Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Rainbow Blitz
sponzorované odkazy

Rainbow Blitz

Hrajete online hru Rainbow Blitz

V online hře Rainbow Blitz se budete snažit ubránit váš pěkný domeček před padající bombami. K dispozici máte dvě děla + občas nějaký ten bonus, který spadne z nebe. Hra se ovládá myší.

ovládání hry Rainbow Blitz

myší, viz instrukce ve hře • 0.5 MB • 250x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Another Planet
Arkády - 0x
Mimozemšťan jménem Jay se dostal do pořádných problémů. Ztroskotal na podivné planetě a už to vypadalo, že se nikdy nedokáže vrátit na svoji planetu za rodinou. Najednou však nalezl drahokamy, díky nimž se oživila šance na návrat domů. Pomozte mu a najděte mu nejlepší cestu k drahokamu. Hra obsahuje celou řadu úrovní.
Koulovaná
Arkády - 8x
Zajímavá online hra se zimní tématikou. Cílem hry je zasáhnout soupeře sněhovou koulí a tím mu ubírat život až k úplné porážce. Pokud budete dobří, můžete se dostat do TOP 10.
Comic Book Cody
Arkády - 1x
Komiksový nadšenec si v poklidu svého nočního pokoje spal, když tu náhle se k němu vloupala skupinka zlodějů, kteří mu drze zcizili celou sbírku komiksů. Cestou jim ovšem vypadávají, takže je chlapec může začít sbírat. Jakmile nalezne některý komiks, může ze sebe na čas udělat superhrdinu. Potřebuje se vždy dostat do dveří.
Ben 10 Legend Racers
Arkády - 1x
Výtečná online hra s motorkou a oblíbeným herním hrdinou Ben10. Osedlejte svou motorku a vyjdete se v této arkádově laděné gamesce vstříc nástrahám a překážkám. Snažte se dojet až do cíle a hlavně nebourejte.
Guardian Angel
Arkády - 1x
Hrajte za andělskou krásku, která se snaží zachraňovat ztracené děti. Musíte si dávat velký pozor na nástrahy, které na Vás čekají v jednotlivých kolech. Kolik dětí dokážete zachránit je jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Save Me 3
Arkády - 2x
Život záchranáře není žádný med. Je nutné se rozhodovat ve zlomku vteřiny a pokusit ser zachránit každý život. Přesně to vás čeká v arkádě Save Me 3, ve které budete zachraňovat nebožáky z hořícího domu.
Tastes good
Arkády - 0x
Pěkná hra na odreagování a na procvičené postřehu a logického myšlení. Panáčkem postupně umisťujete různé sladkosti. Cílem je seskupit vždy tři stejné symboly.
hra v Unity3D
The Parking Dead
Arkády - 0x
Trochu temná Unity hra, ve které budete parkovat auto v postapokalyptickém městě. Všude samé ruiny, rozbitá auta, smetí a samozřejmě plno nemrtvých postav. Coby řidič vozítka si musíte proklestit cestu přes překážky a zombíky, pak správně zaparkovat na vyznačené místo.
Kim Possible: Drakens Lair
Arkády - 9x
Světoznámá hrdinka Kim Possible se vydává na další dobrodružnou výpravu, kde bude zachraňovat svět před nebezpečím. Cestou narazíte na celou řadu překážek, pastí a nepřátel. Postupně musíte přeskakovat přes jednotlivé plošiny, vyhýbat se laseru nebo třeba otevírat dveře za pomoci vzdálených pák. Dokážete si poradit za každých okolností?
hra v Unity3D
ROLLING KITTY
Arkády - 1x
Tak tahle roztomilá kočka se zasekla v balónu a nyní se kutálí světem vstříc osudu... na cestě jí čeká mnoho překážek, které musí chtě nechtě překonat. Ze začátku je to klidná jízda, ovšem postupem času obtížnost pěkně narůstá.
Gizmo Rush Adventure
Arkády - 0x
Náš kámoš Gizmo se vydal na další dobrodružství se svou motorkou. Tentokrát bude jízda o něco složitější, protože cesta je pokryta náledím. Proto budete muset ukázat veškeré své dovednosti.
Bomb It
Arkády - 3x
Bomb It je pěkná arkáda, ve které budete v bludišti klást bomby, sbírat bonusy a hlavně ničit soupeře. Hrát můžete dokonce dva hráči proti sobě na jednom počítači. Ovládání je přes klávesnici. Po každém umístění bomby se schovejte mimo dosah výbuchu. V bludišti na vás čeká až 12 různých bonusů. Máme tu i druhý díl této hry.
Alex in danger
Arkády - 0x
Vžijte se do role malého nebojácného mravence Alexe a doskákejte až do finále. V této klasické plošinovce narazíte na mnohé překážky, ale také na spoustu bonusů, které vám usnadní splnění všech úkolů.
Fire Ladybug
Arkády - 1x
Dvě podivné mimozemské berušky se dostaly na planetu, na které zřejmě není žádný život. Jejich vesmírnému plavidlu došlo palivo a tak se jej vydaly hledat. Podaří se vám překonat všechny nástrahy a posbírat dostatečné množství paliva na opuštění této planety? Dobrodružná skákačka jak se patří, doporučujeme.
Birdy Rush
Arkády - 2x
Pěkná oddychová html hra s ptáčkem, kterého budete ovládat a vyhýbat se padajícím krabicím. Ptáček se ovládá myší nebo směrovými klávesami. Musíte s ptáčkem uhýbat před krabicemi a postupně lézt až nahoru. Po každém levelu na vás čekají vylepšení.