Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mega Boulder Rampage
sponzorované odkazy

Mega Boulder Rampage

Hrajete online hru Mega Boulder Rampage

Pravěkého člověka sužovaly různé nepříjemné problémy a s jedním z nich se popasujete i v rámci hry s názvem Mega Boulder Rampage. Z horní části herní obrazovky začnou padat obrovské kameny, které by mohly pračlověka zabít. Dávejte pozor a vyhýbejte se jim, přičemž se pokuste posbírat co nejvíce peněz.

ovládání hry Mega Boulder Rampage

Směrové šipky • 3.6 MB • 1190x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Parachute Plunder
Arkády - 5x
V této online hře je vaším úkolem proplachtit padákem úspěšně až k zemi. A cestou se samozřejmě snažte sbírat různé bonusy a vyhýbat se potvůrkám na ostrůvcích. Hra celkem obsahuje 8 levelů.
Lemon Smash - palicí na citrony
Arkády - 2x
Zábavná minihra Lemon Smash prověří vaše schopnosti. Ovládáte panáčka s palicí a vaším jediným úkolem je během časového limitu rozmlátit co nejvíce citrónů. Ideální hra pro odreagování a pro děti.
Jump Up 2
Arkády - 3x
Ovládejte malého panáčka a zdolejte s ním všechny překážky, na které při cestě za vlajkou narazíte. Hra má sice jednoduchou grafiku, ale o to má větší kus hratelnosti a vydrží poměrně na dlouho.
Tales of Crevan
Arkády - 3x
V této hře hrajete za překrásnou lišku a Vašim úkolem je vyhýbat se různým nástrahám, které na Vás čekají. S liškou můžete vyletět až do nebe díky jejím křídlům. Takže neváhejte a pusťte se do této kouzelné hry.
Barnyard Balloon
Arkády - 2x
Sice obyčejně ovce ani krávy nelétají, v této hře je to přesto možné. Samozřejmě nemají křídla, a tak k létání používají balonky - a primárním úkolem našich zvířátek je všechny balonky soupeřům popraskat.
Bird Hunting
Arkády - 5x
Jednoduchá minihra Bird Hunting nepatří sice mezi herní trháky, ale i přesto může celkem dobře otestovat váš odhad. Musíte sestřelit všechny poletující ptáky dřív než vás zlomyslně pokálejí. Jediný pták, kterého nesmíte trefit, je vrabčák. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
A Stroll in Space
Arkády - 4x
Super skákačka, která vás zabaví na dlouhé hodiny. Budete spolupracovat s malou opičkou a snažit se uniknout spárům zlé vesmírné nestvůry. Hra má pěknou grafiku a mnoho legračních prvků.
Fancy Pants Adventure World 2
Arkády - 5x
Pokračování úspěšné superhry Fancy Pants Adventure. Opět se setkáme s naším hrdinou a opět budeme skákat v bludišti, sbírat bonusy a hlavně se vyhýbat nebezpečným pavoukům. Hra se ovládá šipkama, skok je klávesou S. Hra má téměr 9 MB, proto její načítání může být delší.
Pac Man - legenda se vrací
Arkády - 3x
Super hra Pac Man vám bude známá, pokud jste zažili éru automatů v maringotkách a 8-bitových počítačů. Právě na nich se v roce 1980 legendární Pac Man objevil. Zahrajte si nyní Pac Mana na PC - je to jednoduché a zábavné. Krmte svého hrdinu, ale pozor na příšerky! :)
Hopy Go Go!
Arkády - 4x
Dračí mládě jménem Hopy se vydává na dobrodružnou výpravu, na které můžeme být přítomni. Na začátku se dozvíte něco k příběhu a uvidíte, jak zlý černokněžník připravil Hopyho o královský trůn. Poté už se můžete vydat do první oblasti, kde musíte překonávat připravené překážky a dávat pozor na nepřátele.
Kakatsumuri
Arkády - 4x
Ovládejte malého šnečka skrz spoustu stylových levelů - umí skákat, šplhat po zdech a sbírat bodíky. Věřím, že se s touhle hříčkou dost zasmějete, protože je to celé nakreslené v takovém vtipném duchu.
Ozee
Arkády - 4x
Ve hře s názvem Ozee si vezmete na starost osudy malého kluka, který se vydává do velkého světa. Jedná se o poměrně zajímavě zpracovanou arkádu, kde ze začátku dostanete dostatečné množství instrukcí, abyste se v tomto světě zorientovali. Musíte si občas dávat pozor, kudy skáčete a nesmíte se nikde zaseknout.
Let The Bullet Fly Unlock
Arkády - 2x
Velmi dobrá gameska, ve které se budete snažit trefit všechny nepřátelské postavy. Máte výhodu v tom, že se vaše střely dokáží odrážet, čehož musíte téměř vždy využít. Podaří se vám zdolat všechny připravené úrovně?
Never Lose Rope
Arkády - 2x
S hlavním hrdinou hry Never Lose Rope se podíváte do zvláštně vypadajícího světa. Postavička se pohybuje a má k dispozici lano, se kterým se dokážete dostat na určité typy povrchů. Cestou potřebujete posbírat hvězdičky, za které následně získáte určitý počet bodů. Na cestě do cíle se nachází celá řada překážek.
The Naked Alien
Arkády - 3x
Mimozemšťan se vydal na průzkumnou výpravu neznámé planety. Pomozte mu při jeho cestě. Budete potkávat podivně vyhlížející stvoření, jež vám mohou pomoci s překonáváním rozmanitých překážek, ale také si na některá dávejte dobrý pozor, protože by mimozemšťanovi mohla škaredě ublížit. V každé úrovni se dostaňte k cílové vlaječce.