Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mega Boulder Rampage
sponzorované odkazy

Mega Boulder Rampage

Hrajete online hru Mega Boulder Rampage

Pravěkého člověka sužovaly různé nepříjemné problémy a s jedním z nich se popasujete i v rámci hry s názvem Mega Boulder Rampage. Z horní části herní obrazovky začnou padat obrovské kameny, které by mohly pračlověka zabít. Dávejte pozor a vyhýbejte se jim, přičemž se pokuste posbírat co nejvíce peněz.

ovládání hry Mega Boulder Rampage

Směrové šipky • 3.6 MB • 503x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Koulovaná
Arkády - 30x
Zajímavá online hra se zimní tématikou. Cílem hry je zasáhnout soupeře sněhovou koulí a tím mu ubírat život až k úplné porážce. Pokud budete dobří, můžete se dostat do TOP 10.
Cuboy Quest 2
Arkády - 24x
Druhé pokračování hry Cuboy Quest nám dá pod ovládání kostičkovaného kovboje, který musí řešit úkoly v nezvyklém prostředí. Jedná se o dost zajímavou retro hru. Pokaždé se potřebujete dostat do odemčených dveří, ale někdy jsou tyto dveře zamčené, takže potřebujete najít způsob, jak by se jimi dalo projít.
Ragdoll Flash 2
Arkády - 39x
Ve druhém pokračování hry s názvem Ragdoll Flash se ocitnete tváří v tvář nepřátelům, kteří by vás chtěli zlikvidovat. Proti nim ovšem máte nabitou zbraň, s níž umíte celkem slušně zacházet. Procházejte jednotlivé úrovně a snažte se najít místo, kudy by se dalo projít do další fáze hry. Musíte občas i přemýšlet, jak dál.
hra v Unity3D
Candlelight
Arkády - 9x
Demoverze hry, která zatím vypadá naprosto úžasně. Jak grafickým podáním, tak i herními prvky. V temném světě tmy budete hrát za svíčku a objevovat nejrůznější zákoutí tohoto zvláštního světa.
Pong
Arkády - 24x
Určitě si pamatujete na stařičkou prababičku všech her - Pong. Tohle je jedna z mnoha předělávek a musím uznat že velice povedená. Odpalujete čtvereček na soupeřovu polovinu aby ho nestihl odrazit.
Tamus Adventure
Arkády - 40x
Ve hře Tamus Adventure narazíte na celou řadu různých předmětů, které můžete využívat. Hodit se mohou různé svítilny, lana, klíče či složitější nástroje. Vydáte se do zamořeného světa, který ubíjí poničená elektrárna, což mají na svědomí podivné živly. Vydejte se na báječné dobrodružství a přijďte na kloub všem záhadám.
Glue Knight
Arkády - 14x
Pěkná dovednostní skákačka pro milovníky tohoto typu plošinkových online her. Skákejte, drťte nepřátele, běhejte po zdech a stropě a snažte se najít tajemný poklad. Hra se ovládá klávesami A, K, šipkou nahoru a mezerníkem.
Bomb It 4
Arkády - 27x
V pořadí již čtvrtý díl této super herní ságy Bomb It. Hra je ve stylu klasického Bombermana - budete tedy v roli neohroženého panáčka klást bomby a s klidem ve tváři ničit své soupeře. Při kladení bomb sbírejte nejrůznější bonusy. Baví-li vás bombermanské hry, tak je toto jasná volba. Zahrajte si i předchozí díly 1, 2 a 3.
Tilt 2
Arkády - 10x
Tilt je výborná hra, která by podle mě měla dostat cenu za výborný nápad a hratelnost. Shora na vás prší různobarevné kuličky a vašim úkolem je pochytat je na misku a co nejdéle balancovat na tyči. Není to snadné, chce to tréning.
Sonic Angel Island
Arkády - 13x
Myslím, že herní legendu ježka Sonica vám nikomu nemusím představovat. Tento malý hrdina je světoznámý a jistě si to zaslouží. V této hře se s ním setkáme znovu a to v trochu jiné podobě. Princip je ale stejný, jako na konzolích.
hra v Unity3D
Moto Trix Sports 3D
Arkády - 30x
Zdařilá Unity hra s motorkama. Vyberte si trať, která se vám líbí a poté zdolejte šest levelů, které prověří váš postřeh a schopnosti. Předveďte super triky a skoky, za které dostanete bonusové body.
Cognition
Arkády - 32x
V poměrně detailní online hře Cognition je vaším úkolem posbírat všechna ozubená kola a poté se dostat do další úrovně. Musíte dát velký pozor na hlídače. Proti nim můžete použít malý bonus, který je na krátkou chvíli zpomalí. Hra se ovládá šipkama.
Angry Birds Halloween HD
Arkády - 46x
Další z halloweenských zpracování oblíbené fyzikální hry Angry Birds. Tento díl je opravdu stylový a nenechá vás na pochybách, že Angry Birds jsou vskutku legendární hrou. Opět budete vystřelovat různé ptáčky a snažit se zbourat stavbu a zničit prasátka.
Yuletide Riptide
Arkády - 36x
Zahrajte si na surfaře, který si užívá jízdu ve vlnách. Sbírejte čísla a snažte se tvořit kombinace stejných čísel, postupek nebo sestupek. Vyhýbejte se rackovi.
Bomb It 7
Arkády - 24x
Skvělá online hra pro dva hráče Bomb It ve svém již sedmém pokračování. Tato herní série je velmi oblíbená a vůbec se tomu nedivíme. Vychází totiž z mega populárního Bombermana. Vaším úkolem je klást bomby a zničit tak všechny protivníky. Hra obsahuje nové mapy, nové zbraně a samozřejmě novou porci zábavy.