Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Stonelegs
sponzorované odkazy

Stonelegs

Hrajete online hru Stonelegs

Stonelegs navazuje na tradici starých her a stejně jako ony i vypadá. Hlavní hrdina hry ovládá tajemné umění, díky němuž dokáže praštit mečem do země a pořádně odletět. Cestou musíte posbírat všechny zlaté mince, které uvidíte. Počet skoků je ovšem na každou misi předem stanoven a musíte se do něho vejít.

ovládání hry Stonelegs

Směrové šipky a mezerník • 6.35 MB • 327x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Jump and Glide
Arkády - 12x
Staňte se malým chlapcem a vyhýbejte se všem překážkám, které jsou na Vás nachystány v jednotlivých kolech. Dávejte si pozor na své životy. Jistě Vás tato skvělá hra zaujme, takže se do toho pusťte a ukažte, co ve Vás je.
hra v Unity3D
Nicebergs
Arkády - 36x
V této pěkné vánoční super hře máte za úkol pomoci sněhulákovi v cestě ke stromečku. To uděláte tak, že budete přeskakovat ledovce. Myslíte, že je to lehké? No, uvidíme. Dejte se do hry a ukažte co ve vás je.
The Naked Alien
Arkády - 51x
Mimozemšťan se vydal na průzkumnou výpravu neznámé planety. Pomozte mu při jeho cestě. Budete potkávat podivně vyhlížející stvoření, jež vám mohou pomoci s překonáváním rozmanitých překážek, ale také si na některá dávejte dobrý pozor, protože by mimozemšťanovi mohla škaredě ublížit. V každé úrovni se dostaňte k cílové vlaječce.
Lars Adventure
Arkády - 32x
V téhle jednoduché hříčce budete procházet spoustou levelů, sbírat mince a vyhýbat se různým nepřátelům. Pro postup je třeba najít klíč, ale ten nebývá moc dobře ukryt, takže to pro vás bude jistě hračka.
Very Bear Brother - trochu jiný Arkanoid
Arkády - 20x
Pamatujete si na klasickou hru s názvem Arkanoid, ve které se míčkem postupně odpalovaly kostičky? Hra Very Bear Brother je Arkanoidu velice podobná. Opět sbíráte různé bonusy, které vám například zpomalí míček (v tomto případě je to malý medvídek) nebo rozšíří odrážedlo.
More Baloons
Arkády - 21x
Relativně jednoduchá online hra, alespoň na první pohled. V roli malé opičky budete vystřelovat šipky na balonky. Cílem je prostřelit co možná nejvyšší počet balonků.
GraviCat
Arkády - 40x
Skákačka, která vás zabaví, ale také donutí tak trochu přemýšlet. A v čem spočívá hlavní cíl vašeho snažení? Musíte dostat kočku na předem určené místo, do jakéhosi teleportu. K němu se dostanete skákáním, ovšem snažte se dělat skoků co nejméně.
Angry Birds Halloween Boxes
Arkády - 208x
Kdo by neznal Angry Birds. Hra, která se hraje jak na mobilech, počítačích tak i na herních konzolích. Princip je jednoduchý - stačí vystřelit ptáčka a snažit se sestřelit všechny halloweenské duchy a strašidla. Jak se vám hra líbí? Pokud líbí, tak ji určitě sdílejte na Facebooku :).
Penguins Can Fly! 2
Arkády - 27x
Druhé pokračování hry Penguins Can Fly! je tady a opět si vezmete na starost tučňáka, se kterým můžete poskakovat po okolí, protože potřebujete posbírat všechny možné mince a hvězdičky, jež se poblíž nacházejí. Vyhýbejte se nepříjemným nástrahám, jakými jsou ostré bodce. Dávejte si také pozor na čas.
hra v Unity3D
Traffic Slam 3
Arkády - 29x
Poněkud zničující online hra, ve které budete mít za úkol jednu jedinou věc - nabourat vše, co vám přijde do cesty. Hra je v Unity, takže nechybí 3D grafika a spousta efektů. Autoři si dali záležet i na vysokém stupni zábavy.
Rainbow Blitz
Arkády - 353x
V online hře Rainbow Blitz se budete snažit ubránit váš pěkný domeček před padající bombami. K dispozici máte dvě děla + občas nějaký ten bonus, který spadne z nebe. Hra se ovládá myší.
Mario Star Scramble 2 GI
Arkády - 36x
Mario se vrací na naše monitory v parádní online hře. Pomozte Mariovi sbírat hvězdy a mince v této zábavné skákačce. Samozřejmě na vás čekají i známí nepřátelé. Hra má 11 úrovní.
Red Ball
Arkády - 23x
V této hře Red Ball 1 hrajete za malý červený balónek a Vašim úkolem je dostat balónek úspěšně do cíle a tím se dostat do dalšího kola. Budete se muset vypořádat s mnoha nástrahami, které na Vás v jednotlivém kole čekají. Nebojte se a pusťte se do hry.
Nut Rush
Arkády - 30x
V online hře Nut Rush budete v roli malé veverky sbírat oříšky a snažit se je dostat do svého hnízda. Jde o klasickou skákačku, která dokonale prověří vaše reflexy. Kolik levelů dokážete zvládnout?
Harvest Ranch
Arkády - 18x
Harvest Ranch je jednoduchá ale zábavná fyzikální online hra pro všechny hráče. Vaším úkolem je zajistit, aby byla všechna zvířata nakrmená. Toho dosáhnete vystřelováním jídla z vašeho jídelního kanónu.