Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mega Boulder Rampage
sponzorované odkazy

Mega Boulder Rampage

Hrajete online hru Mega Boulder Rampage

Pravěkého člověka sužovaly různé nepříjemné problémy a s jedním z nich se popasujete i v rámci hry s názvem Mega Boulder Rampage. Z horní části herní obrazovky začnou padat obrovské kameny, které by mohly pračlověka zabít. Dávejte pozor a vyhýbejte se jim, přičemž se pokuste posbírat co nejvíce peněz.

ovládání hry Mega Boulder Rampage

Směrové šipky • 3.6 MB • 498x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Toilet Success
Arkády - 2x
Legrační skákačka, ve které má náš hrdina urgentní potřebu na velkou :). Proskákejte bludiště a najděte cestu až k záchodu. Hlavně si pospěšte, aby se nakonec nepřihodila nějaká nepříjemná nehoda.
Cascade - paráda na odreagování
Arkády - 3x
V jednoduchosti je krása. To beze zbytku platí o této chytlavé superhře Cascade. Princip je triviální - zeshora se na vás valí kostičky, které musíte sestřelovat. Podle délky držení tlačítka myši vystřelíte silnější střelu. Zasáhnutá kostička pak sejme i ostatní kostky pod sebou, kterých se dotkne.
Swift Turn 2
Arkády - 4x
Docela chytlavá super hra, ve které je cílem posbírat všechny hvězdy. Toho dosáhnete za použití děl, aut a také změnou gravitace. Návyková super hra, která vám zkrátí chvíle nudy, nebo zpříjemní čas pro relaxaci.
Railway Cleaner - úklid železnice
Arkády - 908x
V jednoduché hře Railway Cleaner máte na první pohled jednoduché zadání - odklidit ze všech kolejí napadané listí a odpadky. Panáček se ovládá šipkama, mezerníkem zametáte. Při úklidu dejte pozor na projíždějící vlaky, jinak skončíte jako já na ilustračním obrázku ;).
Oh Snow!
Arkády - 7x
Další retro hra je tady! Tentokrát se můžete těšit na poměrně velký počet úrovní, ve kterých si vezmete na starost malou postavičku. Tento tvor hned od počátku musí utíkat před obrovskou sněhovou koulí, která ho hrozí zasypat na věčné časy. Kromě sněhové koule tvoří nebezpečí i tučňáci a pasti. Sbírejte sluníčka pro bonusové body.
My Little Pony Jumping
Arkády - 5x
Užijte si kopu legrace s touto skákačkou ve stylu My Little Pony (Můj malý poník). Skákejte po obláčcích a dostaňte se vysoko jak jen to půjde bez toho, abyste spadli. Je to ideální hra pro milovníky koní a poníků, a taky pro nejmenší děti.
Fractured
Arkády - 2x
Další netradiční hra míří na monitory našich počítačů a jmenuje se Fractured. Vezmete si do parády chlapce, se kterým se vždycky pokoušíte dostat k duchovi. Obraz je většinou nějakým způsobem zdeformovaný a v pozdějších misích už se pohybujete v různých rovinách, což poměrně ztěžuje práci a odhad, kam se odebrat.
Offspring Fling
Arkády - 4x
Velmi hezky vytvořená skákačka, ve které budete mít za úkol provést malého pidižvíka přes nejrůznější překážky. Postavička musí přenést svá dítka do bezpečí, vy se snažte najít nejlepší cestu přes nástrahy.
Bobby Nutcase Moto Jumping
Arkády - 2x
Pěkná oddechová online hra s motorkama. V hlavní roli je Bobby a jeho silná motorka, kterou navíc můžete pěkně vylepšit. Hra se ovládá myší a mezerníkem.
Run Hopy Run
Arkády - 10x
Naprosto parádní skákačka, ve které hraje hlavní roli malý dráček Hopy. Ten se vydal na strastiplnou cestu za ukradeným ovocem. To ukral zlý zloun hodným dětem. A jak už to v klasických skákačkách bývá, budete se snažit překonat celou řadu překážek a nebezpečí.
Beggars Wives Marry
Arkády - 1x
Ve hře Beggars Wives Marry si musíte vzít na starost hned dvojici postaviček, takže si hru můžete zahrát sami a ovládat je oba, nebo se domluvit s některým z přátel a každý si vezme jednu postavičku na paškál. Musíte se pohybovat po různých plošinkách, ale jeden bez druhého dále neodejde. Předměty může nosit pouze dospělý muž.
Bazonga Quake
Arkády - 3x
Velice sympatická slečna probudila faraona a jeho mumie z tisíciletého spánku, což se jim vůbec nelíbí. Rozhodnou se proto milou slečnu zlikvidovat. Vžijte se do role nic netušící dívka, které potřebuje před nepřátelsky naladěnými příšerami upláchnout. Cestou sbírejte peníze a podprsenky, aby se dívka mohla zachránit.
Bomb It 5
Arkády - 6x
Pátý díl dnes již klasické bombové gamesky Bomb it, která se nese v duchu retro gamesy Bomberman. Tento díl přináší celou řadu novinek, systém hry však zůstává stejný. Je to tedy pořád chytlavé a docela návykové.
Turbo Tester
Arkády - 1x
Vrhačem vystřelujete auta na jezdecké dráhy. Zní to bláznivě? Ano, je to bláznivé, ale taky zábavné. Nesnažte se střílet příliš mnoho aut, aniž byste se netrefily na rampu. Za přesné umístění totiž na konci úrovně získáte vyšší bonus.
Frog Dares
Arkády - 6x
Ve světě zvířat se nachází celá řada zajímavých tvorů, o čemž se můžeme přesvědčit díky hře Frog Dares. Stanete se malou žabičkou, která se vydává na cestu. Po cestě sbírejte všechny možné penízky. Na začátku hry dostanete všechny potřebné informace od hnědé žáby. Užijte si všechny epizody. Požírat můžete i nebezpečný hmyz.