Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Sketchbook Samurai
sponzorované odkazy

Sketchbook Samurai

Hrajete online hru Sketchbook Samurai

Akční hra, ve které budete v roli samurajské hrdinky bojovat s několika typy nepřátel. Použít můžete několik druhů útoku mečem. Útoky nepřátel můžete blokovat a také před nimi uskočit. Některé postavy vám po smrti zanechají bonus.

ovládání hry Sketchbook Samurai

myší, viz instrukce ve hře • 0.16 MB • 1376x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Peter Paranormal
Akční hry - 5x
Vaše město v noci ovládají zlý duchové. Sestrojili jste si proto lapač duchů a rozhodli jste se vydat na nebezpečnou cestu po nočních ulicích a všechny duchy chytit a posléze zneškodnit. Dávejte pozor na svůj život.
Raze 2
Akční hry - 17x
Ve druhém pokračování poměrně zajímavé hry Raze na sebe narazí dvojice nepřátel - lidská rasa a mimozemšťané. Autoři si pro hráče připravili opět poměrně slušnou porci misí, ve kterých si řádně zabojujete. Obtížnost se postupně stupňuje. Během první mise dostanete všechny potřebné instrukce, jak se ve hře pohybovat a co dělat.
Kraken Attack
Akční hry - 16x
Kraken Attack je další akční hra plná dobrodružství a napětí. Vaším cílem v této superhře je ničit plavidla a létající stroje. Snažte se nasbírat co nejvíce bodů, než vám dojde veškerý život.
Zombie Typocalypse
Akční hry - 7x
Zvláštní online střílečka. Celý svět se nachází pod vládou zombii. Vy je máte možnost ničit svými zbraněmi, které ale střílí jen v momentě, kdy správně napíšete slovo, které je napsáno nad zombii.
Super Zombie Shooter Level Pack
Akční hry - 28x
Vydejte se do 3D prostoru v této super hře. Pokuste se sestřelit veškerá monstra, která se před vámi objeví a prostřílejte se přes zombíky. Dostaňte se až na konec celé úrovně. Sbírejte zbraně a přežijte.
Rogan the Swordmaster
Akční hry - 2539x
Pěkná mlátička, ve které budete kosit své nepřátele pomocí ostře nabroušeného meče. Superhry s meči a bojovým laděním jsou oblíbené pro svou lehčí brutalitu, ale hlavně pro skvělou hratelnost, což je i případ této hry. Poražte všechny bojovníky.
Moby Dick
Akční hry - 57x
V jedné knize se můžete setkat s tajemnou a nebezpečnou bílou velrybou, která se jmenuje Moby Dick. Tato velryba se stane i hlavním hrdinou stejnojmenné flashové hry. Dostanete jí na starost a musíte zařídit, aby velryba řádně rostla. To ovšem musí být spojeno s krmením, takže se vydejte vstříc mořským tvorům a rybářům.
Jackie Chan - Rely on Relics
Akční hry - 29x
Valmont unesl Jackieho neteř Jade. Chce, aby mu Jackie vydal tajemné talismany. To se bohužel Valmont přepočítal, protože má co do činění s mistrem bojových umění. Vaším úkolem v této super hře je porazit všechny ninji a nakonec osvobodit neteř Jade. Hra se ovládá šipkama, kop "X", úder pěstí "Z", mezerníkem sbíráte předměty.
Red Warrior
Akční hry - 46x
Skvěle zpracovaná online hra s indiánem, který se snaží ubránit své území před útoky kovbojů. Podaří se vám rychle a dobře zamířit a zničit kovboje dřív než dojdou až k vám? Pusťte se do boje.
Dragon Age Legends - Remix
Akční hry - 22x
Luxusní akční superhra Dragon Age Legends. Chopte se své zbraně a rozsekejte vše, co vám stojí v cestě za vaším vítězstvím. Hra má super grafiku, dá se hrát dlouhé hodiny a není tolik těžká, ikdyž procházka rájem to nebude.
Laser Blast
Akční hry - 31x
Sestřelte s vaším robotem tyto nepřátelské jednotky, které létají nad vámi. Vaším úkolem je zničit tyto nepřátele. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, aby vás nesestřelili dřív než vy je.
Kaboomz 4
Akční hry - 31x
Namiřte s tímto dělem do těchto balónku a odpalte je. Pokuste se udělat vše pro to, abyste je odpálili na co nejméně koulí. Tato hra má celkem 30 úrovní, které se v obtížnosti stupňují. Je to opravdu super hra!
Twilight-Valkyrie
Akční hry - 9x
Zastřelte všechny nepřátele, kteří na Vás útočí ze všech stran vesmíru. Dokážete se dostat až na konec této hry? Záleží jen na Vás, jak šikovní budete. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní dokážete být.
Leekclock vs The Clockcrew
Akční hry - 17x
Netradiční akční hra, ve které hraje hlavní roli pórek. Z každé strany na vás útočí mraky podivných nepřátel. Vaším úkolem není nic menšího než je všechny zničit. Směr střelby ovládáte myší, šipkama pak můžete pohybovat samotným pórkem. Leekclock vs The Clockcrew je sice jednoduchá, ale velice chytlavá superhra.
Bazookitty
Akční hry - 836x
Hrdinkou této nové online hry je kočka, která se musí utkat s řadou nepřátel v podobě zombíků. S pomocí bazuky se snažte přesně zamířit a zneškodnit všechny cíle. Postupem času do hry přibudou další objekty, které můžete při střelbě využít.