Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Khronos

Hrajete online hru Khronos

Ve hře Khronos se stanete přímými svědky vzestupu temného bojovníka. Vydáte se do bojového pekla, kde změříte síly s těmi nejzákeřnějšími a nejvytrvalejšími démony, kteří se vás pokusí zlikvidovat. Temné síly ohrožují samotnou existenci života na planetě Zemi, což je opravdu velká hrozba, kterou musíte odvrátit.

ovládání hry Khronos

Klávesnice - směrové šipky pro pohyb, K, L k útoku • 2.95 MB • 384x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Load Up and Kill
Akční hry - 37x
Vyberte si zbraň a sami si ji nabijte. Poté odjistěte a vydejte se do místnosti, kde již na vás čeká vězeň. Vaším úkolem je ho odstřelit jak nejrychleji můžete. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, abyste nevystřelili vedle.
Commando
Akční hry - 22x
Hrdinů je na světě málo, a proto bys právě ty měl nastoupit cestu plnou nebezpečí za vysněným vítězstvím. Strach není na místě, vždyť nepřátelé se taky nebojí. Popadni zbraň a vydej se proti nim, čas nepočká.
Stealth Hunter 2
Akční hry - 24x
Máme tady hru, ve které musíte se svým hrdinou velice potichu chodit po nepřátelském území a zjístit hned několik věcí. Vyhýbejte se jakémukoliv kontaktu s nepřítelem. Můžete se k němu přiblížit a zlomit mu vaz.
A.R.C.S.
Akční hry - 191x
Dostali jste se na jinou planetu, kde musíte ubránit svou základnu před přicházejicími nepřáteli. Na výběr máte z několika zbraní. Tak se do toho dejte a pokuste se veškeré přicházející nepřátele zneškodnit.
Day of Valor
Akční hry - 11x
V této hře se stáváte jakýmsi bojovníkem a Vašim úkolem je poprat se s různými nástrahami, které na Vás čekají v jednotlivých kolech. Budete se muset trefovat do terče, ničit slaměné postavičky a mnoho dalších věcí.
Tank 2010
Akční hry - 31x
Ujměte se role odvážného tankisty, který musí stůj co stůj ubránit válečnou linii. Zničte všechny útočící lodě a nenechte si poškodit váš obrněný tank. Hra není vůbec lehká, ale zase vydrží na dlouho.
3 foot ninja
Akční hry - 21x
Pomozte malému ninjovi najít všechny ztracené svitky. Na dobrodružné cestě narazíte na mnoho nepřátel, ale také na různé bonusy. Hra se ovládá klávesnicí.
Hold the Line
Akční hry - 25x
Další z poměrně těžkých akčních stříleček. Jak už samotný název hry napovídá, půjde zde o obranu bojové linie. Na vaši barikádu útočí vlny nepřátel, odrazit je nebude lehké. Po každém kole nezapomeňte vylepšit svůj arzenál.
Ben 10 Vs Aliens Force
Akční hry - 18x
Vaším úkolem v této hře s Benem je ten, že budete muset zničit veškeré mimozemšťany, kteří v této hře jsou. Tak se do toho dejte a ukažte, jak je dokážete zničit.
Brain Buffet
Akční hry - 34x
Hrajete za zombíka, který bude jíst veškeré mozky od lidí, kteří půjdou naproti němu. Vaším úkolem je tyto mozky sníst. Později si tak můžete vylepšovat svého zombíka a to jak zdraví, tak i útok.
Stop GMO 2
Akční hry - 42x
Střílečka s názvem Stop GMO se dočkala již druhého pokračování a právě nyní si ho můžete vyzkoušet. Dostanete se do podzemní oblasti, kde se pustíte do boje se zmutovanými rostlinkami. K dispozici máte celou řadu různých zbraní a trhavin, takže se nemusíte obávat, že by nebylo s čím bojovat. Nepřátel je ovšem velké množství.
Jetpack Master
Akční hry - 58x
Tahle superhra je skutečně návyková a její hrdina Jeff Powers vás o tom přesvědčí. Pomozte mu na jeho cestě po vesmírné stanici a vyhněte se všem raketám a překážkám. Ve hře nechybějí různé upgrady.
Prince of War 2
Akční hry - 16x
Jako bojovník se vydáte na cestu soupeřit se svými nepřáteli. Za každého zničeného nepřítele získáte peníze, za které si můžete koupit svou vlastní armádu vojáků, kteří vám budou věrně pomáhat.
hra v Unity3D
Sniper Assassin Zombies
Akční hry - 24x
Zabijte všechny zombíky a vyčistěte náš svět od těchto zrůdných stvoření. Jste připraveni na ultimátní střílečku? Chopte se své sniperky a pusťte se do nelítostného boje s nemrtvými zrůdami. Hra je v Unity3D.
Sift Heads
Akční hry - 33x
Zajímavá akční hra, ve které budete bojovat s gangstery s pomocí své přesné ostřelovací pušky. V každé úrovni máte zadaný přesný úkol - zastřelit konkrétní osobu. Hra se ovládá myší, nabíjení je mezerníkem. Doporučuji hru spouštět ve větším okně.