Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Disaster Will Strike 2
sponzorované odkazy

Disaster Will Strike 2

Hrajete online hru Disaster Will Strike 2

Všechno probíhá naprosto hladce, když tu se náhle přírodní živly začnou bouřit a padají kusy domů. Ve druhém pokračování Disaster Will Strike se opět podíváte na zoubek stavbám a pustíte na ně přírodní pohromy. Vždy dostanete k dispozici jen určité druhy přírodních katastrof, se kterými si musíte vystačit a zlikvidovat vše živé.

ovládání hry Disaster Will Strike 2

Myš • 5.6 MB • 3296x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Sieger LP
Logické hry - 80x
Jedna ze série tzv. bouracích her, kdy budete mít za úkol zničit budovu a v ní ukryté vojáky. Máte pouze omezený počet střel a navíc mohou být v budovách civilisté, které nesmíte zranit. Podaří se vám dohrát všechny levely?
Woodwork Builder
Logické hry - 73x
Velmi zdařilá flash hra, která potrápí vaše mozkové závity a možná nejen je. Zadání je jasné - dostat jeden objekt na přesně vytyčené místo. Ke splnění úkolu využijete další předměty. A snad nemusíme zdůrazňovat, že nejlepší čas je oceněn nejvyššími body.
Assembots
Logické hry - 40x
Zajímavá online hra na přemýšlení, ve které hraje hlavní roli robot a kostičková grafika. Vaším úkolem bude dostat robůtka ke dveřím, které vás dostanou do další úrovně. Zapojte myšlení na plné obrátky.
hra v Unity3D
Prison Escape Puzzle
Logické hry - 42x
Velmi parádní a důmyslně navržená superhra z prostředí věznice. Jste uvězněni v cele a vaším úkolem nebude nic menšího než se z vězení dostat ven na svobodu. Vyřešte útěk pomocí různých předmětů. Hra je v Unity.
The Successful Experiment
Logické hry - 24x
Ve škole se často při hodinách fyziky či chemie provádějí různé pokusy a experimenty. Právě to je i tématem následující počítačové hry, kde si převedete několik experimentů z roviny teorie do praxe. Cílem je dostat kulečníkovou kouli do cílové oblasti, což musíte provést díky různým pomocným prvkům.
Jolls
Logické hry - 43x
Naprosto perfektní logická super hra, která pěkně potrápí váš mozek. Budete rozmisťovat barevné kuličky. A to tak, aby se poté dotkly o něco menších kuliček, které jsou již umístěny na hrací ploše.
Murphys Gesetz 3
Logické hry - 33x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte jednoho pána přímo v jeho kanceláři.
Plumber 2
Logické hry - 52x
Zahrajte si na instalatéra a poskládejte potrubí tak, aby po spuštění vody nikam nezatekla. Myslíte si, že jste na tolik schopní, abyste zvládli všech 25 náročných úrovní? Pusťte se do toho, je to makačka na bednu.
Solitaire - Farm Edition
Logické hry - 14x
Vychází farmářská edice tradiční karetní hry známé pod názvem solitaire. Musíte hledat možnosti, jak se zbavit jednotlivých karet a přiřadit je do správné oblasti. Zahrát si můžete na jednoduchou nebo na těžkou obtížnost. Pod černou kartu můžete schovat jen červenou a stejně tomu je i v opačném gardu.
Jungle Crash
Logické hry - 554x
Příjemná oddychovka ve stylu spojování tří stejných prvků. Je to trochu míxhnuté tetrisem. Snažte se tvořit trojice stejně barevných kostiček. Důležité je snažit se o vyšší počet - tím dostanete i více bodů.
Robo Chess
Logické hry - 64x
Zahrajte si oblíbenou chytrou hru šachy. Tentokrát ne proti počítači, ale proti inteligentnímu robotovi. Je opravdu chytrý a mazaný, takže porazit jej v šachách nebude nic lehkého. Podaří se vám robota vyšachovat a dát mu mat?
Monkey Go Happy Dragon
Logické hry - 41x
Herní série s opičkami je tu s dalším povedeným dílem. Tentokrát hra přichystala celkem 17 úrovní, ve kterých si užijete pěkný ranec zábavy. Dokážete najít takový herní postup, kterým zdoláte všechny levely?
Helicopter Touch
Logické hry - 6x
Vašim úkolem v této skvělé hře je postavit co nejvíce panáčku na sebe tak, aby se dotkly balancující helikoptéry, která lítá nad mrakodrapy. Ukažte, že máte smysl pro rovnováhu a potrapte se při této skvělé hře. Nudit se určitě nebudete.
Murphys Gesetz 4
Logické hry - 16x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte jednoho pána v kadeřnictví.
Cover Orange: Players Pack 2
Logické hry - 35x
Již čtvrtého pokračování se dočkala hra Cover Orange. Opět si zahrajete s pomeranči a dalším ovocem. Ovoce musíte zachránit před nebezpečným deštěm, který přijde ve chvíli, kdy umístíte všechny předměty. S jejich pomocí jistě dokážete ochránit pomeranč a jeho kamarády před nebezpečím. Stačí se jen pokaždé důkladně zamyslet.