Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Rainbow Blitz
sponzorované odkazy

Rainbow Blitz

Hrajete online hru Rainbow Blitz

V online hře Rainbow Blitz se budete snažit ubránit váš pěkný domeček před padající bombami. K dispozici máte dvě děla + občas nějaký ten bonus, který spadne z nebe. Hra se ovládá myší.

ovládání hry Rainbow Blitz

myší, viz instrukce ve hře • 0.5 MB • 160x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Anti Pac Man
Arkády - 3x
Legendárního Pacmana netřeba představovat. V jeho roli jste jistě už mnohokrát hráli. Napadlo vás někdy, jak těžký úkol mají potvůrky, které se Pacmana snaží chytit? Nyní je můžete všechny ovládat a Pacmana ulovit. Dejte pozor na nebezpečné bonusy, jinak to bude Pacman, který si na vás pochutná.
Jetpack Joyride
Arkády - 41x
Jetpack Joyride je tady! Připněte si Jetpack a připravte se na jízdu svého života! Jetpack si razí cestu přes lasery, rakety, sbírá mince a snaží se dojet co nejdále. Můžete také utrácet mince, abyste získali náskok, nebo sbírat vylepšení, abyste postoupili ještě dál! Dejte si však pozor, že power-up vás může zachránit, ale bez aktivních power-upů stačí, abyste se jednou dotkli laserů nebo raket a vaše cesta skončí. Buďte tedy opatrní a dostaňte se co nejdále!
Cave Crawler
Arkády - 21x
V jeskyních čekají různé skryté poklady k objevení, ale většinou se v nich nedá příliš jednoduše zorientovat. Ve hře Cave Crawler se vžijete do pocitů malé příšerky, která se ztratila a navíc je v jeskyni příšerná tma. Pomozte příšerce při hledání cesty z nebezpečné situace. Jeskynní systém vypadá skoro jako bludiště.
Feed Us: Lost Island
Arkády - 32x
Další pokračování mega série Feed Us. Krvelačná a hladová piraňa je zpět, a je ještě zuřivější než kdy dříve. V její roli budete pojídat nebohé oběti. Čeká na vás několik misí a šest nových oblastí.
Spiderman City Raid
Arkády - 201x
Velmi dobrá online hra s Pavoučím mužem. Vystřelujte pavoučí lano a snažte se udržet co nejdéle ve vzduchu. Své kroky musíte velmi dobře a také rychle promýšlet, neboť dostřel vašich pavučin není neomezený.
Strikeforce Kitty 2
Arkády - 39x
Velmi zdařilá skákačka se zvířátky. V cestě za svobodou budete v roli malé kočičky překonávat celou řadu promyšlených překážek. Očekávejte pěknou porci herní zábavy a také několik vydařených vtípků.
Vex
Arkády - 43x
Další zajímavá arkáda nese jednoduchý název: Vex. Dostanete na starost obyčejnou postavičku, která dokáže neobyčejné věci. Vyhýbejte se nastraženým pastem a snažte se dostat na místa označená vlaječkou, kde můžete při jakékoliv nehodě začít znovu a nemusíte začínat úplně na samém začátku. Snažte se o rychlé plnění úkolů.
Bad Eggs Online
Arkády - 44x
Zajímavá online hra pro více hráčů, to je super hra Bad Eggs Online. Mrkněte na impozantní výběr zbraní a vyzvěte na souboj hráče z celého světa. Deathmatch zápasy jsou to pravé zpestření.
Kick Out Miley
Arkády - 38x
Zábavná online gameska, ve které ztrestáte zpěvačku a herečku Miley Cyrus. Jednoduše ji vystřelte a snažte se, aby doletěla co nejdále. Pokud vás Miley příliš neoslovuje, je to ideální hra pro vyjádření vašich sympatií. Například pomocí kladiva.
Mario Star Scramble 2 GI
Arkády - 35x
Mario se vrací na naše monitory v parádní online hře. Pomozte Mariovi sbírat hvězdy a mince v této zábavné skákačce. Samozřejmě na vás čekají i známí nepřátelé. Hra má 11 úrovní.
The Good, the Bad and El Tigre
Arkády - 23x
Hbitý tygr se stal hlavním hrdinou následující hry a musíte si ho vzít na starost. Během hraní se potřebujete vždycky dostat k určitému předmětu dříve, než se to podaří protivníkovi. Získáváte také cenné body, které se dají rozdělovat ke trojici vlastností, takže pokaždé může hlavní hrdina disponovat trochu jinými schopnostmi.
Lunar Command - retro klasika
Arkády - 30x
Hra Lunar Command vám vnutí vzpomínku na klasické arkády z 80. let, kdy nebyla na prvním místě grafika, ale hratelnost a zábava. Cílem je chránit vaši měsíční základnu před nepřátelskými střelami. Sestřelit střely není tak těžké, ovšem vše je ztíženo tím, že máte pouze omezený počet raket...
Ozee
Arkády - 46x
Ve hře s názvem Ozee si vezmete na starost osudy malého kluka, který se vydává do velkého světa. Jedná se o poměrně zajímavě zpracovanou arkádu, kde ze začátku dostanete dostatečné množství instrukcí, abyste se v tomto světě zorientovali. Musíte si občas dávat pozor, kudy skáčete a nesmíte se nikde zaseknout.
Sink or Spin - Piráti z Karibiku
Arkády - 50x
Byli jste v kině na Pirátech z Karibiku 3? Pokud ano, určitě si vybavíte nezapomenutelnou scénu z finálního souboje ve vodním víru. V této minihře musíte svou loď navádět tak, abyste se vyhnuli chapadlům Krakena a zároveň sbírali duše. Krakena se zbavíte pomocí střelného prachu. Pokuste se zachránit 100 ztracených duší...
Go Go Plant 2
Arkády - 45x
Poměrně oblíbená skákačka s názvem Go Go Plant se dočkala druhého pokračování. Můžete se těšit na pobíhání s rostlinou v květináči po okolí. Musíte se pokusit dosáhnout nějakého vzdáleného bodu. Očekávejte různá vylepšení oproti minulému dílu, samozřejmostí jsou nové mise nebo třeba nový hudební podklad.