Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Sports Heads Football European Edition
sponzorované odkazy

Sports Heads Football European Edition

Hrajete online hru Sports Heads Football European Edition

Fotbalovou verzi Sports Heads jsme již měli možnost vyzkoušet ve dvou variantách, ale nyní přichází další kousek, přičemž tentokrát se jedná o speciální evropskou edici. Tento díl je věnován konání fotbalového mistrovství Evropy v Polsku a na Ukrajině, kterého se zúčastnila i česká reprezentace. Dokážete ovládnout turnaj?

ovládání hry Sports Heads Football European Edition

Směrové šipky, mezerník • 1.37 MB • 168x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Sports Heads Voleyball
Sport - 46x
Volejbal patřil hlavně v minulosti mezi úspěšné sporty, ale to už dnes bohužel tolik neplatí. Sports Heads přináší další zajímavý kousek a tentokrát je v hlavní roli zmíněný volejbal. Musíte dostávat míč přes síť a snažit se, aby protihráče nedokázal balón vrátit. Celkem se vám do cesty postaví hned několik soupeřů. Neváhejte posbírat různé bonusy.
Sports Heads Basketball
Sport - 24x
Chcete-li si vyzkoušet netradiční verzi basketbalu, pak tou pravou volbou je právě hra Sports Heads Basketball. Dostanete na starost hlavičku, která se snaží porazit protivníka a trefuje se do koše. Ve hře se vyskytuje celá řada poměrně zajímavých bonusů, které se pokoušejte získat a využívat ve svůj prospěch.
12 Holes of Christmas - vánoční minigolf
Sport - 29x
Vánoce se opět neodvratně blíží. Zpříjemněte si čekání při hraní tohoto vánočního minigolfu. Ve hře 12 Holes of Christmas si projdete celkem 12 jamek. Vždy záleží na přesném odhadu, s jakou silou a v jakém úhlu míček trefíte. Hra se ovládá myší, na začátku je nutné zadat jméno.
Blafuj jako Beckham
Sport - 5x
Zahrajte si na nejlepšího střelce gólů na světě, buďte lepší než Beckham. Cílem hry je vstřelit gól ze třech různých pozic v nejrychlejším čase. Míči myší nastavíte směr a výšku, bílá kulička označuje faleš.
Mini High Golf - golf v oblacích
Sport - 28x
Mini high golf je milá flashová hra představující golf v trochu jiných podmínkách než je obvyklé. Vaším úkolem je dostat míček na green...
Stunt Dirt Bike
Sport - 31x
Zvolte si vhodnou motorku (nebo čtyřkolku) a hurá na závodiště. Před vámi je několik překážek, které musíte co nejrychleji zdolat. Ať už půjde o kmeny stromů nebo velké kameny, vždy se při překonávání pěkně zapotíte. Hra se ovládá šipkama - nahoru, dolů přidáváte plyn, doleva doprava pak přenášíte váhu těla dopředu nebo dozadu. Je to opravdu pěkná chytlavá hra.
Stunt Bike Draw
Sport - 11x
Tahle hra v sobě kombinuje logické přemýšlení a trochu fyziky, bude se vám totiž hodit znalost vlastností pohybujících se objektů. Našemu zkušenému kaskadérovi nakreslíte trať, po které pojede aby se vyhnul překážkám.
Epic Celeb Brawl: Miley
Sport - 23x
Další díl s tématem mlátičky s celebritou. Tentokrát si autoři vzali na paškál oblíbenou Miley Cyrus. Ta může dostat pěknou nakládačku, a nebo to budete vy, kdo odejde z ringu s přeraženým nosem?
Toto and Sisi Play Tennis
Sport - 39x
Toto a Sisi se dnes vydali na tenisové kurty, kde si chtějí užít pěknou dávku sportovní zábavy. Přidejte se k nim a otestujte své tenisové schopnosti. Ukažte nové triky a smeče.
hra v Unity3D
World Soccer Forever
Sport - 29x
Naleštěte si kopačky, protože je tady zbrusu nová fotbalová gameska pro milovníky kopané. Vyzkoušejte své střelecké schopnosti při kopání volných kopů. Můžete hrát i online s více hráči.
The Simpsons BMX Game
Sport - 25x
Oblíbená postava kresleného seriálu je tu s další super hrou. Bart se tentokrát projede na bmx kole. A nebude to jen obyčejná projížďka. Vaším úkolem bude společně s Bartem předvádět super triky.
Tricky Duck Volleyball
Sport - 18x
Skvělá hra, ve které si můžete zahrát volejbal za známé kreslené postavičky. Nebudete to mít, ale lehké, protože vaši soupeři budou silní. Ve hře můžete získat bonusové údery, kterými soupeře vyvedete z míry.
Original Blast Billiards
Sport - 193x
Dokážete v této sportovní hře nahrát 4000 bodů a zařadit se mezi skutečné mistry kulečníku? Tato skutečně třaskavá verze má několik vylepšení. Předně to jsou koule, které po určité době vybuchnou, proto hrajte rychle.
Ben10 - Bakugan Fight
Sport - 32x
Pěkně udělaná sportovní hra, ve které si zaboxujete s oblíbenými postavičkami Bakugan a Ben10. Hra má velmi dobrou grafiku a hraje se opravdu skvěle. Dokážete zvítězit i nad nejsilnějším soupeřem?
Ping Pong 3D
Sport - 34x
Komu nikdy nešel ping pong, tak má šanci zkusit tento 3d. Hra není vůbec jednoduchá a počítač vám nedaruje ani jeden míček zadarmo, proto musíte mít nejen skvělý postřeh, dobrý odhad ale taky rychlou ruku..