Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Sports Heads Football European Edition
sponzorované odkazy

Sports Heads Football European Edition

Hrajete online hru Sports Heads Football European Edition

Fotbalovou verzi Sports Heads jsme již měli možnost vyzkoušet ve dvou variantách, ale nyní přichází další kousek, přičemž tentokrát se jedná o speciální evropskou edici. Tento díl je věnován konání fotbalového mistrovství Evropy v Polsku a na Ukrajině, kterého se zúčastnila i česká reprezentace. Dokážete ovládnout turnaj?

ovládání hry Sports Heads Football European Edition

Směrové šipky, mezerník • 1.37 MB • 117x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Free Rider 3
Sport - 19x
Dlouho očekávané pokračování hry Free Rider, která je plná sportovní akce a adrenalinu. Nasedněte na své zbrusu nové BMX kolo a vydejte se na chytlavý závod. Vyzkoušejte tratě od ostatních uživatelů, nebo si vytvořte vlastní.
Dirtbike Apocalypse
Sport - 24x
Perfektní akční gameska pro milovníky rychlých motorek a pořádné akce se zombíky. Dostali jste se do nebezpečné oblasti, která je plná nemrtvých monster. Hezky je všechny zlikvidujte a přitom ještě dávejte pozor na překážky.
Hot Blood Boxing
Sport - 38x
Chcete se stát mistrem boxu jako legenda Rocky? Zkuste to v této pěkné boxovací gamesce. Soupeřit o titul můžete s počítačem a nebo s dalším hráčem u počítače. Vrhněte se do ringu a zatočte s protivníkem.
Snowboarding
Sport - 22x
Neumíte lyžovat nebo nemáte čas jezdit na hory? Tak si zahrejte super snowborovou hru, kde vaším úkolem je projet mezi stromi, které představují branky. Také když se vám zadaří tak se můžete vytáhnout nějakým pěkným trikem..
Hot Bikes
Sport - 17x
Hot Bikes je další superhra z plejády sportovních her, ve kterých budete řídit motorku. Cílem je překonat všechny překážky a hlavně udržet jezdce na motorce. Za body můžete motorku vylepšovat.
Puppet Soccer 2014
Sport - 31x
Povedená sportovní online hra od českých tvůrců. V pěkné grafice a s dobře zvládnutou hratelností si vyzkoušejte hlavičky a kopy v oblíbeném herním modelu. Velmi chytlavá fotbalová gameska!
Side Kick 2007
Sport - 205x
Výborná fotbalová hra pro dva hráče. Stačí si jen vybrat Váš nejoblíbenější tým a natřít to svému kamarádovi, nebo si zahrát proti počítači, ať tak či tak, cíl je pořád stejný, nasázet soupeřovi co nejvíce gólů. Hra je graficky velice pěkně zpracovaná.
Put it in - super minigolf
Sport - 195x
Pěkně zpracovaný minigolf na vás čeká v online hře Put it in!, která pro vás přichystala hřiště s celkem 18 jamkami. Ovládání je jednoduché. Nejprve si umístíte míček a poté jej zvolením vhodného úhlu a síly odpálíte směrem k jamce. Hra se bude možná déle načítat, doporučuji spouštět ve větším okně.
Amateur Action Super Fishing
Sport - 12x
V této hře budete rybařit a to pokaždé na jiném místě. Splňte veškeré úkoly, které vám hra dává a dostaňte se dále. Jak se vám ryba chytne, tak ji hned musíte tahat k sobě. Snažte se o co nejlepší výsledek.
Mini-Putt
Sport - 18x
Jednoduchý minigolf s výbornou hratelností, to je hra Mini-Putt. Nejprve položíte míček na podložku a poté už je vše ve vašich rukou. Cílem je s co nejmenším počtem úderů dostat míček do jamky. V pozdějších úrovních přibudou i různé překážky.
Bowling
Sport - 30x
V této hře se můžete procvičit v různých taktikách házení bowlingové koule. Vyberte si boty, správnou kouli a poté se už jen vrhněte na bowlingovou dráhu. Dokážete srazit všechny kuželky na jednou nebo budete potřebovat více ran.
hra v Unity3D
Axis Football League 2014
Sport - 30x
3D sportovní online hra, ve které si zahrajete americký fotbal. Vyberte si svůj tým z nabídky 32 týmů a veďte ho až k vítězství v Poháru. Jestli hrajete rádi herní klasiku Madden, tak se vám hra bude líbit.
Drop Kick - fotbalové mistrovství
Sport - 22x
Zvolte si fotbalový tým a pokuste se vyhrát mistrovství světa. V cestě za vítězstvím vám bude stát pět týmů. Každému musíte dát určitý počet gólů (podle vaší i soupeřovi úrovně). Tato minihra otestuje váš postřeh a hlavně nervy, protože trefit se do míče je velice těžké.
Snooker
Sport - 6x
Snooker se řadí mezi typy kulečníku a patří mezi poměrně oblíbené varianty, které často vysílají různé televizní programy. Na každou úroveň dostanete předem stanovený cíl, jehož musíte dosáhnout v časovém limitu. Podle kvality odvedené práce obdržíte na závěr body. Hra obsahuje hned několik na sebe navazujících úrovní.
Sprinter - zaběhněte si stovku
Sport - 15x
Vyzkoušejte si běh na 100 metrů v této jednoduché flashové gamesce. Hra se ovládá šipkami vlevo a vpravo. Úkolem je běžet co nejrychleji a vyhrát, ovšem pozor, aby se vám nezamotaly nohy :o).