Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Khronos

Hrajete online hru Khronos

Ve hře Khronos se stanete přímými svědky vzestupu temného bojovníka. Vydáte se do bojového pekla, kde změříte síly s těmi nejzákeřnějšími a nejvytrvalejšími démony, kteří se vás pokusí zlikvidovat. Temné síly ohrožují samotnou existenci života na planetě Zemi, což je opravdu velká hrozba, kterou musíte odvrátit.

ovládání hry Khronos

Klávesnice - směrové šipky pro pohyb, K, L k útoku • 2.95 MB • 236x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Defend Your Computer
Akční hry - 22x
Na váš počítač útočí dav smajlíků, virů a dalších podivuhodných postaviček. Ubraňte počítač za každou cenu. Nepřítele sestřelíte pomocí paprsku z webkamery:). Pro speciální útok použijte mezerník. Po každé úrovni můžete svůj počítač vylepšit nebo doplnit zdraví.
Duck Shooter - lov na kachny
Akční hry - 345x
S nadcházející loveckou sezónou tu máme jeden hon na kachny. Pokuste se v každém kole sestřelit určitý počet kachen. Není to zrovna jednoduché, ale po chvíli to určitě vychytáte.
Samurai Asshole
Akční hry - 17x
Váš mistr byl pozván na slavnostní oběd, kde se bohužel udusil kuřecím stehnem. Vy, jako jeho samurajský žák, musíte svého mistra pomstít a zlikvidovat tři duchovní vůdce.
The Terraspheres
Akční hry - 30x
The Terraspheres je akční hra, ve které si užijete pořádnou porci střílení. Musíte přeskakovat mezi malými planetami a na všech potřebujete zlikvidovat nepřátele. Během bojů můžete využít střelnou zbraň, nebo se pokuste nepřátele odrovnávat chladnou zbraní v co největším utajení. Dávejte si zároveň dobrý pozor na všudypřítomné alarmy.
Dead of Night
Akční hry - 22x
Tuhle taktickou hru si budou moci užít i ti, co nemají moc rádi zběsilé tempo, a bláznivé klikání sem tam je nebaví. Obraňte se před útokem ohavných Zombie, tohle je jediný cíl v této pomalejší hře.
Kung Fu Rabbit
Akční hry - 192x
Tyto nepřátelské jednotky útočí na vás. Snažte se je zničit svým mečem. Na začátku hry si vyberete, za jakého hrdinu budete hrát. Získáváte zlato, za které si poté nakupujete nové vlastnosti v obchodech.
Teddy Bear Picnic Massacre
Akční hry - 25x
Super hra se skvělou hratelností a velmi zdařilou grafikou. Je to trochu brutalitka, ale velmi zábavná. Vaším úkolem bude ničit malé medvídky, kteří se tak trochu zbláznili. Samozřejmostí jsou různé bonusy, překvapení a upgrady.
Bomb Jack
Akční hry - 22x
Tahle hra by si zasloužila jedničku za povedený nápad a velikou návykovost. Vyhněte se všem protivníkům v levelu, posbírejte všechny bomby a postoupíte do levelu dalšího. Jen nezapomeňte že to vždy nebude tak snadné jako ze začátku.
Steam King
Akční hry - 19x
Skvělá super hra, ve které si zahrajete na udatného rytíře. Cesta bude plná dobrodružství a akce, protože nepřátelští vojáci na vás čekají na každém rohu. Velmi ceněným artefaktem pro vás bude puška, s kterou zdoláte většinu bojovníků.
The Last Stand 2
Akční hry - 15x
Hned na začátku druhého pokračování hry s názvem The Last Stand se ocitnete tváří v tvář hordám zombie. Tyto nemrtvé nestvůry se snaží dostat k vašemu teplému masu, které by nejraději roztrhaly na kousky. Naštěstí máte u sebe nabitou zbraň s dostatečným počtem nábojů na to, aby se nepřátelé nedostali příliš blízko.
Mario Beatdown
Akční hry - 33x
Ubraňte se před útočicími nepřátely. Pokuste se svůj hrad zachránit a ukažte všem želvám, kdo je v této hře pánem. Mário se v super hře vrací zpět na výsluní a má skvělou kondici. Sami uvidíte, že hra vás bude bavit.
Canyon Shooters
Akční hry - 1x
Jste parašutistou či parašutistkou u vojenské jednotky. Teď jste byl vyslán na tajnou misi, při které budete muset zničit co nejvíce svých nepřátel. Pokuste se čelit všem nástrahám a splnit při tom svůj úkol.
Rambo The Revenge
Akční hry - 26x
A je tu oblíbený filmový hrdina John Rambo. V tomto díle jeho akčního dobrodružství se podíváme do Asie, kde budete mít za úkol pokosit pár stovek nepřátelských vojáků. K ruce máte výkonný kulomet gatling.
Dad and me
Akční hry - 23x
Hra, ve které si budete moci vybít veškerý vztek a zlobu, pokud se potřebujete vybouřit. Obléknete se do fialového obleku se strašidelnou maskou a budete pobíjet všechny kolem, které ve hře uvidíte.
Battle Gear 2
Akční hry - 725x
Vaší misí v této strategické hře bude opět dobývat svět. Trénujte své vojenské jednotky, vysílejte je do boje, vylepšujte vlastnosti a sledujte válečné dění na celém světě. Velmi skvěle hratelná online hra.