Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Khronos

Hrajete online hru Khronos

Ve hře Khronos se stanete přímými svědky vzestupu temného bojovníka. Vydáte se do bojového pekla, kde změříte síly s těmi nejzákeřnějšími a nejvytrvalejšími démony, kteří se vás pokusí zlikvidovat. Temné síly ohrožují samotnou existenci života na planetě Zemi, což je opravdu velká hrozba, kterou musíte odvrátit.

ovládání hry Khronos

Klávesnice - směrové šipky pro pohyb, K, L k útoku • 2.95 MB • 1045x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Abysus Arena
Akční hry - 1x
Dokonalá akční řežba, ve které budou proti vám stát krvežízniví vetřelci. Myslíte si, že jste dostatečně schopní na to, abyste Zemi ubránili před útoky těchto vesmírných monster? Dejte se do boje a skvěle se bavte.
hra v Unity3D
Combat Strike Demo
Akční hry - 3x
3D akční střílečka pro více hráčů online. Ikdyž se jedná o demoverzi, tak si ji můžete užít do sytosti. Nabijte svou útočnou pušku a vrhněte se do boje. Hra trochu připomíná legendární boje v Counter Striku.
Storm Astrum Defense
Akční hry - 809x
Pozor, nepřítel už mobilizoval všechny svoje jednotky a teď se chystá tě setřít na prach. Dokážeš se vůbec bránit s tím málem co máš? Prokaž svou statečnost v téhle válečné strategické hře a odstraň nepřítele.
Stick Squad 3
Akční hry - 5x
Třetí pokračování oblíbené superhry, ve které si zahrajete na obávaného snipera z elitních jednotek. Vaším úkolem bude zneškodnit několik cílů. Musíte dobře mířit, ale také přemýšlet, v který moment vystřelíte.
Bullet The Bounty Hunter
Akční hry - 4x
Ocitli jste se ve vesmíru. Vaším úkolem je hnát se za penězi, které vám odebrali když jste spadli. Hoňte všechny kriminálníky na těchto čtyřech planetách mezitím co bojujete a okupujete je.
Zombie Dolls - super zombie hra
Akční hry - 2x
Graficky i hratelně výborná zombie minihra Zombie Dolls vás zavede do města, které je obsazeno nemrtvými panenkami. Mnoho z vašich přátel uteklo do bezpečí, vy jste však předurčeni k tomu zůstat a postavit se zombíkům na odpor. Ubraňte svůj domov a poražte všechny zombie.
Favela Heroes
Akční hry - 1x
Zabraňte projíždějícím autům, aby se dostali do svého cíle. Uděláte to ta, že na střechy baráků rozestavíte děla, která všechny auta zničí. Za každé zničené auto dostanete určitý počet peněz, díky kterým si budete moct dokupovat další zbraně.
Pacma Fight
Akční hry - 57x
Kdo by neznal klasického Pacmana? Takových lidí jistě mnoho není, protože Pacman patří mezi naprostou klasiku. Autoři hry s názvem Pacma Fight se ovšem pokusili vytvořit inovativní kousek, kde se Pacman nevydá pouze bludištěm bez boje, ale tentokrát se dá do střílení po nepřátelsky naladěných příšerkách. Sbírejte bonusy.
Sword and Sandals 2
Akční hry - 1487x
Hra s názvem Sword and Sandals 2: Emperors Reign přichází mezi hráče a nabízí celou řadu možností, jak vyhrát bitvu. Zahrajete si za gladiátora, který se musí nejprve probojovat přes několik základních bojovníků, aby měl přístup ke složitějším bitvám v aréně. Postupem času si můžete vylepšovat schopnosti.
Momentum Missile 2
Akční hry - 2x
Tohle je pokračování, které navazuje na i tak dost povedený díl Momentum Missile. Dalo by se říci, že už není co vylepšit, ale tohle pokračování vskutku lepší je. Stavíte obranu před nepřítelem, který je snad neúnavný.
Super soldier
Akční hry - 2x
Výborná válečná bojovka, ve které si dosyta zastřílíte v různých tancích, vrtulnícíh ale i ze své pušky. Vašim jistě nelehkým úkolem bude porazit všechny nepřátele a dostat se až na úplný konec úrovně.
Kungfu Grandpa
Akční hry - 4x
A je tu jedna mistryně bojových umění. Překvapivě je to jakýsi děda, který ovšem bojové kousky dokonale ovládá. Hledáte-li superhru, ve které si zařádíte při kopancích a pěstních soubojích, tak je to gamesa přesně pro vás.
Dump Escape
Akční hry - 5x
Hra Dump Escape je poměrně netradiční, protože dostanete na starost postupně hned trojici různých postav. Každá se pohybuje v jiném živlu a tak se ocitnete ve vzduchu, ve vodě, ale i na souši. Musíte se pokusit dostat co nejdál, přičemž sestřelujete nepřátele, kteří proti vámi ovládanému hrdinovi vystupují.
Boxhead More Rooms
Akční hry - 2x
Boxhead More Rooms je prakticky stejně zábavná superhra, jako díl Boxhead 2. Jste jakýsi igráček v bludišti plném zombíků. Úkol je jasný, zneškodnit všechny zombíky a silnější bossy. Postupem času získáte mnoho účinných zbraní, například brokovnice je pekelně dobrá.
Under Wars
Akční hry - 4x
Pěkná akční hra, jejíž děj vás zavede do hlubin oceánu. Podmořské království bylo zasaženo zmutovanými rybami. Nyní je na vás, abyste se s nimi vypořádali.