Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mega Boulder Rampage
sponzorované odkazy

Mega Boulder Rampage

Hrajete online hru Mega Boulder Rampage

Pravěkého člověka sužovaly různé nepříjemné problémy a s jedním z nich se popasujete i v rámci hry s názvem Mega Boulder Rampage. Z horní části herní obrazovky začnou padat obrovské kameny, které by mohly pračlověka zabít. Dávejte pozor a vyhýbejte se jim, přičemž se pokuste posbírat co nejvíce peněz.

ovládání hry Mega Boulder Rampage

Směrové šipky • 3.6 MB • 534x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Fruit Slasher 3D Extended
Arkády - 59x
Rozšířená verze populární online hry Fruit Slasher přináší ještě více bonusů, více sekanců a rozhodně i více zábavy. Vaším úkolem je krájet ovoce na malé dílky. Zní to jednoduše, také to jednudoché je, ovšem stejně tak i zábavné a chytlavé.
Abstracta - chytlavé kličkování
Arkády - 30x
Příjemná superhra Abstracta vás zavede, jak jinak, do abstraktního světa, ve kterém je vše možné. Ovládáte jakousi kapku, s kterou kličkujete mezi nebezpečnými minami a sbíráte různé bonusy. Právě díky bonusům se dostáváte do dalších módů hry.
Jump and Glide
Arkády - 12x
Staňte se malým chlapcem a vyhýbejte se všem překážkám, které jsou na Vás nachystány v jednotlivých kolech. Dávejte si pozor na své životy. Jistě Vás tato skvělá hra zaujme, takže se do toho pusťte a ukažte, co ve Vás je.
Pokemon Rescue
Arkády - 21x
Nejznámější z Pokémonů se jmenuje Pikachu a stane se hlavním hrdinou následující hry. Jedná se o poměrně zajímavou skákačku, kde se snažíte dostat co nejvýše a splnit misi. Cestou narazíte na další Pokémony, ale někteří by mohli našemu malému žlutému hrdinovi ublížit, zatímco jiní dokážou jeho výkon podpořit.
Mole vs. Lava
Arkády - 33x
Malý krteček se ocitnul ve smrtelném nebezpečí. Pod zemí se prohrabal jinam, než kam by si přál a nyní mu vážně hrozí, že ho sežehne vařicí láva, kterou odkryl. Pokuste se s krtkem dostat do bezpečí a skákejte co nejlépe. Využívejte veškerých možností, jak by se krtek mohl dostat do bezpečného území.
Toilet Success
Arkády - 33x
Legrační skákačka, ve které má náš hrdina urgentní potřebu na velkou :). Proskákejte bludiště a najděte cestu až k záchodu. Hlavně si pospěšte, aby se nakonec nepřihodila nějaká nepříjemná nehoda.
Jumping Mac
Arkády - 27x
Vaším úkolem v této online hře je pomoci Gumákovi posbírat všechny diamanty ve 20 levelech, aniž by spadl do ohně nebo jiných nástrah. Dejte pečlivý pozor na odrazy.
Dream Symphony
Arkády - 41x
Veliký dirigent usnul a zdá se mu podivný sen. V tomto snu ho doprovodíte a pokusíte se mu pomoci ve skákání z jedné plošiny na druhou. Veškerý pohyb se ovládá myší, což je poměrně jednoduché. Pro jistotu ještě ovšem dostanete instrukce v rámci tutorialu. Musíte se vyhýbat čemukoliv, co má červenou barvu.
Gizmo Igloo Rush
Arkády - 27x
Gizmo je zpět s brusu novou online hrou, která potěší zejména milovníky her s motorkami a překonávání překážek. Děj se tentokrát odehrává na severním pólu, kde budete překonávat různé překážky a snažit se dojet rychle do cíle.
Tofu Ninja
Arkády - 19x
Super skákačka, ve které hrají hlavní roli hvězdičky a jeden šikovný ninja. Skákejte po plošinkách a snažte se posbírat všechyn hvězdičky, které jsou rozesety po herním poli. Příjemná hra na odreagování.
Milk And Coffee
Arkády - 27x
V této hře na vás čekají dvě kočičky. Vaším úkolem bude dostat je k sobě. To však nebude vůbec lehké, protože budete muset vymyslet cestičku, kudy kočka půjde. Cílem také je nasbírat co nejvíce zlatých mincí.
Treasure Cove
Arkády - 38x
V roli jednoho ze synovců tukana Sama budete skákat, utíkat a létat z úrovně do úrovně při sbírání bonusů a vyhýbání se nebezpečí. Na konci každé úrovně je láhev s textem, který starý tukan Sam zanechal svým synovcům. Podaří se vám složit skládanku a najít poklad?
Higher Higher
Arkády - 3x
Chytlavá minihra, ve které je vaším cílem skákat na plošiny, výš a výš. Tak dlouho, jak jen budete moci. Není to zrovna snadné. Hra Higher Higher se ovládá šipkama, skáčete mezerníkem.
hra v Unity3D
Operacion Rescate
Arkády - 33x
Pěkná 3d hra vytvořená ve stále více oblíbeném systému Unity3D (nezapomeňte stáhnout doplněk a povolit jej na našem webu). V této hře zažijete úžasné dobrodružství a skvěle se odreagujete, bude to však stát i pěkný kus přemýšlení.
Clobe: The Portal Adventure
Arkády - 40x
Hlavním hrdinou této hry je Clobe, žlutý smajlík, který se dokáže i bez končetin pohybovat po světě. Potřebuje v každé úrovni posbírat veškeré drahokamy, aby mohl aktivovat portál. Za malé svítící tečky také získáváte body navíc, takže by bylo moudré je posbírat. Čím rychleji dokážete úroveň dokončit, tím lépe.