Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Blockage

Hrajete online hru Blockage

Blockage je další z řady her, ve kterých potřebujete pořádně logicky uvažovat, aby se daly jednotlivé mise dohrát do zdárného konce. Potřebujete dostat barevně vyplněný čtvereček na speciálně označené místo. Někdy si můžete vypomáhat zmražováním jiných čtverečků. Mise se postupem času stávají mnohem těžšími, takže je nutno hodně přemýšlet.

ovládání hry Blockage

Myš, směrové šipky, mezerník • 2.64 MB • 52x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Rome Puzzle - vybudujte město a dostaňte se na Olymp
Logické hry - 11x
Rome Puzzle není jen obyčejná logická hra, ve které hledáte tři stejné symboly. Navíc totiž získáváte suroviny a peníze, za které stavíte městečko. Vyzkoušejte.
Locom
Logické hry - 31x
Zajímavá logická super hra, ve které se proletíte nebezpečným bludištěm plným překážek a nástrah. Podaří se vám dostat z jedné strany bludiště na druhou aniž byste došli k úhoně? Docela fajn hra, která zabaví.
Prizma Puzzle Challenges
Logické hry - 9x
Snažte se v této superhře propojit veškeré věže energií. Propojte všechny věže, kde jsou hvězdičky, abyste dostali body. Napájejte věž, která je na konci celé jedné úrovně. Hra je opravdu zábavná a je potřeba přemýšlet.
Build The Bridge
Logické hry - 25x
Pěkná logická super gameska, ve které (jak už samotný název napovídá) půjde o stavění mostu. Z dostupných dílků se snažte postavit most přes vodu. Není to vůbec jednoduché, ale určitě zvládnete všechny úrovně.
Doodle Roll
Logické hry - 26x
Doodle Roll je velice jednoduchá hra, kde se pokusíte dostat kuličku vždycky na místo určení, ale jak jistě tušíte, nebude se jednat o úplně jednoduchou práci, protože na cestě kuličky k cílové plošince se vyskytnou různé překážky. Využívat musíte veškerých možností, jaké hra nabízí, aby se kulička dostala na správnou pozici.
Tricky Rick 2
Logické hry - 29x
A je tu druhý díl pěkné logické plošinovky s robotem Rickem. Jeho misí je dostat se pryč z tajemné planety. Nebude to ale vůbec snadné, protože budete muset spolu s ním vyřešit celou řadu úkolů.
Armor Picross
Logické hry - 9x
Tahle hra je vlastně složena ze dvou klasických světoznámých hříček - klasického stolního Puzzle a známého Hledání Min ve Windows. Postupně zjišťujete, kde by měly být bomby a označujete jejich pozici - tím odkrýváte obrázek.
Mindly Puzzle
Logické hry - 26x
Použijte vaši bystrou mysl a postřeh k řešení různých hádanek v této super hře. V každé úrovni na vás čeká zajímavý rébus, který musíte vyřešit v co nejkratším čase.
Tube Crisis
Logické hry - 25x
Mladá dívka cestuje metrem, ale dostane se do nečekané situace. Namačká se na ní dav lidí a všichni slečnu nějakým způsobem obtěžují. Staňte se v této hře jejím hrdinou a vysvoboďte ji.
Cube Droid Saves the Galaxy
Logické hry - 41x
V jedné vzdálené galaxii se začaly dít podivuhodné věci, se kterými se budete muset vypořádat v kůži robota. Zachraňovat se vydáte hned několik planet, na nichž bude zapotřebí vždy splnit několik misí. Robot potřebuje v každé misi posbírat veškeré baterie, aby mohl pokračovat do dalšího plnění úkolů.
Carrot Hunt
Logické hry - 18x
Zahrajte si přemýšlivou hru v roli malého zajíčka, který dostal chuť na šťavnaté mrkvičky. Pomocí praku se snažte sestřelit co nejvíce mrkví. Musíte však velmi dobře mířit, protože počet střel je omezen.
Awesome Builder
Logické hry - 22x
Zahrajte si na opravdu výjimečného stavitele, který se snaží vytvořit největší budovu na světě. Dostáváte pod ruku různé součástky, z nichž se dají vytvořit celkem zajímavé objekty, stačí je jen vhodně na sebe naskládat, aby se stavba nesesunula do nicoty. Po stranách máte ukázáno, kolik metrů už se podařilo udělat a jak na tom byli ostatní.
Dino Shift
Logické hry - 17x
Sbírejte veškeré čtverce v této hře. Vašemu dinosaurovi budete muset měnit barvu kůže, abyste sesbírali veškeré čtverce. Na začátku hry vás zaučí, jak máte vše ovládat. Je to opravdu super hra.
Monkey GO Happy - Xmas Time!
Logické hry - 42x
Neúnavné opičky jsou zpět, tentokrát ve vánočním speciálu. Udělejte všechno proto, aby se opičky rozveselily v této náramně božské logické hry. Znáte všechny Monkey Go Happy hry na našem webu? Zkuste úplně všechny a rozhodněte, který díl je nejlepší. Bude to tento vánoční?
Fun da Vinci
Logické hry - 23x
Leonardo da Vinci byl renesanční osobností a dokázal dělat celou řadu užitečných činností. Zabýval se uměním, ale také fyzikou. A právě hrátky s fyzikálními zákony se stanou náplní této hry. Autoři si pro hráče připravili poměrně slušný počet úrovní, takže se nemusíte obávat, že hra skončí dříve, než si jí pořádně užijete.