Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
The Harry Stick Journey
sponzorované odkazy

The Harry Stick Journey

Hrajete online hru The Harry Stick Journey

Hlavní hrdina hry The Harry Stick Journey se vydává do světa, kde musí řešit různé zajímavé problémy. Pomozte mu, aby se mohl dostat přes všechny nepříjemně nastražené překážky. Vždy potřebujete umístit dostupné předměty do místa označeného kolečkem a musíte vybrat nejvhodnější umístění, aby hlavní hrdina nedopadl špatně.

ovládání hry The Harry Stick Journey

Myš • 8.76 MB • 59x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Adventury"
Bart Simpson Island Escape
Adventury - 31x
Bart Simpson je známý šprýmař a rošťák, který se stane hlavním hrdinou této hry. Bart se nešťastnou náhodou ocitnul na pustém ostrově, kde mu jistě hrozí mnohá nebezpečí. Pomozte mu dostat se do bezpečí domova! Chodíte po herním světě a hledáte různé předměty a akce, které by mohly být užitečné k návratu domů.
Algida Ice Lovers - pro milovníky zmrzliny
Adventury - 50x
Filip se zakoukal do Simony a má plán, jak ji sbalit. Nejdříve se ale musí rafinovaně dostat do klubu, a tam plnit různé úkoly... Pro zkušené hráče arkád a adventur nebude hra příliš těžká.
hra v Unity3D
Jak vycvičit draka (Dragons: Wild Skies)
Adventury - 40x
Velmi zdařilá superhra s draky, to je 3D herní bomba Jak vycvičit draka. Díky Unity3D má hra super grafiku a hratelnost na vysokém stupni. Cílem hry je hledat draka, připravit pro něj správné jídlo a naučit ho létat. Zkrátka ho vycvičit podle svých představ.
Exmortis 2
Adventury - 29x
Úspěšné pokračování hororové adventury je konečně na světě. Vydejte se na cestu po tajemné vesnici, kde na vás v každém koutě číhá strach a hrůza. Dokážete tuto hrůzu přežít a nebo raději umřete?
Ninja Training
Adventury - 20x
Velmi pěkná online hra s našimi oblíbenými zvířecími bojovníky. Želvy ninja mají před sebou těžký trénink, s kterým jim pomůžete. Vaším úkolem bude zopakovat tréninkovo sestavu. Myslíte si, že máte dobrou paměť?
One Off
Adventury - 15x
Tohle je hodně dobře graficky zpracovaná klikací adventura, kde je vaším úkolem ukrást motorku z pečlivě zabezpečené garáže. Budete sbírat předměty, luštit hádanky a odemykat bezpečnostní zámky jako pravý zloděj.
Vindex Gladiator
Adventury - 1x
Jako mladý gladiátor jste se vydal na cestu ze své vesnice, která bude doprovázen spoustou bojů, ale také poznávání nových lidí, mezi kterými si můžete udělat i přátele. Nakupujte si lektvary a výbušniny pro boj.
hra v Unity3D
McLeft LeRight
Adventury - 19x
Dobrá online hra v enginu Unity. Vaším nesnadným úkolem  bude zajistit, aby se hlavní hrdina dostal ke každému dalšímu hrdinovi ve hře. Využijte všechny své dovednosti a schopnosti a hrajte co nejrychleji.
Bartender: The Right Mix
Adventury - 71x
Barman alias Bartender The Right Mix je naprostá superhra a herní bomba. Vaším úkolem bude namíchat luxusní koktejly pro své návštěvníky. Hra je zábavná a chytlavá, rozhodně hrajte.
Journeys of Reemus 1
Adventury - 21x
Vydejte se na cestu plnou nástrah, která vás čeká v této hře. V roli siláka se budete muset dostat přes různé překážky k hmyzu, který dělá neplechu ve vašem okolí. V této hře nejsou důležité svaly, ale logické uvažování.
Pandas BIG Adventure
Adventury - 22x
V této hře hrajete za Pandu, která je na tajné misi. Chce opět zprovoznit stroj času a tím si udělat krásnou dovolenou. Pomozte pandě nalézt všechny chybějící části stroje času a umožněte ji tak, splnit si svůj sen. Nudit se určitě nebudete.
Scooby Doo Creepy Cave episode 2
Adventury - 24x
Cílem této graficky povedené adventury je provést Shaggy a Scoobyho jeskyněmi a ochránit je před nejrůznějšími nebezpečími. Při řešení budete muset dobře studovat okolí a přemýšlet nad dalším postupem... Hodně štěstí. Snad se s hrdiny setkáme i v další epizodě :).
Habla Kadabla
Adventury - 23x
Chlapík v kouzelnickém převleku se stane hlavním hrdinou hry s podivným názvem Habla Kadabla. Tento chlapík vlastní obchod s různými kuriozitami. V noci nějaký zlotřilý loupežník ukradl kasu se všemi úsporami, což nemůžete nechat jen tak, a proto se mu vydáte na stopu. Hledejte podstatné informace a používejte různé předměty.
Unfreeze Me! 3
Adventury - 1x
Pěkně navrhnutá gameska, ve které budete hluboce přemýšlet. V tomto již třetím díle máte za úkol vysvobodit ptáčky uvězněné v kostkách ledu. Nastavte dobře herní prvky a dohrajte všechny úrovně.
Bowja the Ninja
Adventury - 2x
V roli malého Ninji jste byli vyslání do továrny zničit nejnovějšího robota, který byl sestrojen k zničení vašeho lidu. Při své cestě do továrny se budete muset vypořádat s mnoha nepřáteli a pak si až můžete podat robota.