Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Sports Heads Football European Edition
sponzorované odkazy

Sports Heads Football European Edition

Hrajete online hru Sports Heads Football European Edition

Fotbalovou verzi Sports Heads jsme již měli možnost vyzkoušet ve dvou variantách, ale nyní přichází další kousek, přičemž tentokrát se jedná o speciální evropskou edici. Tento díl je věnován konání fotbalového mistrovství Evropy v Polsku a na Ukrajině, kterého se zúčastnila i česká reprezentace. Dokážete ovládnout turnaj?

ovládání hry Sports Heads Football European Edition

Směrové šipky, mezerník • 1.37 MB • 380x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Ultimate Dodgeball
Sport - 21x
Jste fanoušci míčových her? Tak to je pro Vás tato hra tou pravou. V této skvělé hře je Vašim úkolem vybít balónem svého spolužáka a tím zajistit jeho porážku. Pomocí myšky se napřáhněte a poté už jen trefte spolužáka.
hra v Unity3D
Marble Temple
Sport - 24x
Zajímavý hra ve stylu golfu. Tentokrát v 3D podobě v Unity3D. Cílem je dostat míčky do jamky s co nejmenším počtem pokusů. Některá jamkoviště jsou záludná, někde navíc fouká nepříjemný vítr.
hra v Unity3D
World Soccer Forever
Sport - 29x
Naleštěte si kopačky, protože je tady zbrusu nová fotbalová gameska pro milovníky kopané. Vyzkoušejte své střelecké schopnosti při kopání volných kopů. Můžete hrát i online s více hráči.
Hot Blood Boxing - boxujte jako Rocky Balboa
Sport - 176x
V superhře Hot Blood Boxing se vžijete do role nabušeného boxera. Máte jedinečnou šanci stát se králem ringu. Můžete hrát buď proti počítači a nebo dva hráči proti sobě. Na výběr máte tři druhy úderů a jeden obranný postoj. Rocky na plac! :)
Championship Golf 3D
Sport - 23x
Zajímavě pojaté zpracování golfu na počítači. Vyzkoušejte váš odhad na 9 jamkovém hřišti. Před odpalem je nutné zvážit sílu větru, úhel a samozřejmě sílu odpalu. Hra se ovládá myší a šipkama, kterými volíte směr. Prvním klikem zvolíte sílu úderu a druhým klikem směr.
Scooby Doo - Big Air 2
Sport - 28x
Ve společnosti Scooby Doo a Shaggyho si v této superhře zaskáčete na rampě. A bude to vskutku velkolepé skákání. Nejprve si zvolíte postavu (Scooby Doo, Shaggy nebo mikrobus), poté prkno, prostředí a jde se na věc. Při výjezdu z rampy držte šipku nahoru, při letu zpět zas šipku dolů.
3D Field Goal
Sport - 10x
Vašim úkolem v této hře je namířit a kopnout balón do branky. Musíte vychytat sílu větru a jiné maličkosti. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, kolik gólů zvládnete do branky nasázet.
Velocity
Sport - 18x
Zahrajte si závody budoucnosti, které nabízí tato hra. Vyberte si dráhu, počet soupeřů a nakonec své vlastní vozidlo a pusťte se na závodní okruh. Pokuste se v těchto futuristický závodech zvítězit.
Island minigolf
Sport - 200x
Další z řady jistě velice známých a oblíbených her s pojmenováním minigolf. Tenhle má jednoduché ovládání a ničím neztíženou obtížnost a odehrává se na ostrově. Všude uvidíte tropické rostliny, jako v pravém ráji.
hra v Unity3D
Super Star Soccer
Sport - 18x
Naskočte do fotbálku v single hře nebo v multiplayeru proti více hráčům. Fotbal je zpracovaný v unity3D a jako fotbalisti vystupují postavičky z oblíbených kreslených seriálů pro děti. Dokážete se svým týmem porazit všechny soupeře.
Stan James - přímé kopy
Sport - 32x
Cílem v této webové fotbalové hře je vstřelit co nejvíce branek v řadě. Pokud minete branku, nebo gólman míč chytí, hra pro vás končí. Každý kop je třeba dobře promyslet. Můžete nastavit směr, faleš, výšku a sílu kopu. Zprvu budete kopat přímo na samotného brankáře, v dalších úrovních se přidají různé překážky.
Gully Cricket
Sport - 9x
Hráli jste někdy kriket? Nevyznáte se v jeho pravidlech? Nevadí, v této hře prakticky žádná pravidla nejsou. Gully Cricket vás zavede do jednoho indického města, kde se svádí urputný boj o mistra kanálové ligy kriketu. Pokud se vám bude dařit odpalovat míček, soupeřům se to nebude líbit a zřejmě se strhne menší bitka...
Supreme Snowboard
Sport - 8x
Jízda na Snowboardu je jistě zábavná, ale také velice nebezpečná. Pokud se chcete vyhnout zlomeninám a modřinám tak si zahrajte náš Supreme Snowboard. V pohodlí vašeho domova si vyzkoušíte jaké to je, svištět po sněžném svahu.
Golf Jam
Sport - 25x
Pěkný golf, ve kterém si můžete vybrat z pěti postaviček. Pak už vás čekají úkoly na greenu. V každé úrovni je vaším úkolem dostřelit míček na určité místo. Hra Golf Jam se ovládá myší - nejprve nastavíte úhel a pak sílu.
Mountain Bike - jízda na horském kole
Sport - 19x
Vyzkoušejte si jízdu na horském kole v této parádní online hře. Na každé trati se snažte o co nejrychlejší čas, ale také o předvedení nějakých pěkných akrobatických kousků. Můžete třeba dělat otočky o 360°, jet pouze na jednom kolem nebo další pěkné kousky. Hra se ovládá šipkama, mezerníkem se otočíte. Superhra Mountain Bike je trochu větší, takže nahrávání může chvíli trvat.