Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Disaster Will Strike 2
sponzorované odkazy

Disaster Will Strike 2

Hrajete online hru Disaster Will Strike 2

Všechno probíhá naprosto hladce, když tu se náhle přírodní živly začnou bouřit a padají kusy domů. Ve druhém pokračování Disaster Will Strike se opět podíváte na zoubek stavbám a pustíte na ně přírodní pohromy. Vždy dostanete k dispozici jen určité druhy přírodních katastrof, se kterými si musíte vystačit a zlikvidovat vše živé.

ovládání hry Disaster Will Strike 2

Myš • 5.6 MB • 2904x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
2048 Fuzzy Monsters
Logické hry - 44x
Určitě znáte oblíbenou mobilní hru 2048. Tento nový klon hru trochu vylepšuje. Cílem je pomocí součtu hracích čtverečků nabrat požadované číslo. Vše má svá pravidla, a proto není hra tak snadná.
Bad Birds: The Escape Chronicles
Logické hry - 51x
Ptáci v pruhovaných tričkách jsou zřejmě zlí a chystají se na nějakou nepravost. Ve hře Bad Birds: The Escape Chronicles si vezmete na starost jejich osudy a pokusíte se je dostat do bezpečí. Máte možnost proměnit některého z ptáků do určitého povolání, aby se daly překonat nebezpečné situace při životě.
Jolly Jong Journey
Logické hry - 47x
V případě této bezvadné super hry se jedná o klasický mahjong. Tedy, pokud chcete vyhrát, tak musíte z hrací plochy postupně odebrat všechny kameny. Hledejte dvojice stejných kamenů a odebírejte je. Ovšem pozor - kameny nesmějí být nijak blokované ostatními kameny.
Roman Mahjong
Logické hry - 80x
Hledáte-li hru mahjong pro chvíle relaxace (a ne třeba zrovna v práci), tak si tuto gamesu určitě zahrajte. Čeká vás klasický mahjong, kdy budete hledat dva stejné hrací kameny a postupně je odebírat. To vše v atmosféře starého Říma.
Parking Zone
Logické hry - 53x
Zadání je jasné - máte pět aut a šest pozic na parkování. Vaším úkolem je zaparkovat auta tak, aby každé stálo na místě podle své barvy. Není to tak snadné, jak se může zdát...
Crystal clear
Logické hry - 86x
Další z logických klasik, ve kterých půjde o spojování stejných barev dohromady. Nebude to ale tak jednoduché, při každém tahu vám totiž další čtverečky přibudou. Jak to vyřešíte? Nezaplňte celou herní plochu.
Submachine 5
Logické hry - 41x
V této hře je Vašim úkolem dostat se z temných zákoutí a spatřit tak denní světlo. Budete muset sbírat mnoho indicií, které Vám ve Vašem putování pomohou. Také se budete muset vypořádat s mnoha nástrahami. Takže se nudit určitě nebudete.
Splitter Pals
Logické hry - 47x
Oblíbená logická online hra je zpět. V této logické superhře budete potřebovat trochu toho chytráckého fištronu. Vaším úkolem je dostat smajlíka do cíle. Nebude to snadné, první levely jsou na rozehřátí, ale pak to začne být docela obtížné.
Stratagem
Logické hry - 75x
Poměrně jednoduchá online hra, která potěší fanoušky hry bejeweled a podobných spojovaček. Zeshora padají objekty, vy je umístětě na sebe tak, aby byly alespoň tři stejné. Nenechte zaplnit celé hrací pole.
Amigo Pancho 4: Travel
Logické hry - 778x
Již čtvrtý díl logické hry Amigo Pancho vám nabízí parádní herní zábavu. Pancho se snaží utéci pomocí dvou balónků. Vaším úkolem je zapojit herní prvky tak, aby nedošlo k propíchnutí balonků.
Ghost Castle - zámek duchů
Logické hry - 27x
V této hře se setkáte s malou a neposlušnou holčičkou, která se ztratila v chodbách hradu. Pomozte jí se dostat z hradu ven. Při tom ale budete muset dávat pozor na duchy, rytíře a čarodějky.
Domihammi
Logické hry - 41x
Hlavním hrdinou následující hry je hodný chlapík jménem Hammi. Po okolí se nachází roztroušené kostky domina a zlaté hvězdičky, které za zapotřebí posbírat v co největším možném množství. Hammi má u sebe kladivo, s nímž praští do první kostky domina a potřebujete, aby všechny kostky domina popadaly.
Build The Bridge
Logické hry - 30x
Pěkná logická super gameska, ve které (jak už samotný název napovídá) půjde o stavění mostu. Z dostupných dílků se snažte postavit most přes vodu. Není to vůbec jednoduché, ale určitě zvládnete všechny úrovně.
Peg Solitaire
Logické hry - 6x
Peg Solitaire je další z řady jednoduchých logických her, od kterých se jen tak neodtrhnete. Cílem je vyskákat všechny kameny na ploše tak, aby zbyl pouze jediný. Každá úroveň je omezena časem a náhodně vygenerována.
Monkey Go Happy Tales 2
Logické hry - 43x
Další ze snad nekonečné řady her série Monkey Go Happy. I tentokrát na vás čeká spousta úkolů, kterými se budete snažit rozveselit opičky. Splnit správný postup nebude snadné, ale pokud se dobře zamyslíte, tak pro vás hra bude zábavou.