Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Konkey Dong

Hrajete online hru Konkey Dong

Hra s přesmyčkovým názvem Konkey Dong čerpá inspiraci ze starých časů počítačových her na automatech. Vžijete se do role veliké gorily, která se pokouší zabránit v osvobození uvězněné princezny. Házejte sudy po nepřátelích, co by se odhodlali osvobozovat nebohou princezničku. Potřebujete být hodně rychlí, protože cest k princezně vede celkem dost.

ovládání hry Konkey Dong

Směrové šipky, mezerník • 3.03 MB • 83x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
The Fancy Pants 2
Arkády - 13x
Tohle je další díl velice oblíbené skákačky, kde je hlavní hrdinou hoch v srandovních kalhotách. Veselá hra, která vás jistě naplní dobrou náladou, i když se vám zrovna nedaří. Doporučuji zahrát si pro odpočinek.
hra v Unity3D
Traffic Slam 3
Arkády - 24x
Poněkud zničující online hra, ve které budete mít za úkol jednu jedinou věc - nabourat vše, co vám přijde do cesty. Hra je v Unity, takže nechybí 3D grafika a spousta efektů. Autoři si dali záležet i na vysokém stupni zábavy.
Nitrome Mega Mash
Arkády - 27x
Zajímavá plošinovka v retro stylu. Pomozte vést sedm našich hrdinů přes překážky v tomto podivuhodném světe. Hra je plná nebezpečí, proto své kroky dobře promyslete.
Rocket Cap
Arkády - 16x
Vydejte se do cirkusového šapitó, kde se dějí věci. Z kanónu bude vystřelen chlapík v helmě, kterého si vezmete na starost a musíte zařídit, aby doletěl do co největší možné vzdálenosti. Cestou narazíte na různé pracovníky cirkusu, díky nimž se odrazíte do nečekaných dálek. Za získané peníze můžete nakupovat vylepšení.
Zumball
Arkády - 43x
Jeden z nejkvalitnějších zuma klonů vůbec. to je podařená hra Zumball. vyberte si jeden z mnoha módu a hurá do akce. Hra se vám rozhdoěn bude líbit
Epic Charlie
Arkády - 31x
Mistr vás naučil mnohému a považuje vás za vyvoleného. Jednoho dne jste se ho rozhodli navštívit a našli jste pouze obrovskou spoušť a mistra uvázaného u kůlu. Vesničané ovšem předpokládají, že jste to udělali a vydají se na pronásledování. Dostanete od nich patnáct dnů na prokázání nevinny, takže se vydejte hledat důkazy.
Never More
Arkády - 27x
Never More je zajímavá skákačka, ve které otestujete vaši klávesnici ;). Panáček sbírající modrá kolečka se totiž ovládá šipkama a hlavně mezerníkem, kterým skáčete. V pozdějších úrovních na vás čekají nebezpečné nástrahy a ne zrovna lehké proskakování...
hra v Unity3D
Minecraft: Mine Runner
Arkády - 15x
Zajímavý klon nesmírně populární hry Minecraft. Tentokrát je hra v unity3D (nezapomeňte stáhnout a povolit plugin). Vaším úkolem v této hře je běžet v bludišti a vyhýbat se překážkám, které jsou na každém rohu.
Fluffy Rescue Level Pack
Arkády - 31x
Zábavná logická online hra, ve které je vaším úkolem zachránit roztomilého Fluffyho před zkázou. Klikejte na předměty a vyřešte všechny překážky a hádanky.
Archery World Tour
Arkády - 206x
Vezměte luk a vyzkoušejte si své lukostřelecké dovednosti! Hrajte ve dvou různých režimech: zvolte World Tour a vydejte se do různých exotických míst. Pokuste se získat tři hvězdičky v 50 stále náročnějších úrovních a staňte se skutečným šampionem. Nebo zvolte režim Balónová výzva pro rychlou střelbu, trefujte se do balónků, abyste postoupili a získali co nejvíce bodů. Před střelbou pečlivě miřte, mějte pevnou ruku a dávejte pozor na směr a sílu větru. Čeká na vás několik vzdálených cílů, které se mohou pohybovat, otáčet nebo zakrývat váš výstřel. Zvládnete je všechny?
Snow Throw Santa
Arkády - 24x
Do zimy je sice daleko, ale i dneska můžete zažít zábavu pravé koulované u vás doma, přesně jako v této hře. Budete ovládat tři veselé Santa Klause, kteří budou hrát koulovanou proti zeleným příšerkám.
Angry Birds Magic Castle
Arkády - 29x
Velmi zdařilá superhra s našimi oblíbenými ptáčky Angry Birds. A co budete ve hře dělat? Úkolem je vyskákat do nejvyššího patra a cestou posbírat nezbytné mince a bonusy. K tomu ještě ničte zlobivá prasátka.
Pacman Platform 2
Arkády - 142x
Myslím, že starého přítele Pacmana vám nikomu nemusím představovat. Tento malý kulaťoučký hrdina se stal přímo herní legendou v hratelnosti a originalitě. Tato hra pouze pokračuje v jeho šlépějích, jen prostředí je jiné.
Koulovaná
Arkády - 27x
Zajímavá online hra se zimní tématikou. Cílem hry je zasáhnout soupeře sněhovou koulí a tím mu ubírat život až k úplné porážce. Pokud budete dobří, můžete se dostat do TOP 10.
Must-a-Mine
Arkády - 41x
Povedená zlatokopecká online hra. V roli kníratých chlapíků se budete snažit pomocí rýčů a podivných strojů vydolovat ze země všechno zlato. Podaří se vám co nejrychleji zlato vytěžit? Máte-li rádi hry podobné Gold Miner, tak vás to bude bavit.