Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Blockage

Hrajete online hru Blockage

Blockage je další z řady her, ve kterých potřebujete pořádně logicky uvažovat, aby se daly jednotlivé mise dohrát do zdárného konce. Potřebujete dostat barevně vyplněný čtvereček na speciálně označené místo. Někdy si můžete vypomáhat zmražováním jiných čtverečků. Mise se postupem času stávají mnohem těžšími, takže je nutno hodně přemýšlet.

ovládání hry Blockage

Myš, směrové šipky, mezerník • 2.64 MB • 1331x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Beetle Ju Adventures
Logické hry - 23x
Logická online hra  s drobným poletujícím hmyzem v podobě mušek. Ty musíte dostat do domečku, který je však zdánlivě nedostupný a musíte překonat řadu překážek. Překážky v podobě kamenů jednoduše přesuňte, ovšem trochu u toho myslete, abyste si cestu na dobro nezablokovali.
Bubble Earth
Logické hry - 41x
Oddychová bubble shooter online hra, ve které budete vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit vždy minimálně trojici stejně barevných kuliček. Dobře promýšlejte své tahy, ale zároveň velmi rychle, protože řady kuliček nebezpečně sestupují...
Hexiom - super logická hra
Logické hry - 712x
Hexiom je moc pěkná logická hra. V hracím poli je vaším úkolem seskupit bloky tak, aby byly všechny žluté. Přemisťujte bloky se stejnými čísly. Pokud je bloků málo, zezelenají. Pokud je v okolí bloku dalších bloků více, zčervenají. Princip si osvojíte celkem rychle.
Pegatron
Logické hry - 19x
Perfektní flashová online hra, která vás donutí velmi rychle přemýšlet a vyhýbat se nebezpečí. Budete mít za úkol dovést hlavní postavu až na konec bludiště. Cestou posbírejte všechny mince a dbejte na to, aby se hrdina nezranil o ostny.
Poclick
Logické hry - 40x
Jednoduchá ale o to více chytlavá logická super hra, ve které budete tvořit linie stejných prvků. Trochu hra připomíná oblíbené hry tetris a různé spoj tři symboly hry. Podaří se vám docílit nejvyššího skore?
Paper Cannon 2
Logické hry - 32x
Použijte papírový kanón ke zničení všech podivných potvůrek. K postupu do další úrovně nesmí být v bludišti žádná cizí živá jednotka. Dalším úkolem je ochrana nevinných bytostí. Využijte všechny své herní schopnosti v této logické superhře.
Colliderix
Logické hry - 9x
V této super hře musíte odstraňovat objekty a to tak, aby se obě kolečka dostala k sobě, protože když se vám to nepodaří, tak musíte úroveň opakovat. Udělejte vše pro to, abyste je dostali k sobě.
Dolphin Pop
Logické hry - 33x
Jednoduchá ale chytlavá online hra na téma Spoj tři stejné bublinky. Úkolem je dostat pryč všechny balonky dřív než se dostanou k svému hrůznému konci. Podaří se vám hru dohrát až do konce?
Scoregamites
Logické hry - 30x
Oddychová logická hra, ve které bude vašim úkolem se svou skupinou panáčku osvobodit v každém kole uvězněné panáčky. Důležitá je vzájemná spolupráce, díky které dokážete zvítězit. Přeji hodně štěstí.
Cubic Shoot
Logické hry - 34x
Nejrůznější logické hry postavené na principu "spoj tři stejné symboly" jsou v poslední době velmi oblíbené. Stejně jako minihra Cubic Shoot, ve které hraje hlavní roli malá zubatá Japonka a spousta srdíček.
Jungle Crash
Logické hry - 551x
Příjemná oddychovka ve stylu spojování tří stejných prvků. Je to trochu míxhnuté tetrisem. Snažte se tvořit trojice stejně barevných kostiček. Důležité je snažit se o vyšší počet - tím dostanete i více bodů.
Cover Orange Players Pack
Logické hry - 63x
Udělejte v této super hře vše tak, aby se k vám nedostal kyselý déšť, protože ten by vás mohl zabít. Musíte udělat vše pro to, abyste posunuli jablíčka do skrýše a byli tak chráněni. Tak se do toho pusťte.
Yeti Bubbles
Logické hry - 44x
Poradíte si s řadou barevných bublinek, které stále klesají a nedají vám trochu klidu na pečlivé míření bublifukem? Ve hře Yeti Bubbles je vaším úkolem umístit barevnou bublinu k dalším bublinám stejné barvy. Pokud seskupíte alespoň tři stejné barvy, tak tyto bubliny zmizí.
Murphys Gesetz 3
Logické hry - 31x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte jednoho pána přímo v jeho kanceláři.
Nodes
Logické hry - 22x
Nodes je hodně chytlavá logická hra. Vaším úkolem je umístit zdroje laseru tak, aby paprsek procházel všemi body. V těžší obtížnosti vám přemýšlení znepříjemní časový limit pro vyřešení úrovně. Doporučuji vypnout hudbu, zbytečně to ruší ;).