Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Robot Wants Fishy
sponzorované odkazy

Robot Wants Fishy

Hrajete online hru Robot Wants Fishy

Robot si v budoucnosti poletuje vesmírem a jeho mazlíčky jsou kotě a štěně. Hledá někoho, s kým by si kotě mohlo rozumět a narazí na stopy živočicha, u něhož si myslí, že by to mohlo jít. Robot chce rybu! Pomozte mu ji najít a na daleké cestě překonávejte všemožné překážky. Jedná se o poměrně zajímavou retro hru.

ovládání hry Robot Wants Fishy

Směrové šipky, X • 2.45 MB • 307x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Ambulance Rush
Arkády - 41x
Projeďte se v sanitce s touto bezvadnou online hrou. Na začátku hry si vyberet sanitku a poté se už vrhnete do náročného terénu. Cílem je dostat se do nemocnice co nejrychleji, samozřejmě bez nehody.
Last Touchdown
Arkády - 12x
Jste slavný ragbista, který má dnes svůj rozhodující zápas. Jenže na zápas jste zaspali a potřebujete se dostat co nejrychleji na stadion. Pokuste se ta doběhnout a při tom čelit všem překážkám.
A.R.B.F.
Arkády - 41x
Zajímavá akční online hra, ve které budete bojovat s obávaným bossem. Vždy se snažte porazit protivníka co nejrychleji. Pokaždé, když budete hrát, tak dostanete zcela náhodné zbraně a vybavení.
Hopagon
Arkády - 19x
Pro milovníky jednodušších her je ta s názvem Hopagon více než vhodná. Opět se jedná o příjemně zpracovanou skákačku, kde se musíte vyhýbat veškerým překážkám na trati. Ze začátku si poradíte určitě snadno, ale s přibývajícími úrovněmi se stupňuje i obtížnost. Autoři připravili poměrně slušný počet misí.
Truck Farm Frenzy
Arkády - 31x
Vžijte se do role farmáře, který je znaven svou prací a potřebuje trochu vybít adrenalin. Takže vezme svůj truck a vydá se na malou projížďku. Zdolávejte překážky, držte rovnováhu a hlavně dojeďte do cíle co nejrychleji.
Caveman - skákačka pro děti
Arkády - 52x
Pěkná skákačka vhodná hlavně pro nejmenší děti. Vaším úkolem je pomocí praku přemoci všechny potvůrky, sbírat bonusy a postupně překonávat další patra bludiště.
Lemon Smash - palicí na citrony
Arkády - 30x
Zábavná minihra Lemon Smash prověří vaše schopnosti. Ovládáte panáčka s palicí a vaším jediným úkolem je během časového limitu rozmlátit co nejvíce citrónů. Ideální hra pro odreagování a pro děti.
Robot Phone Home
Arkády - 41x
Již podle názvu této hry je patrné, že hlavním hrdinou bude ztracený robot, který se snaží dostat domů. Aby ho někdo mohl dopravit domů, musí se dostat k satelitu a zavolat si pro pomoc. Skákejte se ztraceným robotem a vyhýbejte se jakémukoliv nebezpečí. Snažte se dopravit ho na místo určení, aby mohl odletět.
Let The Bullet Fly Unlock
Arkády - 29x
Velmi dobrá gameska, ve které se budete snažit trefit všechny nepřátelské postavy. Máte výhodu v tom, že se vaše střely dokáží odrážet, čehož musíte téměř vždy využít. Podaří se vám zdolat všechny připravené úrovně?
My Undead Neighbors 3
Arkády - 23x
Hráčská obec už si dvakrát mohla vyzkoušet hry s názvem My Undead Neighbors a nyní autoři přichází s třetím pokračováním, kde se vydáte po stopách bájného Eldoráda. Hlavním hrdinou je odvážný cestovatel, který se vydal najít zlaté město. Cestou narazíte na různé překážky, nástrahy a nepřátele, takže dávejte dobrý pozor.
Stitch Speed Chase
Arkády - 38x
Na jednom rajském ostrově se rozutekly nejrůznější genetické experimenty. Vaším úkolem je je všechny pochytat. Nebude to vůbec lehké. Sice máte rychlé auto a přesné chytací zařízení, ale v patách máte zlého kapitána Gantua. Pochytejte nestvůrky a zároveň utečte Gantuovi. Cestou se vyhýbejte překážkám a sbírejte bonusy (hlavně palivo).
Ninja Trouble
Arkády - 336x
Ninja byl zákeřně otráven a musí se vydat pro léky. Na cestě najdete různé pilulky, které ninjovi přidají trochu životů, takže musíte postupovat rychle, ale zároveň obezřetně, protože můžete narazit na různé nepřátele. Pokaždé se potřebujete dostat do dveří, aby bylo možno pokračovat do další obrazovky.
Hobo 5 Space Brawls
Arkády - 39x
Série s hrdinou Hobem již v pátém pokračování. Vetřelci si dovolili být poněkud drzí na našeho hrdinu, takže nadešel čas, aby si to s nimi vyřídil hezky ručně. Nakopejte vetřelcům zadky a najděte cestu zpět na Zem :).
Ozee
Arkády - 50x
Ve hře s názvem Ozee si vezmete na starost osudy malého kluka, který se vydává do velkého světa. Jedná se o poměrně zajímavě zpracovanou arkádu, kde ze začátku dostanete dostatečné množství instrukcí, abyste se v tomto světě zorientovali. Musíte si občas dávat pozor, kudy skáčete a nesmíte se nikde zaseknout.
Higher Higher
Arkády - 7x
Chytlavá minihra, ve které je vaším cílem skákat na plošiny, výš a výš. Tak dlouho, jak jen budete moci. Není to zrovna snadné. Hra Higher Higher se ovládá šipkama, skáčete mezerníkem.