Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Sports Heads Football European Edition
sponzorované odkazy

Sports Heads Football European Edition

Hrajete online hru Sports Heads Football European Edition

Fotbalovou verzi Sports Heads jsme již měli možnost vyzkoušet ve dvou variantách, ale nyní přichází další kousek, přičemž tentokrát se jedná o speciální evropskou edici. Tento díl je věnován konání fotbalového mistrovství Evropy v Polsku a na Ukrajině, kterého se zúčastnila i česká reprezentace. Dokážete ovládnout turnaj?

ovládání hry Sports Heads Football European Edition

Směrové šipky, mezerník • 1.37 MB • 1204x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Sports Heads Football Championship
Sport - 72x
Pokud patříte mezi ty, kterým se zalíbila sportovní série Sports Heads, pak si nesmíte nechat ujít další pokračování s podtitulem Football Championship. Dostanete možnost zvolit si jeden z nabízených týmů, kterého se ujmete během náročné sezóny a pokusíte se ho dovést k celkovému vítězství v ligové soutěži. Chybět opět nemohou nejrůznější bonusy.
Mini Moto
Sport - 19x
Závodních her není niky moc, proto se pustě do téhle ve které se pokuste zvítězit, ale pozor na různé překážky, olejové skvrny a hlavně na soupeře. Hra vám taky nabídne různé vychytávky jako zrychlení apod. na výběr je samozřejmě z mnoha kol..
Dartz - šipky online
Sport - 376x
Klasická a značně oblíbená hra v šipky. Pravidla zná snad úplně každý. U nejoblíbenější varianty šipky 180 začínáte se 180 body. Máte tři hody, po kterých se vám odečtou hozené hodnoty. Snažte se trefit trojitou 20, která je za 60 bodů. Případně můžete zkusit střed terče, který je za 50.
Queen Peace Cup
Sport - 40x
Fotbal s trochu Asijským nádechem. Kopete penalty do soupeřovy brány a jediné co vás tlačí je počet nastřílených gólů. Systém střelby je velice vypracovaný, máte celkem tři různá nastavení vašeho kopu.
King of Defenders
Sport - 32x
Praví fanoušci fotbalu jistě poznají takové jméno, jak je John Terry, král fotbalových obránců. V této máte jak je zřejmé vstřelit co nejvíce gólů do brány a vyhrát tak pohár. Na chybu máte jenom tři pokusy.
Hotshot Hoops
Sport - 4x
Pokuste se vstřelit tolik košů, kolik to jen bude možné během jedné minuty. Pokud se vám podaří dosáhnout určitého počtu, tak postoupíte do dalšího kola. Šipkama vpravo a vlevo nastavíte úhel hodu, mezerníkem pak sílu.
Tennis
Sport - 46x
Skvěle udělaný online tenis, který zaujme nejednoho fanouška tohoto zajímavého sportu. Hra se ovládá pouze myší, ale i tak nabízí skvělou možnost, jak svými schopnostmi překonat soupeře. Vyhrajete všehny zápasy?
Closing Dimensions
Sport - 56x
S normálním minigolfem může být sranda, ale co teprve, máte-li všechny jamky rozestavěné různě v prostoru? To už chce opravdu pevné nervy a přesný odhad. Myslíte, že je to pro vás? Nic nebrání si to zkusit.
Stay the distance
Sport - 28x
Výborné dostihové závody pro všechny milovníky koníků. Tím nemyslím milovníky jejich salámu, ale závodů s nimi. Projeďte se v této povedené hříčce na šlechetném hřebci ale šetřete ho - bič použijte zřídka.
Sumo
Sport - 12x
Zápasy těžkotonážních tlouštíků na vašem monitoru. Utkejte se s těmi nejsilnějšími sumo zápasníky a ukažte co ve vás je. Hra je sice jednoduchá, ale přesto velmi zábavná. Váš úkol je jasný - dostat soupeře ze žíněnky.
Kickflip
Sport - 45x
Výborná sportovní minihra, ve které se projedete na skateboardu a předvedete celou škálu náročných i jednodušších triků. Jste natolik schopní, že se po vašem vystoupení zapíšete do listiny nejlepších hráčů?
Amateur Action Super Fishing
Sport - 15x
V této hře budete rybařit a to pokaždé na jiném místě. Splňte veškeré úkoly, které vám hra dává a dostaňte se dále. Jak se vám ryba chytne, tak ji hned musíte tahat k sobě. Snažte se o co nejlepší výsledek.
Dune bashing
Sport - 214x
V Dubaji je v tuhle roční dobu pěkně horko. Písek na poušti se tím vedrem málem taví, tak se pojďme trochu projet na terénní čtyřkolce. Pěkná sportovní hříčka, která odsýpá jak jen to jde. A pozor na převrácení.
hra v Unity3D
Urban Futbol
Sport - 703x
Suprově zpracovaný 3D pouliční fotbálek. Myslíte si, že jste natolik zdatní, že vyhrajete každý zápas? Ikdyž proti vám bude hrát někdo z druhého konce světa? Užijte si dokonale tuhle sportovní pecku.
hra v Unity3D
BMX Freestyle
Sport - 16x
Ukažte celému online světu své dovednosti a triky na bmx kole. Čím déle dokážete udržet nějaký trik, tak tím více dostanete bodů. Dávejte pozor na přesný dopad na zem a hlavně se nezraňte. Pro speciální triky sbírejte boost bonusy.