Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Stonelegs
sponzorované odkazy

Stonelegs

Hrajete online hru Stonelegs

Stonelegs navazuje na tradici starých her a stejně jako ony i vypadá. Hlavní hrdina hry ovládá tajemné umění, díky němuž dokáže praštit mečem do země a pořádně odletět. Cestou musíte posbírat všechny zlaté mince, které uvidíte. Počet skoků je ovšem na každou misi předem stanoven a musíte se do něho vejít.

ovládání hry Stonelegs

Směrové šipky a mezerník • 6.35 MB • 781x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Crushing Cars
Arkády - 19x
Tak tato superhra prověří vaše řidičské umění a rychlost reakce. Vaším úkolem nebude nic menšího než zničit pokud možno všechny překážky, které se na trati objeví. Příjemná gamesa na takové to odreagování.
Lunar Command - retro klasika
Arkády - 32x
Hra Lunar Command vám vnutí vzpomínku na klasické arkády z 80. let, kdy nebyla na prvním místě grafika, ale hratelnost a zábava. Cílem je chránit vaši měsíční základnu před nepřátelskými střelami. Sestřelit střely není tak těžké, ovšem vše je ztíženo tím, že máte pouze omezený počet raket...
Angry Birds Golden Eggs
Arkády - 35x
Super skákačka ve stylu Angry Birds. Pomozte ptáčkům dokončit všechny úrovně a sebrat všechna vajíčka v této příjemně oddechové plošinovce. Ideální hra nejen pro menší děti, ale i jako relax v kanclu.
hra v Unity3D
Minecraft: Mine Runner
Arkády - 19x
Zajímavý klon nesmírně populární hry Minecraft. Tentokrát je hra v unity3D (nezapomeňte stáhnout a povolit plugin). Vaším úkolem v této hře je běžet v bludišti a vyhýbat se překážkám, které jsou na každém rohu.
Energy Champions - třídění odpadu
Arkády - 61x
Třídíte odpad? Pokud ano, tak pro vás bude tato hra příjemným zpestřením. Vaším úkolem je totiž třídit odpadky do správných kontejnerů. Online hra Energy Champion se ovládá šipkama, mezerníkem umístíte odpadek do kontejneru. Hrajte hru ve větším okně, abyste dobře poznali o jaké smetí se jedná.
Fancy Pants Adventure
Arkády - 29x
Pěkná kreslené verze oblíbené hry Sonic the Hedgehog. Avšak bez Sonica :). Hlavní roli tu hraje postavička se zvláštními kalhotami. Vaším úkolem je v této arkádě postupně proskákat všechny úrovně, vyhnout se příšerám a sbírat bonusy. Ovládá se klávesnicí.
Transmorpher 2
Arkády - 38x
Graficky perfektní a hratelně velmi přívětivá logická online hra, ve které budete procházet vesmírnou lodí. Čeká na vás řešení mnoha zapeklitých úkolů, ale věříme, že se vám vše podaří a hru dohrajete až do konce.
Bird Hunting
Arkády - 53x
Jednoduchá minihra Bird Hunting nepatří sice mezi herní trháky, ale i přesto může celkem dobře otestovat váš odhad. Musíte sestřelit všechny poletující ptáky dřív než vás zlomyslně pokálejí. Jediný pták, kterého nesmíte trefit, je vrabčák. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Pac Man Platform 2
Arkády - 11x
Klasického Pac Mana, kterého se snaží polapit čtyři strašidýlka, zná nepochybně každý hráč superher. Hra Pac Man Platform 2 opouští prostředí známého bludiště a zavádí nás do klasické arkádové skákačky. Vaším úkolem je skákat po plošinách, sbírat bonusy, klíče a další předměty.
Tigger Jumping
Arkády - 23x
Tigger Jumping je pěkná skákačka, ve které je vaším cílem proskákat s tygrem přes obláčky. Cestou na vás samozřejmě čekají různé bonusy. Hra se ovládá myší.
Comic Book Cody
Arkády - 21x
Komiksový nadšenec si v poklidu svého nočního pokoje spal, když tu náhle se k němu vloupala skupinka zlodějů, kteří mu drze zcizili celou sbírku komiksů. Cestou jim ovšem vypadávají, takže je chlapec může začít sbírat. Jakmile nalezne některý komiks, může ze sebe na čas udělat superhrdinu. Potřebuje se vždy dostat do dveří.
Star Ball
Arkády - 48x
Tato hra je velice dobře propracovaná a prošpikovaná efekty a různými vychytávkami.Jakožto pilot plošiny od které se odráží koule se budete snažit zničit ostatní objekty nad vámi.Dostanete se dále až na konec samotného vesmíru ?
Koulovaná
Arkády - 32x
Zajímavá online hra se zimní tématikou. Cílem hry je zasáhnout soupeře sněhovou koulí a tím mu ubírat život až k úplné porážce. Pokud budete dobří, můžete se dostat do TOP 10.
hra v Unity3D
Fire Truck City Driving Sim
Arkády - 18x
Vrhněte se do světa plného rychlosti a rychlých reakcí. V této hře na nic nečekejte a ihned zasedněte za volant hasičského auta. Budete se projíždět městem, ve kterém nemusíte řešit jiná auta a semafory.
Tastes good
Arkády - 23x
Pěkná hra na odreagování a na procvičené postřehu a logického myšlení. Panáčkem postupně umisťujete různé sladkosti. Cílem je seskupit vždy tři stejné symboly.