Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mega Boulder Rampage
sponzorované odkazy

Mega Boulder Rampage

Hrajete online hru Mega Boulder Rampage

Pravěkého člověka sužovaly různé nepříjemné problémy a s jedním z nich se popasujete i v rámci hry s názvem Mega Boulder Rampage. Z horní části herní obrazovky začnou padat obrovské kameny, které by mohly pračlověka zabít. Dávejte pozor a vyhýbejte se jim, přičemž se pokuste posbírat co nejvíce peněz.

ovládání hry Mega Boulder Rampage

Směrové šipky • 3.6 MB • 705x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
hra v Unity3D
Candlelight
Arkády - 9x
Demoverze hry, která zatím vypadá naprosto úžasně. Jak grafickým podáním, tak i herními prvky. V temném světě tmy budete hrát za svíčku a objevovat nejrůznější zákoutí tohoto zvláštního světa.
Crazy Monster Rider
Arkády - 69x
Pěkná postřehová skákačka s dinosaurem. Na jeho hřbetu budete překonávat množství rozličných překážek. A nemusíte všechny jen přeskakovat, na řadu dojde i podlézání a dokonce i rozbíjení. Dobře se u hry bavte.
Stonelegs 2
Arkády - 37x
Druhé pokračování netradiční skákačky Stonelegs na sebe nenechalo dlouho čekat a můžeme si ho směle vyzkoušet. Opět se jedná o další díl této retro hry, kde se můžete těšit na opravdu velké množství úrovní. V každé úrovni potřebujete najít a sebrat všechny diamanty, aby se dalo postupovat do další fáze.
Bomb It
Arkády - 40x
Bomb It je pěkná arkáda, ve které budete v bludišti klást bomby, sbírat bonusy a hlavně ničit soupeře. Hrát můžete dokonce dva hráči proti sobě na jednom počítači. Ovládání je přes klávesnici. Po každém umístění bomby se schovejte mimo dosah výbuchu. V bludišti na vás čeká až 12 různých bonusů. Máme tu i druhý díl této hry.
Truck Farm Frenzy
Arkády - 28x
Vžijte se do role farmáře, který je znaven svou prací a potřebuje trochu vybít adrenalin. Takže vezme svůj truck a vydá se na malou projížďku. Zdolávejte překážky, držte rovnováhu a hlavně dojeďte do cíle co nejrychleji.
Frog Dares
Arkády - 31x
Ve světě zvířat se nachází celá řada zajímavých tvorů, o čemž se můžeme přesvědčit díky hře Frog Dares. Stanete se malou žabičkou, která se vydává na cestu. Po cestě sbírejte všechny možné penízky. Na začátku hry dostanete všechny potřebné informace od hnědé žáby. Užijte si všechny epizody. Požírat můžete i nebezpečný hmyz.
Cave Crawler
Arkády - 22x
V jeskyních čekají různé skryté poklady k objevení, ale většinou se v nich nedá příliš jednoduše zorientovat. Ve hře Cave Crawler se vžijete do pocitů malé příšerky, která se ztratila a navíc je v jeskyni příšerná tma. Pomozte příšerce při hledání cesty z nebezpečné situace. Jeskynní systém vypadá skoro jako bludiště.
Very Bear Brother - trochu jiný Arkanoid
Arkády - 20x
Pamatujete si na klasickou hru s názvem Arkanoid, ve které se míčkem postupně odpalovaly kostičky? Hra Very Bear Brother je Arkanoidu velice podobná. Opět sbíráte různé bonusy, které vám například zpomalí míček (v tomto případě je to malý medvídek) nebo rozšíří odrážedlo.
Worm Food - Olgoj Chorchoj
Arkády - 25x
Zachrajte si na nenasytného obrovského červa Olgoje Chorchoje. Na povrchu si zatím v míru žije skupinka vesničanů, netuší však, že pod zemí se skrývá mocný červ, který má velkou chuť sežrat vše živé.
Dragon FunFlap
Arkády - 34x
Jednoduchá, ale pekelně chytlavá platformovka, to je Dragon FunFlap. Snažte se sbírat všechny objekty a překonat nejvyšší skore. Na cestě vás samozřejmě čekají nejrůznější bonusy a také záludné překážky. Skákací hra s drakem je tu pro vás.
Feed Me Moar 2
Arkády - 35x
Druhý díl herní pecky Feed me moar. Ve hře budete svou chytrostí bojovat s monstry, které můžete přemoci pouze tak, že je nakrmíte až k prasknutí.
Trigger Knight
Arkády - 30x
Ve hře s názvem Trigger Knight dostanete k ovládání bojovnici. Tato hlavní hrdinka se snaží proběhnout přes krajinu, kde se nachází celá řada nepřátelsky naladěných kreatur. Musíte dbát na to, aby hlavní hrdinka měla dostatečný počet životní energie, kterou jí budete průběžně doplňovat, aby se jí něco nestalo.
Camp Runamack Challenge
Arkády - 14x
Zajímavá online hra, ve které na vás čeká několik těžkých zkoušek. V Thunder Challenge je vaším úkolem propádlovat dvě kola v nebezpečném rybníku. Ovládání je trochu těžší, ale během chvíle se dostanete do správného grifu)).
Twin Shot 2
Arkády - 27x
Zdařilá skákačka, ve které se budete snažit zlikvidovat všechny protivníky. Krom skákání bude nutné i trochu přemýšlet, protože hraní a ničení protivníků není tak lehké, jak by se mohlo zdát. Naštěstí máte docela dost životů.
A.R.B.F.
Arkády - 41x
Zajímavá akční online hra, ve které budete bojovat s obávaným bossem. Vždy se snažte porazit protivníka co nejrychleji. Pokaždé, když budete hrát, tak dostanete zcela náhodné zbraně a vybavení.