťanovi mohla škaredě ublížit. V každé úrovni se dostaňte k cílové vlaječce.
Ancient Alchemist
Arkády - 32x
Zajímavá arkádová logická online hra. Vaším úkolem bude vyřešit celou řadu logických úkolů. Hlavně se jedná o klasické spojování tří stejných symbolů. Čeká na vás neuvěřitelných a těžkých 60 úrovní.