Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Juwel Swap Deluxe

Hrajete online hru Juwel Swap Deluxe

Ve hře Juwel Swap Deluxe se stanete zlodějem, který se snaží získat pro sebe cenné předměty, ale musí si dávat dobrý pozor, aby se na jeho krádeže nepřišlo. Vyměňujte pozice cenností a pokud se podaří seskupit dohromady více stejných předmětů, získáte body. Jestliže se vám podaří naplnit ukazatel, postupujete do další úrovně.

ovládání hry Juwel Swap Deluxe

Myš • 0.24 MB • 1621x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Screw Effect
Postřehové hry - 54x
Graficky docela strohá, hratelností poměrně jednoduchá, ale přesto příjemná online hra. Cílem je dostat malý šroubek na požadované místo na hrací ploše. Budete muset překonat ozubená kolečka a další překážky.
Ranger And Aliens
Postřehové hry - 42x
Jednoduchá, ale opět pěkně chytlavá arkáda, ve které budete bojovat s hordou mimozemšťanů. Využijte všechen svůj zbraňový arzenál a zničte všechny nepřátelské vetřelce. Zvládnete zlikvidovat opravdu všechny?
Cradle of Egypt
Postřehové hry - 59x
Cradle of Egypt je poměrně zajímavá hra a jak již název napovídá, ocitneme se v prostředí starověkého Egypta, kde se svého času rozkládala jedna z nejmocnějších říší. Ve hře dostanete za úkol přiřazování trojic shodných předmětů. Tyto předměty musí být v jedné linii, aby se mohly odstranit. Cílem je splnění zadaného úkolu.
hra v Unity3D
Driving License Test 3D
Postřehové hry - 75x
Zahrajte si tuto online hru v Unity. Zkuste si praktický test na získání řidičského oprávnění. Dobře poslouchejte tutorial a pak se již vydejte na silnici. Zvládnete všechny nástrahy, které hra obsahuje?
Rotavios
Postřehové hry - 3910x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá online hra. Ve zdánlivě jednoduchém bludišti musíte navést hvězdičku až do teleportu. Hra se ovládá pouze šipkama. Není to zrovna snadné, protože bludiště se otáčí spolu s vašimi pohyby.
Poke Bubbles
Postřehové hry - 38x
Tahle hra je klonem hry Bubbleshooter, ovšem tentokrát v motivu Pokémonů. Vystřelujte pokemony a snažte se tvořit alespoň trojice stejných. Čím větší kombinace, tím více bodů. Dokážete odstranit všechny pokémony z hrací plochy?
Poom
Postřehové hry - 18x
Poom je doslova objevem na poli flashovek. Nabízí obrovskou míru originality a zábavy. Budete skákat s kuličkou a odrážet se od plošiny a hlavně dávat pozor, abyste se nepropadli do černé díry.
hra v Unity3D
3D School Bus Parking
Postřehové hry - 279x
Parkovací super hra se školním autobusem je tady v 3D podobě jako Unity hra. Zaparkujte žlutý autobus na správné místo a zkuste se toho zhostit bez jediného škrábnutí. Zadaří se vám projít všemi úrovněmi?
Turbocharged Penguins
Postřehové hry - 27x
Tučňáci umějí létat! Nevěříte? Věřte. Tedy platí to alespoň v této online hře. Vaším úkolem je odpinkat tučňáka co nejvýše, třeba až do hlubokého vesmíru. Na cestě sbírejte turbo bonusy, které vašeho tučňáka trochu popoženou :). Až budete ve vesmíru, tak si hlídejte, aby se tučňák nedostal mimo obrazovku. Znamenalo by to konec hry.
hra v Unity3D
Monster Truck 3D Arena
Postřehové hry - 96x
Řiďte a parkujte své auto v této náročné 3d hře, která se odehrává v aréně plné překážek. Čeká na vás celkem 12 levelů, jejichž zdolání bude opravdovou výzvou. Hra je vytvořena v enginu Unity3D, takže o skvělou grafiku nebude rozhodně nouze.
Amorphous Plus
Postřehové hry - 246x
Docela chytlavá online hra, ve které budete s vačím hrdinou bojovat proti útočícím kapkám. Hra se ovládá pouze myší. Důležité je správně načasovat seknutí nožem, jinak vám kapky sníží zdraví, případně vás větší bubliny pohltí.
Color Shape
Postřehové hry - 46x
Zajímavá a poměrně chytlavá online hra, ve které budete vést různé tvary přes zapeklité a obtížné překážky. Zpočátku je to hra docela o nervy. Podaří se vám posbírat bonusové hvězdy a dojít ve hře co nejdál?
hra v Unity3D
City Bus Parking
Postřehové hry - 80x
Chtěli jste si někdy vyzkoušet řízení městského autobusu? V této super hře si to můžete zkusit. Otestujte své řidičské schopnosti a dovednosti v této 3D hře. Jezděte po městě a hledejte místo na zaparkování.
Popping Ghosts
Postřehové hry - 533x
Pěkný bubbleshooter, ve kterém budete propichovat balónky, ze kterých se poté objeví drahokamy. Snažte se propichovat co nejvíce balónků najednou, abyste dostali maximální počet drahých kamenů.
hra v Unity3D
Park it 3D Fighter Jet
Postřehové hry - 34x
Tak parkovací hru s tryskáčem jsme tu dosud neměli. Vyzkoušejte si, jaké to je ovládat tento obrovský bojový kolos a přesně jej zaparkovat na určené místo. Stíhačka Mig 29 již čeká na vás, společně s 18 náročnými úkoly.