Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Sports Heads Football European Edition
sponzorované odkazy

Sports Heads Football European Edition

Hrajete online hru Sports Heads Football European Edition

Fotbalovou verzi Sports Heads jsme již měli možnost vyzkoušet ve dvou variantách, ale nyní přichází další kousek, přičemž tentokrát se jedná o speciální evropskou edici. Tento díl je věnován konání fotbalového mistrovství Evropy v Polsku a na Ukrajině, kterého se zúčastnila i česká reprezentace. Dokážete ovládnout turnaj?

ovládání hry Sports Heads Football European Edition

Směrové šipky, mezerník • 1.37 MB • 179x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Accurate Slapshot
Sport - 0x
Vaším úkolem je dostat puk do brány. Snažte se pro to udělat témeř cokoliv. Odpalte puk a odrazem od bedny se ho snažte dostat do protější brány. Tak se do toho dejte a dostávejte se tak stále do dalších úrovní.
Stolní fotbálek
Sport - 2x
Stolní fotbálek je bezvadná hra, která nesmí chybět v žádné hospodě. V této online podobě si ji můžete zahrát na počítači, zcela zdarma. Své hráče ovládáte šipkama. Hra není vůbec lehká.
Stunt Bike Pro
Sport - 5x
Opět jedna bezvadná gameska, ve které budete řídit motorku a snažit se co nejrychleji překonat celou řadu překážek. Postupně odemknete více tratí a lepší motorky. Hra se ovládá směrovými šipkami.
Free Kick Madness
Sport - 5x
V této hře si zahrajete na fotbalového útočníka, který se snaží ve svých 20 pokusech nastřílet co nejvíce gólů. S každým golem, který dáte soupeři přibude jeden obránce, který vám bude snažení znepříjemňovat.
BMX Master
Sport - 1x
Zajezděte si na kole a ukažte všem, jak jste dobří. Vašim úkolem bude předvést šílené triky, za které dostanete určitý počet bodů, které potřebujete pro splnění kola. Hra má dva herní módy, takže si budete moct vybrat.
Stunt Dirt Bike
Sport - 0x
Zvolte si vhodnou motorku (nebo čtyřkolku) a hurá na závodiště. Před vámi je několik překážek, které musíte co nejrychleji zdolat. Ať už půjde o kmeny stromů nebo velké kameny, vždy se při překonávání pěkně zapotíte. Hra se ovládá šipkama - nahoru, dolů přidáváte plyn, doleva doprava pak přenášíte váhu těla dopředu nebo dozadu. Je to opravdu pěkná chytlavá hra.
Pinch-hitter - kolik dáte homerunů
Sport - 1x
V minihře Pinch-Hitter si vyzkoušíte váš postřeh. Pokud jste někdy hráli baseball, nebude to pro vás těžké...tedy snad ;-). Trefit míček zvládnete, ovšem je důležité dát každým úderem homerun.
hra v Unity3D
Bike Rivals
Sport - 1x
Připravte se na luxusní závod motorek přes sérii náročných úrovní, ve kterých si budete muset poradit s ovládáním motorky a s řadou překážek. Cílem samozřejmě je dojet do cíle v co nejlepším čase. Samozřejmě můžete skóre vylepšit různými triky.
Big Jump - akrobatické skoky na lyžích
Sport - 5x
Big Jump je parádní sportovní superhra. Coby akrobatický lyžař budete předvádět své nejlepší kousky. Nejprve rozjezd, perfektní odraz a pak líbivé triky ve vzduchu. Ta nejtěžší část vás ale teprve čeká - přistání zpět na zem. Chce to trochu cviku, abyste si pokaždé nenamleli :). Váš výkon budou nakonec hodnotit rozhodčí.
Sports Heads Basketball
Sport - 2x
Chcete-li si vyzkoušet netradiční verzi basketbalu, pak tou pravou volbou je právě hra Sports Heads Basketball. Dostanete na starost hlavičku, která se snaží porazit protivníka a trefuje se do koše. Ve hře se vyskytuje celá řada poměrně zajímavých bonusů, které se pokoušejte získat a využívat ve svůj prospěch.
Put it in - super minigolf
Sport - 1x
Pěkně zpracovaný minigolf na vás čeká v online hře Put it in!, která pro vás přichystala hřiště s celkem 18 jamkami. Ovládání je jednoduché. Nejprve si umístíte míček a poté jej zvolením vhodného úhlu a síly odpálíte směrem k jamce. Hra se bude možná déle načítat, doporučuji spouštět ve větším okně.
Pro Urban Trial
Sport - 1x
Další z plejády nekonečných her s motorkama, se kterými budete překonávat zapeklité překážky. Pokuste se zdolat všechny překážky a dojet na konec v co nejlepším čase. Hra se skvělou grafikou a hratelností.
Bowling
Sport - 4x
V této hře se můžete procvičit v různých taktikách házení bowlingové koule. Vyberte si boty, správnou kouli a poté se už jen vrhněte na bowlingovou dráhu. Dokážete srazit všechny kuželky na jednou nebo budete potřebovat více ran.
Original Blast Billiards
Sport - 11x
Dokážete v této sportovní hře nahrát 4000 bodů a zařadit se mezi skutečné mistry kulečníku? Tato skutečně třaskavá verze má několik vylepšení. Předně to jsou koule, které po určité době vybuchnou, proto hrajte rychle.
Hockey Game
Sport - 2x
V naší zemi patří lední hokej mezi dva nejoblíbenější sporty a ve světě počítačových her existuje řada zajímavě zpracovaných kousků. Většina se však soustředí spíše na jednotlivé součásti hry, než že by se hokejovému zápasu věnovali komplexně. To ovšem neplatí o hře Hockey Game, kde si vezmete na starost kompletně celý tým a musíte porazit soupeře.