Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Sketchbook Samurai
sponzorované odkazy

Sketchbook Samurai

Hrajete online hru Sketchbook Samurai

Akční hra, ve které budete v roli samurajské hrdinky bojovat s několika typy nepřátel. Použít můžete několik druhů útoku mečem. Útoky nepřátel můžete blokovat a také před nimi uskočit. Některé postavy vám po smrti zanechají bonus.

ovládání hry Sketchbook Samurai

myší, viz instrukce ve hře • 0.16 MB • 101x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Space Trap - vesmírná bitva
Akční hry - 11x
Váš kosmický koráb byl přepaden nepřátelskými válečnými loděmi. Sveďte s útočníky boj o život. Šipkama vpravo a vlevo otáčíte loď, mezerníkem střílíte. Dobře využívejte obranný štít.
The Last Stand
Akční hry - 16x
Děsivá hra The Last Stand se odehrává v místech, kde spíše než na živáčky narazíte na mrtváčky v podobě zombie. První den jste sami pouze s vaší pistolí a chatrnou obranou. Pokud přežijete noční útok zombies, můžete přes den opravovat obranu, hledat lepší zbraně nebo se pokusit najít nějaké živé lidi, kteří by vám v boji pomohli.
hra v Unity3D
Wrath of the Titans
Akční hry - 17x
Hodně zdařilá akční super hra vytvořená v Unity3D (nezapomeňte stáhnout plugin a povolit ho na našem webu). Vydejte se na strastiplnou cestu, na které vás čeká horda nepřátel. Ty však přemůžete díky své odvaze a svému ostrému meči. Docela solidní bojová gamesa.
Sheriff Rage
Akční hry - 29x
Ve městě se objevil nový šerif, který musí dbát na pořádek a chytat zločince. Připravte se v této hře na nekompromisní westernovou střílečku v městečku s názvem Paradise. Hra ověří váš postřeh a míření.
Mutant Madness
Akční hry - 14x
Patříte mezi elitu v rámci spolku tajných agentů, a proto vás velitel pověřil poměrně složitým úkolem. Musíte totiž zlikvidovat nebezpečného šílence, který infikoval jídlo ve fast foodu, což může mít za následek ohromný celosvětový problém. Nakažení lidé přicházejí o rozum a sami budou majitele fast foodu před vámi bránit.
SAS: Zombie Assault 3
Akční hry - 29x
Luxusní zombie hra, která je pokračováním výborné hry SAS 2. V tomto díle na vás čeká více map, více lepších zbraní a také více hráčů. Můžete hrát až se 4 hráči najednou formou multiplayeru přes internetu. Zneškodněte všechny zombíky.
Indestructotank
Akční hry - 1x
Návyková hra Indestructotank má velmi originální nápad. V nezničitelném tanku chytáte nepřátelské bomby, díky kterým pak sejmete protivníkovu letku. Snažte se tank ovládat tak, aby při jednom odrazu trefil co nejvíce vrtulníků. Hra se ovládá pouze šipkama, před začátkem je nutné si přečíst "How to play".
Rush Race - řežba na silnici
Akční hry - 20x
Pěkně ostrá akce vás čeká v chytlavé akční hře Rush Race. V roli řidiče supertajného vozu máte za úkol zneškodnit šíleného vědce Villianteho. Než se k němu dostanete, tak vás čeká opravdu nelítostný souboj s nepřátelskými jednotkami.
Last Guardian
Akční hry - 106x
Ubraňte váš hrad před přicházejicími nepřáteli. Dávejte si pozor, aby vás nezničili. Střílejte do nich vašimi šípy a splňte veškeré cíle v této hře. Tak se do toho dejte a zničte je! Nebojte se ničeho v této super hře.
Mariňák
Akční hry - 13x
...
3D Space Hawk
Akční hry - 3x
Nepřátelské letecké síly prolomily obranu na oběžné dráze a chystají se zničit Zemi. Vaším úkolem bude v roli elitního pilota zachránit naši modrou planetu. Sestřelte všechny nepřátelské stroje a na konci se utkejte s mateřskou lodí cizáků. Hra se ovládá myší a šipkama, rakety střílíte mezerníkem.
King Of Fighters Wing
Akční hry - 31x
Bojujte proti protivníkovi. Hra je velice podobná hře Tekken. Na začátku máte ukázáno, jaké tlačítko jsou pro bojování určená. Vyberte si hlavně jazyk angličtina, protože hra je primárně navržena pro čínu.
Ben 10 Energy Hunter
Akční hry - 15x
Vilgax ukradl energií od Bena. Pomozte mu ho najít a zabít tyto roboty. Buďte opatrní s radary. Tak se do této super hry pusťte a zničte všechny nepřátelské jednotky na tomto území.
Jackie Chan - Rely on Relics
Akční hry - 10x
Valmont unesl Jackieho neteř Jade. Chce, aby mu Jackie vydal tajemné talismany. To se bohužel Valmont přepočítal, protože má co do činění s mistrem bojových umění. Vaším úkolem v této super hře je porazit všechny ninji a nakonec osvobodit neteř Jade. Hra se ovládá šipkama, kop "X", úder pěstí "Z", mezerníkem sbíráte předměty.
Ronin: Spirit of the Sword
Akční hry - 33x
Ve hře s názvem Ronin: Spirit of the Sword si můžete vybírat hned z trojice herních módů. Trénink a počátky ve hře vás naučí tutorial. Dále si můžete spustit mód boje v aréně, kde se utkáváte s jednotlivými protivníky, kteří se postupem času zlepšují. Poslední možností je Adventure mód, kde si zahrajete jakýsi příběh.