Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Stonelegs
sponzorované odkazy

Stonelegs

Hrajete online hru Stonelegs

Stonelegs navazuje na tradici starých her a stejně jako ony i vypadá. Hlavní hrdina hry ovládá tajemné umění, díky němuž dokáže praštit mečem do země a pořádně odletět. Cestou musíte posbírat všechny zlaté mince, které uvidíte. Počet skoků je ovšem na každou misi předem stanoven a musíte se do něho vejít.

ovládání hry Stonelegs

Směrové šipky a mezerník • 6.35 MB • 146x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Epic C Brawl Spider Man
Arkády - 0x
Vyzvěte Pavoučího muže na pěstní souboj. Myslíte si, že dokážete super hrdinu porazit? Zkuste to! Nejprve se do boje vydejte holými pěstmi, posléze můžete využít i různé zbraně, s kterými to už bude větší zábava.
hra v Unity3D
Crash Drive 2
Arkády - 2x
Zdařilá online hra v 3D enginu Unity3D. Zaposlouchejte se do hřmotného burácení. Není to lev ani tygr, dokonce ani slon. Je to nabušená čtyřkolka, se kterou zažijete kopec herní zábavy v této hře.
hra v Unity3D
Portalizer
Arkády - 0x
3D střílečka, ve které budete řešit i několik záludných úkolů. Hra vychází z velmi populární hry Portal, takže její milovníci si nepochybně přijdou na své. Čeká vás nejen střílečka, ale hlavně procházení bludiště a také trochu přemýšelní nad řešením situace.
Catch Up the Freedom
Arkády - 0x
Pěkná skákačka, ve které půjde hlavně o rychlost a běh, jelikož budete utíkat před tajmným stínem. Běh nebude snadný, neboť je hrací plocha poseta řadou překážek. Dobrá zpráva je, že je tam i mnoho bonusů a mincí.
Candy Crusher
Arkády - 0x
Další z řady příjemných skákaček nese název Candy Crusher. Hlavním hrdinou této hry je malá roztomilá chlupatá kulička, s níž se vydáte do nebezpečného světa, kde na každém rohu číhá překážka. Sbírejte cestou cukroví, abyste se mohli posunout do další úrovně. Nepřátelským příšerám se raději vyhněte.
Earn to Die
Arkády - 0x
Akční gameska ve které půjde doslova o život. Jako řidič vyzbrojeného auta se musíte dostat přes vlny zombíků, kteří zrovna teď dostali chuť na váš mozeček. Ve hře nechybějí upgrady a desítky zábavných prvků.
Kim Possible: Drakens Lair
Arkády - 7x
Světoznámá hrdinka Kim Possible se vydává na další dobrodružnou výpravu, kde bude zachraňovat svět před nebezpečím. Cestou narazíte na celou řadu překážek, pastí a nepřátel. Postupně musíte přeskakovat přes jednotlivé plošiny, vyhýbat se laseru nebo třeba otevírat dveře za pomoci vzdálených pák. Dokážete si poradit za každých okolností?
Lars Adventure
Arkády - 0x
V téhle jednoduché hříčce budete procházet spoustou levelů, sbírat mince a vyhýbat se různým nepřátelům. Pro postup je třeba najít klíč, ale ten nebývá moc dobře ukryt, takže to pro vás bude jistě hračka.
hra v Unity3D
Carrots And Carnage
Arkády - 0x
Celkem jednoduchá skákačka s králíkem, který má neodolatelnou chuť na mrkve. Takže mu hezky pomozte, ať těch mrkví sebere co nejvíce. Hra kromě hezké grafiky nabízí i slušnou hratelnost, která zabaví na dlouho.
Yuletide Riptide
Arkády - 1x
Zahrajte si na surfaře, který si užívá jízdu ve vlnách. Sbírejte čísla a snažte se tvořit kombinace stejných čísel, postupek nebo sestupek. Vyhýbejte se rackovi.
One Screen Hero
Arkády - 1x
Pěkná dobrodružná skákačka, ve které budete sbírat zlaté mince a snažit se prokousat bludištěm až k východu. Po cestě potkáte i několik monster, které bez milosti likvidujte. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Rainbow Blitz
Arkády - 0x
V online hře Rainbow Blitz se budete snažit ubránit váš pěkný domeček před padající bombami. K dispozici máte dvě děla + občas nějaký ten bonus, který spadne z nebe. Hra se ovládá myší.
Santa Comming
Arkády - 0x
Jednoduchá online hra, ve které oceníte váš rychlý postřeh. Cílem je pomoci Santovi proskákat se přes překážky až na konec. Podaří se vám v bezpečí zdolat pohybující se plošinky a dopravit Santu dolů?
DilloHills
Arkády - 1x
Tento roztomilý malý pásovec má velký sen vzlétnout do oblak jako pták. Bez křídel je to však prakticky nemožné, je tedy nutné improvizovat. Naberte na kopci rychlost a pokuste se vzletět k nebi.
Moolga
Arkády - 0x
První co vás na této online hře zaujme, bude bezesporu její hudba. V dobrém smyslu slova pitomá hudba vás bude bavit, stejně jako hra samotná. Ovládáte buclatou kravičku, která svými cecíky prská mléko po tvorech vynořujících se z vody. Mléko si doplníte kukuřicí, avšak pozor na nebezpečné létající bomby! :)