Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
The Harry Stick Journey
sponzorované odkazy

The Harry Stick Journey

Hrajete online hru The Harry Stick Journey

Hlavní hrdina hry The Harry Stick Journey se vydává do světa, kde musí řešit různé zajímavé problémy. Pomozte mu, aby se mohl dostat přes všechny nepříjemně nastražené překážky. Vždy potřebujete umístit dostupné předměty do místa označeného kolečkem a musíte vybrat nejvhodnější umístění, aby hlavní hrdina nedopadl špatně.

ovládání hry The Harry Stick Journey

Myš • 8.76 MB • 998x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Adventury"
Jungle Adventure
Adventury - 15x
Náš starý známý Waffle Boy (vaflový kluk) je zpět, a s ním i další nová dobrodružství. Příběh vás zavede do džungle, kde se setkáte se spoustou protivníků i záhad, kterým musíte přijít na kloub.
hra v Unity3D
Jak vycvičit draka (Dragons: Wild Skies)
Adventury - 65x
Velmi zdařilá superhra s draky, to je 3D herní bomba Jak vycvičit draka. Díky Unity3D má hra super grafiku a hratelnost na vysokém stupni. Cílem hry je hledat draka, připravit pro něj správné jídlo a naučit ho létat. Zkrátka ho vycvičit podle svých představ.
Onet Gallery 3D
Adventury - 62x
Jste připraveni na klasickou zábavu s aplikací Onet Connect v novém a realistickém 3D vzhledu? Pak se připravte na Onet Gallery 3D! Žádný časový tlak a stres, jen čistá relaxační zábava s Onetem. Spojujte mezi sebou bloky stejné barvy, aby zmizely. Dávejte si ale pozor na další bloky, které vám blokují cestu, důležité je řešit desky ve správném pořadí a strategii. Po úspěšném vyřešení desky se můžete podívat na působivé obrazce ve své osobní galerii. Zní to skvěle? Pak neztrácejte čas a doplňte si svou úžasnou galerii Onet!
The great mahjong
Adventury - 24x
Jistě Vás tato hra nadchne logickým uvažováním, které budete muset použít. Spojováním stejných kostiček odstraňte všechny kostičky, které se v daném kole nacházejí. Hra není časově omezena.
Hugo the Hobo 2
Adventury - 19x
Hobo je zpět se svým dalším klikacím dobrodružstvím. Podaří se vám vyřešit záludné hádanky, překonat všechny překážky a najít cestu ke svému ztracenému životu?
Neolla
Adventury - 19x
Zajímavá adventura, ve které se budete snažit uniknout z tajemné a hlavně velmi nebezpečné planety Neolla. Při zkoumání dejte pozor, nikdy totiž nevíte, odkud na vás může vyskočit nějaká potvora... Online hra Neolla se ovládá myší. Klikejte na různé předměty.
Portal - The Flash Version
Adventury - 27x
Jedna z nejlepších online her tohoto roku. Ve hře Portal na vás čeká 40 úrovní, které dobře zaměstnají váš mozek. Některé překážky překonáte hravě, u jiných strávíte trochu více času. Je to parádní superhra.
The Simpsons
Adventury - 58x
A nyní něco pro ty, kteří si oblíbili legendární americký seriál The Simpsons. V této onlině hře se můžete podívat do domu této povedené rodinky ze Springfieldu. Ve hře jsou použity výborné zvuky.
Warbears
Adventury - 26x
Úkolem v superhře Warbears je splnit všechny důmyslné hádanky v hezky nakresleném bludišti. U vaší postavičky se vám vždy objeví několik ikonek akcí, které můžete provést. Medvídek a jeho rádce vám také prozradí nějaké finty. Nutností u této online hry je znalost angličtiny a spuštění ve větším okně.
La Luna Hotel
Adventury - 20x
Ubytovali jste se v luxusním hotelu. Jednoho dne se vám ale ocitnete na chodbě. Nikdo v hotelu není a nemáte ani svou kartu od pokoje. Pokuste se tuto situaci vyřešit a najít cestu ven z hotelu.
Back in Time
Adventury - 666x
Velmi dobrá adventura, ve které vás čeká nespočet úkolů, které budete muset se svým hrdinou vyřešit. Myslíte, že máte mozkovnu na to, abyste všechny úkoly zvládli? Zkuste to a uvidíte :). Hra vydrží opravdu na dlouho.
Xevoz Showdown
Adventury - 35x
V téhle jednoduché skákačce budete bojovat proti rozličným smrtícím monstrům. Bude to boj na život a na smrt, oznamte doma, že se možná nevrátíte. Zuřivé příšery vás totiž nenechají projít jenom tak.
Why Am I Dead
Adventury - 15x
Zajímavá detektivní online hra plná napětí. Vaše postava byla před nedávnem zabita, samozřejmě násilně. Nyní se však v roli ducha vracíte do našeho světa a máte za úkol vyřešit vaši vlastní vraždu.
Peter the Penguin: Saving the Antarctica
Adventury - 16x
Globální oteplování ohrožuje svět a tučňák jménem Peter se rozhodne proti tomu bojovat. Veďte tučňáka za pomoci myši napříč Antarktidou a zachraňte všechny ohrožené druhy. Hledejte všude po okolí různé užitečné předměty a snažte se všechny zádrhele vyřešit logicky, aby Peter mohl úspěšně pokračovat.
Mafia Driver
Adventury - 34x
V této hře je Vašim úkolem pustit se do boje s organizovaným zločinem. Jako Detektiv Rayen jste se infiltrovali do mafiánských řad jako dvorní řidič. Vašim úkolem je získat informace, díky kterým můžete mafiány zatknout.