Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Rainbow Blitz
sponzorované odkazy

Rainbow Blitz

Hrajete online hru Rainbow Blitz

V online hře Rainbow Blitz se budete snažit ubránit váš pěkný domeček před padající bombami. K dispozici máte dvě děla + občas nějaký ten bonus, který spadne z nebe. Hra se ovládá myší.

ovládání hry Rainbow Blitz

myší, viz instrukce ve hře • 0.5 MB • 388x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Abstracta - chytlavé kličkování
Arkády - 235x
Příjemná superhra Abstracta vás zavede, jak jinak, do abstraktního světa, ve kterém je vše možné. Ovládáte jakousi kapku, s kterou kličkujete mezi nebezpečnými minami a sbíráte různé bonusy. Právě díky bonusům se dostáváte do dalších módů hry.
Glue Knight
Arkády - 2x
Pěkná dovednostní skákačka pro milovníky tohoto typu plošinkových online her. Skákejte, drťte nepřátele, běhejte po zdech a stropě a snažte se najít tajemný poklad. Hra se ovládá klávesami A, K, šipkou nahoru a mezerníkem.
Terrascape
Arkády - 2x
Zahrajte si za mimozemskou příšerku. Na začátku si vyberte jednu z hlavních postav a poté se vydejte na dobrodružnou cestu plnou nástrah a nepřátel, které budete muset překonat, aby jste se ve hře dostali dále. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
Never Lose Rope
Arkády - 1x
S hlavním hrdinou hry Never Lose Rope se podíváte do zvláštně vypadajícího světa. Postavička se pohybuje a má k dispozici lano, se kterým se dokážete dostat na určité typy povrchů. Cestou potřebujete posbírat hvězdičky, za které následně získáte určitý počet bodů. Na cestě do cíle se nachází celá řada překážek.
Invasion of the Galactic Goobers
Arkády - 1x
K Zemi míří armáda galaktických buráků. Usedněte do svého vesmírného korábu a dejte se jim na odpor. Superhra Invasion of the Galactic Goobers je pěknou předělávkou klasické hry Space Invaders. Po každých 250 bodech na vás čeká Big Boss.
Cosmo Gravity 2
Arkády - 1x
Nápadité pokračování pěkné hry Cosmo Gravity. V tomto druhém díle budete v roli sympatického astronauta prozkoumávat tajemnou vesmírnou loď. Čekají na vás vzrušující hororové zážitky.
Tamus Adventure
Arkády - 2x
Ve hře Tamus Adventure narazíte na celou řadu různých předmětů, které můžete využívat. Hodit se mohou různé svítilny, lana, klíče či složitější nástroje. Vydáte se do zamořeného světa, který ubíjí poničená elektrárna, což mají na svědomí podivné živly. Vydejte se na báječné dobrodružství a přijďte na kloub všem záhadám.
Truck Farm Frenzy
Arkády - 2x
Vžijte se do role farmáře, který je znaven svou prací a potřebuje trochu vybít adrenalin. Takže vezme svůj truck a vydá se na malou projížďku. Zdolávejte překážky, držte rovnováhu a hlavně dojeďte do cíle co nejrychleji.
Two Pipes 2
Arkády - 1x
Ve druhém pokračování zajímavé hry s názvem Two Pipes se můžete těšit na řadu nových úrovní. Znovu dostanete za úkol dopravit hlavního hrdinu od jedné trubky ke druhé. Cestou musíte posbírat různé barevné prvky. Objevují se různé plošiny, ale také nebezpečná ozubená kola, jimž se musíte pokaždé vyhnout.
Jacko in Hell
Arkády - 1x
Staňte se Jackem, který patří k symbolům svátku zvaného Halloween. Jacko byl požádán, aby objevil ducha Halloweenu. Vydejte se tedy napříč zajímavě vypadajícím světem a dávejte si dobrý pozor, aby se Jackovi nikde nic nestalo, protože do cesty se mu postaví řada nepřátel a také různé nebezpečné pasti.
Ba Boing
Arkády - 3x
Pěkná lehce logická skákačka Ba-Boing! vás zavede k partičce skřítků, kteří hledají cestu k teleportu. Vaším úkole je rozmístit různé skákačky v bludišti tak, aby se skřítci dostali až k východu.
Pac Man Platform 2
Arkády - 2x
Klasického Pac Mana, kterého se snaží polapit čtyři strašidýlka, zná nepochybně každý hráč superher. Hra Pac Man Platform 2 opouští prostředí známého bludiště a zavádí nás do klasické arkádové skákačky. Vaším úkolem je skákat po plošinách, sbírat bonusy, klíče a další předměty.
Trigger Knight
Arkády - 0x
Ve hře s názvem Trigger Knight dostanete k ovládání bojovnici. Tato hlavní hrdinka se snaží proběhnout přes krajinu, kde se nachází celá řada nepřátelsky naladěných kreatur. Musíte dbát na to, aby hlavní hrdinka měla dostatečný počet životní energie, kterou jí budete průběžně doplňovat, aby se jí něco nestalo.
Gizmo Rush Adventure
Arkády - 0x
Náš kámoš Gizmo se vydal na další dobrodružství se svou motorkou. Tentokrát bude jízda o něco složitější, protože cesta je pokryta náledím. Proto budete muset ukázat veškeré své dovednosti.
The apprentice
Arkády - 1x
Další roztomilá hříčka, ve které si zahrajete na zmrzlináře. V horkém létě je zmrzlina velice žádaná a tak není divu, že se budete otáčet jako na kolotoči. Vašim úkolem bude míchat zmrzliny podle přání zákazníků.