Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Blockage

Hrajete online hru Blockage

Blockage je další z řady her, ve kterých potřebujete pořádně logicky uvažovat, aby se daly jednotlivé mise dohrát do zdárného konce. Potřebujete dostat barevně vyplněný čtvereček na speciálně označené místo. Někdy si můžete vypomáhat zmražováním jiných čtverečků. Mise se postupem času stávají mnohem těžšími, takže je nutno hodně přemýšlet.

ovládání hry Blockage

Myš, směrové šipky, mezerník • 2.64 MB • 80x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Music Box of Life: Part 3
Logické hry - 24x
Máme tady opět tuto super hru, ve které musíte najít rozdíly na obrázcích. Za správný nalezený rozdíl dostanete body. Proto neklikejte zbytečně, protože se vám body budou odečítat. Je to pokračování minulé hry.
Slice the Box
Logické hry - 14x
Her, ve kterých rozřezáváte hrací plochu, vyjde čas od času několik. Jednou z nich je i ta s názvem Slice the Box, kde ovšem řezání bude mít za následek vytvoření zajímavého předmětu podle předlohy. Hra po splnění úkolu ohodnotí, jak se podařilo vyplnit stanovený cíl a jestli se předmět podobá původnímu.
Ghost Trix
Logické hry - 10x
Přeměňte barvu těchto kuliček a snažte se je dostat pryč z plochy. Když bude mít kulička stejnou barvu, jako to, na čem stojí, tak se propadne. Musíte pro to na tohle všechno logicky, jinak se vám to nemusí podařit.
Confusebox - žárovková logika
Logické hry - 4x
Cílem této jednoduché hry je propojit všechny žárovky tak, aby se všechny rozsvítily. Na první pohled to vypadá skutečně jednoduše, ale velice záhy zjistíte, že budete muset velmi přemýšlet. Confusebox je totiž výborná logická hra, která vám ukrátí dlouhé zimní večery. Ovládá se myší.
3D Logic - super logická hra
Logické hry - 16x
V jednoduchosti je krása. Tímto heslem se zřejmě řídili tvůrci této výborné online hry. Ve hře 3D Logic se pokusíte spojit vždy dva stejně barevné symboly. Spojení nesmí být po diagonále a nesmí se křížit s ostatními. Prvních několik úrovní je vyloženě na zahřátí, ale posléze začne přituhovat...:)
Idiot test 4 - jak jste na tom?
Logické hry - 5x
Je tu další test vaší pozornosti. Opět budete řešit úlohy, které se budou snažit zmást váš mozek ;-). Dejte si pozor a zadání si pečlivě přečtěte, nebo se vám zobrazí "You are completely Idiot" :).
hra v Unity3D
Super Stems
Logické hry - 26x
Další povedená logická hra v Unity3D. Tentokrát jde o deskovou hru, ve které máte dílky s třemi čísly. Ty umisťujete na hrací pole. Pokud svůj dílek umístíte vedle protivníkova dílku, tak dojde k bitvě - vyšší číslo vyhrává.
Phit
Logické hry - 19x
Dokážete přesunout veškeré kostičky do žlutých políček, které je pro Vás nachystáno? Prokousávejte se těmito ne zrovna lehkými koly a ukažte všem, jak jste šikovní. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Snazzle
Logické hry - 17x
Snazzle je naprosto netradiční zpracování klasického hada známého i z mobilních telefonů. Tentokrát se ovšem nejedná o hru na postřeh, ale o hru, kde si pořádně procvičíte logické uvažování. Dostanete totiž příležitost si naplánovat trasu dopředu a za pomoci šipek vyslat hada na místo určení, aby posbíral veškeré bílé body.
Trapped Ball
Logické hry - 12x
Malý žlutý míček se ocitnul v pasti. Alespoň to tak vypadá ve valné většině misí ve hře Trapped Ball. Dostanete na starost únik míčku z jedné oblasti do místa, kde se nachází jamka. Cestou narazíte na různé překážky a bonusy. Některé bonusy hodně pomohou, o čemž se můžete přesvědčit během prvních tréninkových misí.
Penguin Slice 2
Logické hry - 32x
Penguin Slice 2 navazuje tam, kde první díl skončil. Opět se vydáte do boje proti nebezpečným a zlým tučňákům. Kromě tučňáků se na hrací ploše objevují také hodní hoši, které potřebujete dovést na konec úrovně v bezpečí. Máte možnost přeřezávat některé prvky v herním světě, čehož využijete k likvidaci tučňáků.
Build Balance
Logické hry - 43x
Chcete se stát stavitelem? Tak poté hrajte tuto hru a překonejte všechny zkoušky! Vytvořte pyramidu, umístěte různé objekty na sebe a nenechte je hlavně spadnout. Tak se do toho dejte.
Magic drop
Logické hry - 3x
Další z logických her, ve kterých budete skládat dohromady stejně zbarvené trojice. Tentokrát si ale budete hrát s různými magickými lektvary a čarodějnými lahvičkami, tak pozor, ať někoho neproměníte.
Pipol Smasher
Logické hry - 27x
Ve hře Pipol Smasher máte na starosti trochu netradiční úkol. Musíte totiž pozabíjet co nejvíce civilistů. Za tímto účelem dostanete k dispozici velké auto, s jehož pomocí se dají lidé snadněji pozabíjet. Hra obsahuje relativně velké množství misí, kdy se musíte pokusit plnit zadaný úkol co nejlépe a získávat body.
Dummy Crusher 2
Logické hry - 29x
Poměrně pěkně udělaná hra Dummy Crusher se dočkala druhého pokračování. Opět si vezmete na starost likvidaci veškerých figurín, které se v dané úrovni nachází. Aby to nebylo příliš komplikované, dostanete pokaždé nějaké možnosti, jak figuríny poslat do věčných lovišť. Snažte se splnit všechny cíle pro zisk více bodů.