Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Stonelegs
sponzorované odkazy

Stonelegs

Hrajete online hru Stonelegs

Stonelegs navazuje na tradici starých her a stejně jako ony i vypadá. Hlavní hrdina hry ovládá tajemné umění, díky němuž dokáže praštit mečem do země a pořádně odletět. Cestou musíte posbírat všechny zlaté mince, které uvidíte. Počet skoků je ovšem na každou misi předem stanoven a musíte se do něho vejít.

ovládání hry Stonelegs

Směrové šipky a mezerník • 6.35 MB • 835x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Neon Tower
Arkády - 7x
V Neonové věži překonávejte nekonečné překážky! Otáčejte věží tak, aby míč překonal všechny překážky a získal co nejvyšší skóre. Propadněte se několika úrovněmi, abyste získali dostatečnou hybnost a snadno prorazili překážky. Delší pády tě odmění ještě větším počtem bodů, tak si to nenech ujít! Ale pozor! Červené překážky tvůj míč rozbijí, pokud nebudeš mít dostatek síly na jejich proražení! Zažijte tento nový retro hit a dostaňte se co nejdále!
Team Work
Arkády - 1x
Pěkná online hra vhodná hlavně pro děti. Vaším úkolem je pomocí skořápek do vajíček chytat bomby, které po vás hází zlý Extremosaurus. V některých vajíčkách jsou ukryty bonusy. Hra se ovládá šipkama.
William and Sly
Arkády - 2x
William a Sly jsou nerozlučná dvojice. Kdo by ovšem čekal, že se jedná o dva lidi, ten by se spletl. Jeden z nich totiž je lišák. A právě lišáka si vezmete na starosti a musíte se podívat, proč nefunguje teleport do jeskyně. Tento teleport poté musíte opravit, aby se tam dalo běžně dostat. Proskákejte se přes překážky.
Jacko in Hell
Arkády - 4x
Staňte se Jackem, který patří k symbolům svátku zvaného Halloween. Jacko byl požádán, aby objevil ducha Halloweenu. Vydejte se tedy napříč zajímavě vypadajícím světem a dávejte si dobrý pozor, aby se Jackovi nikde nic nestalo, protože do cesty se mu postaví řada nepřátel a také různé nebezpečné pasti.
Maple Story
Arkády - 2x
Prokousejte se zemí šneků, housenek, pavoučků a dalších malinkatých příšerek. Vašim úkolem je všechny tyto tvorečky zneškodnit dříve, než oni zneškodní Vás. Za každou zneškodněnou příšerku dostanete drahé kamení, které si budete muset posbírat.
Twin Cat Warrior
Arkády - 9x
Pěkná bludišťová skákačka s koťaty. Hra je vhodná pro dva hráče. První hráč hraje klávesami W,A,S,D a druhý šipkama. Sbírejte krystaly a dostaňte se rychle do terminálu.
Fire Child
Arkády - 1x
Dostaňte se do role dívky, která má za úkol utéct ze své vesnice. Musíte se vyhýbat strážím a bojovat se zlými příšerkami, které na Vás čekají ve Všech koutech. Jestli dokážete utéct záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti.
Tarzan Swing
Arkády - 2x
Tarzan se stal pánem džungle, ale jako malý si musel získat svojí pozici. V džungli se ukrývají lahodné banány, které potřebuje Tarzan posbírat a s tímto úkolem mu budete muset pomoci. Pohybovat se budete po liánách, ale musíte si dávat dobrý pozor, aby se liána příliš nepřetížila a pod Tarzanem nepraskla.
Pokemon Catch Journey
Arkády - 10x
Pěkná online hra s pokemony. V roli řidiče kamionu budete chytat malé pokemony pomocí pokeballů. Podaří se vám pochytat všechny pokemony na této cestě plné dobrodružství? Dejte se do hry a na nic nečekejte.
Tamus Adventure
Arkády - 3x
Ve hře Tamus Adventure narazíte na celou řadu různých předmětů, které můžete využívat. Hodit se mohou různé svítilny, lana, klíče či složitější nástroje. Vydáte se do zamořeného světa, který ubíjí poničená elektrárna, což mají na svědomí podivné živly. Vydejte se na báječné dobrodružství a přijďte na kloub všem záhadám.
Paint Wars
Arkády - 1x
Zajímavá online hra, ve které svedete boj s tanky plnými barvy a ještě se naučíte kreslit ;). Na hrací ploše máte několik obrazců, které musíte obtáhnout (přemalovat barvou). Dotěrné tanky vám to budou znesnadňovat, nicméně je můžete zničit kliknutím na ně.
Mario Great Adventure 7
Arkády - 4x
Pěkná skákačka, ve které hraje hlavní roli náš oblíbený herní hrdina Mario. Jako v každé skákačce, ani zde nemohou chybět zlaťáky, nepřátele a spousta překážek. Dobrá hra i pro nejmenší hráče.
Peet Sneak
Arkády - 9x
Připojte se k Peetovi na jeho tiché misi v hře Peet Sneak - ultimátní dobrodružství plné skrývání, strategie a řešení hádanek! Ve hře Peet Sneak se ocitnete v kůži Peeta, prohnaného hrdiny, který se vydává na výpravu za tím nejsvětějším z úkrytů - toaletou v zamčené místnosti. Tato hra není jen obyčejná stealth hra; je to zkouška trpělivosti, strategie a načasování. Propližte se temnými chodbami, sbírejte klíče k odemčení dveří a přelstěte stráže tím, že se k nim nepozorovaně přiblížíte nebo najdete chytré způsoby, jak se vyhnout jejich pohledům. Ovládání Peeta je intuitivní, pomocí jednoduchých kliknutí nebo podržení tlačítka ho navedete k cíli, přičemž po cestě sbíráte předměty a řešíte zapeklité hádanky. Pomůžete Peetovi najít jeho chvíli klidu ve světě plném překážek? Ponořte se do stínů a vydejte se na Peetovo skryté dobrodružství za vnitřním klidem ve hře Peet Sneak!
Cognition
Arkády - 1x
V poměrně detailní online hře Cognition je vaším úkolem posbírat všechna ozubená kola a poté se dostat do další úrovně. Musíte dát velký pozor na hlídače. Proti nim můžete použít malý bonus, který je na krátkou chvíli zpomalí. Hra se ovládá šipkama.
Noidzor - RPG Arkanoid
Arkády - 1243x
Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.