Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Khronos

Hrajete online hru Khronos

Ve hře Khronos se stanete přímými svědky vzestupu temného bojovníka. Vydáte se do bojového pekla, kde změříte síly s těmi nejzákeřnějšími a nejvytrvalejšími démony, kteří se vás pokusí zlikvidovat. Temné síly ohrožují samotnou existenci života na planetě Zemi, což je opravdu velká hrozba, kterou musíte odvrátit.

ovládání hry Khronos

Klávesnice - směrové šipky pro pohyb, K, L k útoku • 2.95 MB • 353x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Sniper for Hire: Trollday
Akční hry - 5x
Populární meme obličeje se stávají hlavními hrdiny i v počítačových hrách! Jednu takovou s názvem Sniper for Hire: Trollday si můžete vyzkoušet. Jak již název prozrazuje, stanete se nájemným zabijákem, který likviduje každého, na koho mu jeho zaměstnavatel ukáže. Vzhůru tedy to vesnice, kde se pohybují meme, které potřebujete sestřelit.
Sea Assault
Akční hry - 181x
Staňte se velitelem bojového člunu a utkejte se s nepřáteli. Klávesami A a D můžete člunem pohybovat a vyhýbat se tak střelám. Klávesou S pouštíte hlubinné bomby. Vzdušné cíle zaměřte myší a klikem střílejte. Snažte se chytit zelené balóny, které vám doplní munici.
Doc Ock Rampage
Akční hry - 3x
Máte rádi spider-mena? Tak tohle je hra pro Vás. Hrajete za známého doktora Ock a ničíte vše co vám stojí v cestě. Samozřejmě díky robotickým chpadlům pro vás není problém ani vylez na nějakou tu budovu..
Larry: Gnomergeddon
Akční hry - 3x
Larry se vydává do boje. Na začátku hry si klidně můžete projít tutorial, kde se dozvíte veškeré potřebné informace k základnímu ovládání hry. Trpaslíci se pokoušejí ovládnout svět, čemuž musíte za každou cenu zabránit. Na starost si vezměte bojovníka Larryho, který dokáže se zbraněmi neskutečné věci.
Toxie Radd 2
Akční hry - 2x
Hrajete za velkého chlápka, který odrovná veškeré zombíky v této hře. Vyberte si svou zbraň se kterou budete všechny zabíjet. Po každé úspěšné úrovní si budete moct hrdinu nějak vylepšit. Je to opravdu super hra.
The Simpsons Zombies
Akční hry - 5x
Springfieldský hřbitov je plný nemrtvých. Osud zombie postihl všechny známé postavičky ze Simpsnů. Vaším úkolem je hřbitov vyčistit, možná naděláte trochu nepořádku...
Chrome Wars
Akční hry - 2x
V této hře si nejdříve vyberete bojovníka, se kterým se utkáte v mnoha zápasech proti mnoha nepřátelům, kteří se Vás budou snažit zničit. Je to souboj na život a na smrt. Takže si rozmyslete, jak chcete na konci dopadnout.
hra v Unity3D
Sherlock Holmes Checkmate
Akční hry - 9x
Luxusní 3D hra s Sherlockem Holmesem. Samozřejmě, že nemůže chybět ani chytrý společník Watson. Spolu s těmito dvěma chlápki zažijete skvělé dobrodružství plné akce a napětí. Hra má skvělou grafiku a hratelnost.
Star Rebellion
Akční hry - 2x
V této hře je vesmír ovládán tyrany a prostí lidé hledají svého hrdinu, který by je osvobodil. Staňte se vy tím hrdinou, který povede s tyrany mnoho bitev, porazí je a ukončí tak léta nekonečných muk.
Let The Bullets Fly Unlock
Akční hry - 1x
Vaším úkolem je do vzduchu vystřelit náboj, který dokáže zabít co nejvíce nepřátel. Snažte se najít ten správný úhel odpalu. Tak se do toho dejte a ukažte, že jste spravný střelec.
Elemental Balance
Akční hry - 3x
Umístěte do těsné blízkostí objektů bomby a pokuste se je všechny shodit. Jedině tak se dostanete do dalších úrovní. Najděte proto skvělé místo pro umístění této bomby. Tak se do toho dejte.
Ben 10 Vs Aliens Force
Akční hry - 1x
Vaším úkolem v této hře s Benem je ten, že budete muset zničit veškeré mimozemšťany, kteří v této hře jsou. Tak se do toho dejte a ukažte, jak je dokážete zničit.
Imminent 2
Akční hry - 2x
Válečná akční hra, která vás chytne na dlouhé hodiny. Bráníte si svoje opevnění proti nepříteli, který se neustále zlepšuje. Budete si muset dávat veliký pozor na obranu, protože jak se říká, čert nikdy nespí.
Mobs Down
Akční hry - 4x
Vydejte se do ulic velkoměsta, které opravdu nepatří k bezpečným, protože se na vás ze všech stran vrhají nepřátelsky naladění lidé, jež musíte porazit, jinak by vám ublížili. Zpočátku máte pouze vlastní holé ruce, ale postupem času narazíte na různé objekty, které by mohly být nápomocné při likvidaci protivníků.
Super Fighters Rampage
Akční hry - 2x
Východní bojová umění patří k těm nejlepším na světě a své uplatnění najdou jistě i ve hře s názvem Super Fighters Rampage. Vezměte si na starost zkušeného válečníka, který před sebou má souboje s celou řadou nejrůznějších protivníků. Setkáte se s různými bojovými styly, ale musíte si najít svůj jedinečný, kterým porazíte každého.