Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mega Boulder Rampage
sponzorované odkazy

Mega Boulder Rampage

Hrajete online hru Mega Boulder Rampage

Pravěkého člověka sužovaly různé nepříjemné problémy a s jedním z nich se popasujete i v rámci hry s názvem Mega Boulder Rampage. Z horní části herní obrazovky začnou padat obrovské kameny, které by mohly pračlověka zabít. Dávejte pozor a vyhýbejte se jim, přičemž se pokuste posbírat co nejvíce peněz.

ovládání hry Mega Boulder Rampage

Směrové šipky • 3.6 MB • 98x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Reel Gold
Arkády - 411x
Krásná hra s postřehovými prvky je tady a jmenuje se Reel Gold. vy se dnes budete pokoušet vydělat si nějaké ty peníze a to tak, že si vytěžíte nějaké to zlato
Peet Around
Arkády - 56x
"Peet Around" je dokonalou hrou na záchod, která vám pomůže najít úlevu a poskytne vám nezapomenutelný herní zážitek. Proveďte Peeta nekonečnými úrovněmi kruhového šílenství a užijte si strašně návykovou hru, která vás zaručeně zabaví na dlouhé hodiny. Hra má jednoduchý, ale náročný cíl - dostat Peeta na toaletu. Během procházení kruhů se určité úseky barevně zvýrazní, na které musíte klepnout, když do nich Peet vstoupí. Pokud se vám podaří trefit do menší oblasti v rámci barevné oblasti, můžete nasbírat bonusové body a komba. Hra nabízí nekonečné množství úrovní, které se postupně prodlužují a ztěžují. Aby se Peet dostal na toaletu dřív, než vyprší čas, budete potřebovat bleskurychlé reflexy a dokonalé načasování. Hra "Peet Around" vám rozhodně nedovolí odpoutat se od obrazovky, a proto pozor, tato hra není pro slabé povahy! Tak na co ještě čekáte? Zahrajte si "Peet Around" a připojte se k nekonečnému dobrodružství záchodové honičky!
Faultline
Arkády - 11x
Další z řady chytlavých online her, u kterých zapojíte také mozek. Vaším cílem je dostat panáčka k teleportu, kterým se dostanete do další úrovně. Cestu k teleportu si musíte vytvořit sami.
Vertical Drop Heroes
Arkády - 30x
Zlotřilí goblini unesli princeznu a aby toho nebylo málo, tak se jim podařilo zároveň uvěznit všechny slavné hrdiny do ocelových klecí, takže teoreticky nemá princeznu kdo osvobodit. Jediný, kdo by se mohl pokusit o záchranu princezny, je hlavní hrdina hry s názvem Vertical Drop Heroes. Když osvobodíte hrdinu, můžete ho využívat.
Dino Super Jump
Arkády - 47x
Chytlavá skákačka s malým dinosaurem, který se snaží běžet co nejrychleji až do cíle. Jako na potvoru je cesta plná překážek, takže je budete úspěšně zdolávat. Hra je chvílemi těžká, ale naštěstí se při ztrátě života nezačíná od začátku.
Aventura Magica
Arkády - 60x
Hezká skákačka pro děti. Ovládáte malého kouzelníčka, který prochází bludištěm a snaží se najít všechny předměty a bonusové objekty. Hra se ovládá šipkama (pohyb) a mezerníkem (skok).
Koopa Avalanche
Arkády - 29x
Klasická arkádová online hra, ve které budete ovládat malou želvičku. Vaším úkolem je vyhýbat se padajícím bodlinám, sbírat zlaté mince a houby. Hra se ovládá šipkama.
Clobe: The Portal Adventure
Arkády - 38x
Hlavním hrdinou této hry je Clobe, žlutý smajlík, který se dokáže i bez končetin pohybovat po světě. Potřebuje v každé úrovni posbírat veškeré drahokamy, aby mohl aktivovat portál. Za malé svítící tečky také získáváte body navíc, takže by bylo moudré je posbírat. Čím rychleji dokážete úroveň dokončit, tím lépe.
Sonic Moto Adventure
Arkády - 14x
Oblíbená postavička dětských her Sonic je zpět v nové gamesce pro všechny malé hráče. Klasická arkáda, ve které budete překonávat překážky na cestě k cíli. Snažte se o co nejvyšší skore, dostaňte se mezi nejlepší.
Ancient Alchemist
Arkády - 33x
Zajímavá arkádová logická online hra. Vaším úkolem bude vyřešit celou řadu logických úkolů. Hlavně se jedná o klasické spojování tří stejných symbolů. Čeká na vás neuvěřitelných a těžkých 60 úrovní.
Jumping Mac
Arkády - 27x
Vaším úkolem v této online hře je pomoci Gumákovi posbírat všechny diamanty ve 20 levelech, aniž by spadl do ohně nebo jiných nástrah. Dejte pečlivý pozor na odrazy.
Dolphin Cup
Arkády - 12x
Tahle hra je pokračováním povedené zábavy se starým známým delfínem. Máte pouhé dvě minuty na to, abyste provedli co nejvyšší skok - nejlépe až do nebe. Správně doskakujte, abyste se lépe odráželi.
Sonic Crazy World
Arkády - 19x
A je tu další superhra s hrdinou Sonicem. Pomozte Sonicovi sbírat mince a zároveň se vyhýbat překážkám na zemi i ve vzduchu. Samozřejmě nezapomeňte sbírat i bonusy, které padají na zem.
Goin Up
Arkády - 26x
Vezměte si pod kontrolu pana Rufuse, se kterým se potřebujete dostat co nejvýše. Cestou narazíte na různé nepřátele, na které stačí skočit, čímž je zlikvidujete. Zabíjejte nepřátele a získávejte jejich lebky. Za posbírané lebky si později v obchodě můžete nakoupit vylepšení, což se rozhodně bude hodit.
Noidzor - RPG Arkanoid
Arkády - 1281x
Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.