Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Madagascar 2 - Mad Dash
sponzorované odkazy

Madagascar 2 - Mad Dash

Hrajete online hru Madagascar 2 - Mad Dash

Při příležitosti premiéry druhého dílu oblíbeného animovaného filmu Madagaskar se objevilo i několik počítačových her a jednu z nich si právě nyní můžete vyzkoušet. Řídíte lva a máte za úkol posbírat všechny postavičky z filmu Madagaskar 2: Útěk do Afriky, aby následně mohly odletět na jejich vysněnou cestu. Vyhýbejte se překážkám!

ovládání hry Madagascar 2 - Mad Dash

Směrové šipky, mezerník • 0.88 MB • 118x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Om Nom Run
Arkády - 53x
Proběhněte spolu s Om Nomem jeho slavné dobrodružství, nyní konečně v pohlcujícím a plně responzivním HTML5. Snažte se doběhnout co nejdále tím, že se vyhnete nebezpečným překážkám a nepřátelům, posbírejte všechny mince a proměňte Om Noma v nejrychlejšího možného běžce. Využívejte co nejchytřejší power-upy a prozkoumejte krásný svět se všemi jeho nádhernými oblastmi, ale dávejte pozor na nebezpečí, která v nich číhají. Jste připraveni prozkoumat svět Om Nom Run a dosáhnout nejvyššího z highscore?
Jim Loves Mary
Arkády - 26x
Velmi pěkná skákačka v povedené grafice. Hra je určena pro dva hráče, ale můžete ji hrát i sami - jen budete ovládat dvě postavičky. Cílem v každé úrovni je dostat k sobě zamilovaný páreček - Jima a Mary. Proskákejte překážky, sbírejte srdíčka a dostaňte milence k sobě.
Run Bolt Run
Arkády - 42x
Výborná online hra s pejskem Boltem. To je plošinovka Run Bolt Run. V roli neohroženého psa Bolta jste se vydali na nebezpečnou cestu za záchranou malých bezbranných štěňátek. Překonávejte překážky a hlavně utíkejte, není času nazbyt. Rozhodne super hra pro děti a dívky.
Cuboy Quest 2
Arkády - 25x
Druhé pokračování hry Cuboy Quest nám dá pod ovládání kostičkovaného kovboje, který musí řešit úkoly v nezvyklém prostředí. Jedná se o dost zajímavou retro hru. Pokaždé se potřebujete dostat do odemčených dveří, ale někdy jsou tyto dveře zamčené, takže potřebujete najít způsob, jak by se jimi dalo projít.
Hopper 2
Arkády - 27x
Ve druhém pokračování nizozemské hry Hopper se stanete malým mimozemským tvorem, který si vesele poskakuje po plošinkách. Musíte s ním skákat přes překážky a také se vyhýbejte nebezpečným nepřátelům, kteří se všude různě pohybují. Snažte se pokaždé dopravit hlavního hrdinu až na úplný konec mise, aby se dalo pokračovat další úrovní.
Cave Online
Arkády - 32x
Zajímavá online hra pro více hráčů z celého světa. Budete soupeřit s hráči z celého světa - v bludišti se vám zobrazí duch hráče a musíte být lepší než on v jeho předchozí hře. Cílem je také sbírat mince, Velmi originální a pěkná hra.
Angry Animals
Arkády - 147x
Jedním ze skvěle zpracovaných klonů hry Angry Birds je tato super hra Angry Animals. Ta obsahuje celkem 27 levelů, ve kterých musíte pomocí praku vystřelit zvířátko a zasáhnout jím stavbu, ve které se ukrývají vetřelci.
Gizmo Igloo Rush
Arkády - 27x
Gizmo je zpět s brusu novou online hrou, která potěší zejména milovníky her s motorkami a překonávání překážek. Děj se tentokrát odehrává na severním pólu, kde budete překonávat různé překážky a snažit se dojet rychle do cíle.
Robot Phone Home
Arkády - 41x
Již podle názvu této hry je patrné, že hlavním hrdinou bude ztracený robot, který se snaží dostat domů. Aby ho někdo mohl dopravit domů, musí se dostat k satelitu a zavolat si pro pomoc. Skákejte se ztraceným robotem a vyhýbejte se jakémukoliv nebezpečí. Snažte se dopravit ho na místo určení, aby mohl odletět.
Moby Dick 2
Arkády - 48x
Opět a zase je tu čas na dobrodružství s nejslavnější velrybou na světě. Moby Dick je tu a s ním jeho nepřekonatelná sílna. Vládněte oceánu díky své síle, nenechte se zastrašit.
Tarzan Swing
Arkády - 30x
Tarzan se stal pánem džungle, ale jako malý si musel získat svojí pozici. V džungli se ukrývají lahodné banány, které potřebuje Tarzan posbírat a s tímto úkolem mu budete muset pomoci. Pohybovat se budete po liánách, ale musíte si dávat dobrý pozor, aby se liána příliš nepřetížila a pod Tarzanem nepraskla.
Goin Up
Arkády - 28x
Vezměte si pod kontrolu pana Rufuse, se kterým se potřebujete dostat co nejvýše. Cestou narazíte na různé nepřátele, na které stačí skočit, čímž je zlikvidujete. Zabíjejte nepřátele a získávejte jejich lebky. Za posbírané lebky si později v obchodě můžete nakoupit vylepšení, což se rozhodně bude hodit.
Stonelegs 2
Arkády - 38x
Druhé pokračování netradiční skákačky Stonelegs na sebe nenechalo dlouho čekat a můžeme si ho směle vyzkoušet. Opět se jedná o další díl této retro hry, kde se můžete těšit na opravdu velké množství úrovní. V každé úrovni potřebujete najít a sebrat všechny diamanty, aby se dalo postupovat do další fáze.
Elevatorz - slalom mezi výtahy
Arkády - 24x
Pan Jitters je velmi vystresovaný úředník. Navíc má fobii z výtahů a proto chodí do své kanceláře po schodech. Naneštěstí má svou kancelář až v nejvyšším patře. Pomozte mu se do ní dostat dřív než uplyne časový limit. Pozor na nebezpečné výtahy - při nárazu vás zbrzdí o 3 vteřiny. Hra Elevatorz se ovládá šipkama.
Ben 10 Legend Racers
Arkády - 30x
Výtečná online hra s motorkou a oblíbeným herním hrdinou Ben10. Osedlejte svou motorku a vyjdete se v této arkádově laděné gamesce vstříc nástrahám a překážkám. Snažte se dojet až do cíle a hlavně nebourejte.