Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Blockage

Hrajete online hru Blockage

Blockage je další z řady her, ve kterých potřebujete pořádně logicky uvažovat, aby se daly jednotlivé mise dohrát do zdárného konce. Potřebujete dostat barevně vyplněný čtvereček na speciálně označené místo. Někdy si můžete vypomáhat zmražováním jiných čtverečků. Mise se postupem času stávají mnohem těžšími, takže je nutno hodně přemýšlet.

ovládání hry Blockage

Myš, směrové šipky, mezerník • 2.64 MB • 412x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Cannon dog
Logické hry - 744x
Cannon Dog je další z řady populárních odpalovacích online her. Svého psího miláčka naládujete do kanónu a promyšleně ho vypálíte tak, aby posbíral co nejvíce bonusů a bez újmy na zdraví přistál na žíňence. Odhadnout správný úhel a sílu odpalu není jen tak...
Eunaborb
Logické hry - 28x
Velmi pěkná logická postřehová gamesa. Ve hře Eunaborb bude vaším úkolem navést kuličku do jamky. Samozřejmě to nebude vůbec snadné, budete se potýkat s řadou překážek. Ideální online hra pro polední pauzu :).
Planned - spojte čtverečky
Logické hry - 33x
V této velice jednoduché minihře máte za úkol spojit všechny čtverečky do jedné sítě tak, aby byly vzájemně propojeny. Kliknutím se čtverec zvětší, až se postupně přiblíží k nejbližšímu čtverci a spojí se. Každý čtvereček můžete zvětšit jen třikrát a zároveň nemůžete kliknout na ten samý opakovaně. Vypadá to jednoduše, ale věřte, že se váš mozek při této logické hře pěkně zapotí.
Crash down
Logické hry - 16x
Výborná logická hříčka, ve které půjde opět o odstraňování barevných trojic kostiček. Ty ale postupně zespodu narůstají, a tak po chvíli vůbec nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Nedopusťte aby vyšplhaly nahoru.
The Ploy
Logické hry - 33x
Hra The Ploy se odehrává ve vesmírném prostředí. Potřebujete dostat všechno z hrací plochy, což budete provádět vzájemným vyrážením pryč. Nesmíte pouze svůj asteroid vypustit do volného vesmíru. Vyzkoušet si můžete na dvě desítky velice zajímavých logických úrovní, v nichž si osvědčíte svoje uvažování.
Simple Motions
Logické hry - 47x
Používejte různé vychytávky této hry k tomu, abyste kuličku dostali vždy k červenému praporku. Dejte se do práce a sbírejte různá kolečka, což je vlastně vaše skóre. Tak se do toho opřete a ukažte, jak se to hraje.
Bubble It
Logické hry - 25x
Bubble It je výborná logická gameska, ve které je vaším úkolem spojit 4 bublinky se stejnou barvou. Mezi barevnými bublinkami se nacházejí i dvě speciální - bomba, která odstraní sousedící bubliny, a konvertor, který odstraní všechny bubliny stejné barvy.
Blocky - výborná logická hra
Logické hry - 45x
Blocky je velice jednoduchá, ale také velice chytlavá hra. V hracím poli myší vyznačte obdélník tak, aby jeho rohy tvořili smajlíci stejné barvy. Čím větší obdélník, tím více bodů.
King Of Math
Logické hry - 48x
Zajímavá strategicko naučná online hra se zombíky. A jak vlny útočících zombies přemůžete? Musíte rychle odpovídat na matematické otázky. Přemožte nepřátele a staňte se králem matematiky.
Colliderix
Logické hry - 9x
V této super hře musíte odstraňovat objekty a to tak, aby se obě kolečka dostala k sobě, protože když se vám to nepodaří, tak musíte úroveň opakovat. Udělejte vše pro to, abyste je dostali k sobě.
Color Lines
Logické hry - 26x
Zahrajte si pěknou logickou hru Color Lines. Hra začíná s hracím polem 9x9 a s pěti barevnými míčky. Cílem hry je odstranit míčky tak, aby byly srovnané vodorovně, svisle nebo diagonálně, a to pouze jedna barva.
Puzzle Freak
Logické hry - 7x
Puzzle Freak je pěkně zpracovaný mix stolní hry a logických hádanek. Na hracím poli vás čekají políčka, pod kterými se skrývá jedna z celkem 14 logických úloh. Podle toho, jak rychle úlohu vyřešíte, se vám připočítají body k IQ. Hru samozřejmě vyhraje nejbystřejší hráč.
Penquin Pass
Logické hry - 22x
Dostaňte tučňáka na druhou stranu vody tím, že mu postavíte ledovou cestičku z různých tvarů. Pěkná logická superhra jak má být, rozhodně se budete skvěle bavit.
Vehicles 2
Logické hry - 28x
Pokračování úspěšné a hodně hrané super hry Vehicles. Vaším úkolem je dojet s autem na místo určení a po cestě se vypořádat s černými auty. Velmi pěkná oddechová hra plná aut a karambolů.
Dynamite Blast
Logické hry - 232x
Umístěte na konstrukci bomby a snažte se zničit projíždějící vlak. Levým tlačítkem umístíte nálož, opětovným kliknutím ji můžete odebrat. Bomby budou postupně explodovat v pořadí, v jakém byly umístěny.