Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Origami
sponzorované odkazy

Origami

Hrajete online hru Origami

Origami je specificky japonské umění, kde se z ubrousků vytvářejí nejrůznější tvary, které vypadají famózně. Vezměte si na starost jednoho takové ptáka z origami a vydejte se s ním na nebezpečnou cestu. Dejte si pozor, aby se mu na cestě nic nestalo. Narazíte na nebezpečné předměty, stejně jako na bonusy.

ovládání hry Origami

Směrové šipky • 1.51 MB • 343x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Digital Switch
Ostatní - 28x
Digital Switch je hra, ve které uplatníte svůj postřeh, paměť a logické myšlení. Digital Switch se totiž skládá ze 4 miniher, v hlavní hře musíte digiboty přeskupit tak, aby vždy chytli žeton jejich barvy. Ve třech bonusových hrách pak budete opakovat hudební sekvenci, střílet disky a sbírat mince.
The Flood
Ostatní - 19x
Vaším úkolem v této originální superhře je pomoci tonoucímu chudákovi. K dispozici máte řadu předmětů, díky kterým se vám snad podaří nešťastníka zachránit.
Test lásky
Ostatní - 23x
Test lásky je oblíbená hříčka, která vám prozradí, zda se k vašemu srdci hodí srdce vašeho vyvoleného. Spusťte hru a vyzkoušejte svůj test lásky na našem webu. Výsledek ale opravdu neberte moc vážně :-)
Meal or no Meal
Ostatní - 10x
Jelikož je americká televizní soutěž Deal or no Deal (v Česku "Ber nebo neber") velice oblíbená, vzniklo i několik online her na její téma. Ve hře Meal or no Meal nebudete otvírat kufříky s penězi, ale podnosy s luxusními a méně luxusními pokrmy :).
Cake Master
Ostatní - 27x
V roli šikovného cukráře budete v této online hře dělat dorty. Musíte si zvolit správný krém, vhodné ovoce a také ho správně a rovně nařezat. Celý dort musí být krásně a vkusně nazdobený, aby jste ho mohli prodat.
Tacky Toads
Ostatní - 20x
Graficky moc pěkná online hra, která tak trochu spojuje minigolf a odpálkovávací hry. Vaším úkolem je totiž dostat malou žabku až k praporku. Snažte se k praporku doskákat s co nejmenším počtem skoků. Hra Tacky Toads se ovládá myší.
Fly Birdie
Ostatní - 25x
Pokuste se zachránit tohoto ptáčka. Odstraňujte všechny objekty, na kterých tento ptáček stojí. Vaším úkolem je dostat tohoto ptáčka na plochu dole. Jedině tímto způsobem se dostanete do další úrovně.
Boom Town
Ostatní - 12x
Snažte se v této hře umístit co nejvíce výbušnin a posbírejte veškeré zlato. Toto zlato má nějakou výkupní cenu, tak se ho snažte prodat. Vylepšujte si poté i váš vozík a nakupujte nové věci, které vám pomohou.
Learn to Fly
Ostatní - 144x
V této hře máte na starost tučňáka, kterého musíte vystřelit co nejdále to jen půjde. Nejprve se pořádně rozjeďte a poté koordinujte jeho let. Za získané body si můžete dokoupit mnoho vymožeností, díky kterým se dostanete mnohem dále.
King of the Hill - braňte hrad
Ostatní - 14x
V minihře King of the Hill budete bránit váš hrad. Útočníci se na vás valí ze všech stran. Odrazíte je pouze přesně mířeným vrhem ohnivých koulí ze čtyř katapultů. Při odpalu je nutné dobře odhadnout sílu a směr. Katapulty sice mají široký rozptyl, ale na druhou stranu jsou dost pomalé.
Unlimited Rescue
Ostatní - 31x
Obrovská vlna zničila vesnici a vaším úkolem je tyto lidi zachránit. Naložte veškeré vesničany na vaší loď. Dávejte si obrovský pozor, abyste nenarazili na kámen nebo se nedostali do pole elektrické sítě.
Burger Run - výborná superhra
Ostatní - 28x
Pracujete na sluné pláži, která je přeplněna turisty. Hladový turisté k vám budou chodit pro burgery, které jim musíte podle jejich představ připravit a prodat. Dokážete se vypořádat s náporem zákazníků?
Help Me
Ostatní - 25x
Dostaňte postavičku pod světlo, které září z mimozemské lodě. Používejte různé tvory k tomu, abyste postavičku v dané úrovni dostali tam, kam vlastně patří. Tak se do toho dejte a používejte vše, co máte.
Tri achnid
Ostatní - 25x
Pěkná oddechovka s výborným nápadem. Ovládáte svoji trojnožku velice zvláštním způsobem se pohybujete dopředu. Svoje nohy přesouváte postupně po jedné a zachytáváte se na stěnách herní mapy. Nezapomeňte vyrovnávat rovnováhu.
Vintage Car Thief
Ostatní - 188x
Vintage Car Thieft, je hra pro kluky, kde hlavně jedete pryč z kalamity. Tato hra má celkem devět úrovní. Je to opravdu super hra, kde máte auta opravdu stará a jsou naprosto skvělá. Dostaňte se ihned pryč.