Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Konkey Dong

Hrajete online hru Konkey Dong

Hra s přesmyčkovým názvem Konkey Dong čerpá inspiraci ze starých časů počítačových her na automatech. Vžijete se do role veliké gorily, která se pokouší zabránit v osvobození uvězněné princezny. Házejte sudy po nepřátelích, co by se odhodlali osvobozovat nebohou princezničku. Potřebujete být hodně rychlí, protože cest k princezně vede celkem dost.

ovládání hry Konkey Dong

Směrové šipky, mezerník • 3.03 MB • 1334x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Trigger Knight
Arkády - 2x
Ve hře s názvem Trigger Knight dostanete k ovládání bojovnici. Tato hlavní hrdinka se snaží proběhnout přes krajinu, kde se nachází celá řada nepřátelsky naladěných kreatur. Musíte dbát na to, aby hlavní hrdinka měla dostatečný počet životní energie, kterou jí budete průběžně doplňovat, aby se jí něco nestalo.
Barnyard Balloon
Arkády - 1x
Sice obyčejně ovce ani krávy nelétají, v této hře je to přesto možné. Samozřejmě nemají křídla, a tak k létání používají balonky - a primárním úkolem našich zvířátek je všechny balonky soupeřům popraskat.
Woman on Top
Arkády - 9x
Hlavní hrdina se bláznivě zamiloval a žena jeho snů mu slíbila, že pokud vyšplhá na vršek velmi vysoké budovy, dostane od ní polibek. Pomozte hlavnímu hrdinovi v lezení, ale dávejte dobrý pozor, aby se mu nic vážného nestalo. Cestou narazíte na různé překážky, které se budou zhoršovat, čím výše se budete nacházet.
Tom a Jerry - Run, Jerry, Run!
Arkády - 165x
Tom a Jerry jsou opět na scéně. Tentokrát Tom nachytal myšáka Jerryho, jak ujídá sýr z jeho ledničky. Pomozte Jerrymu utéct zpět do jeho díry před ostrými drápky kocoura Toma. Cestou budete muset překonat řadu překážek. Skákat můžete mezerníkem nebo klikáním myši. Dvojklik je vyšší skok.
Sugar Power Program
Arkády - 1x
Graficky i hratelně moc pěkná dětská skákací hra. Cílem je proskákat co nejvýše po pohybujících se ostrůvcích (spíše to vypadá na obrovské žaludy:)). Trefit přesně místo, kdy vyskočit, je docela těžké. Při nezdařeném pádu dělá holčička pěkné zvuky:). Ovládá se mezerníkem.
Rescue Panic
Arkády - 6x
Poznejte jaké to je být řidičem sanitky. Ten má za cíl dopravit do nemocnice pacienty v co nejkratším čase. Samozřejmě se musíte nejdřív dostat k pacientovi přes celou řadu překážek, které vám přichystá rušný městský provoz.
hra v Unity3D
Dino Parking
Arkády - 12x
Pomysleli jste někdy na to, jaké by to bylo být dinosaurem? Asi ne, že? V této hře si však na milého dinosaura můžete zahrát. A v čem bude spočívat váš úkol? Naše malého chlapíka musíte zaparkovat. Ano, přesně tak, zaparkovat :).
Dragon FunFlap
Arkády - 2x
Jednoduchá, ale pekelně chytlavá platformovka, to je Dragon FunFlap. Snažte se sbírat všechny objekty a překonat nejvyšší skore. Na cestě vás samozřejmě čekají nejrůznější bonusy a také záludné překážky. Skákací hra s drakem je tu pro vás.
Rocket Cap
Arkády - 1x
Vydejte se do cirkusového šapitó, kde se dějí věci. Z kanónu bude vystřelen chlapík v helmě, kterého si vezmete na starost a musíte zařídit, aby doletěl do co největší možné vzdálenosti. Cestou narazíte na různé pracovníky cirkusu, díky nimž se odrazíte do nečekaných dálek. Za získané peníze můžete nakupovat vylepšení.
William and Sly
Arkády - 2x
William a Sly jsou nerozlučná dvojice. Kdo by ovšem čekal, že se jedná o dva lidi, ten by se spletl. Jeden z nich totiž je lišák. A právě lišáka si vezmete na starosti a musíte se podívat, proč nefunguje teleport do jeskyně. Tento teleport poté musíte opravit, aby se tam dalo běžně dostat. Proskákejte se přes překážky.
Haste Makes Waste
Arkády - 1x
Želvák se chystá na večírek, ale najednou po cestě zjistí, že už nemá čas. Naštěstí ho napadne spásná myšlenka, takže si sestrojí komplikovaný stroj, který by ho měl posunout do dálky. Pomozte želvákovi s cestou. Nasměrujte ho, aby se posunul o co největší možnou vzdálenost. Postupně získáváte finance, za něž si lze vylepšit různé věci.
Play with Fire 2
Arkády - 2x
O ohni se říká, že je dobrý sluha, ale zlý pán. V této online hře to platí do puntíku. Úkolem je v bludišti naklást zápalné bomby tak, aby zničily protivníka, ale vy jste zůstali stále naživu. Bomby pokládáte mezerníkem, při dvojitém stisknutí ji hodíte.
Cosmo Gravity 2
Arkády - 5x
Nápadité pokračování pěkné hry Cosmo Gravity. V tomto druhém díle budete v roli sympatického astronauta prozkoumávat tajemnou vesmírnou loď. Čekají na vás vzrušující hororové zážitky.
Batman - Gotham Dark Night
Arkády - 170x
V této náročné online hře hraje hlavní roli nikdo jiný než samotný Batman. Zlý Joker se opět rozhodl dělat potíže městu Gotham. Má totiž v plánu vyhodit do povětří městskou elektrárnu. Bomby jsou již rozmístěny a odjištěny. Vaším úkolem je v každé úrovni zneškodnit všechny bomby.
Gizmo Rush
Arkády - 14x
Pěkná online hra s kamarádem Gizmem. Ten se vydal na svém kole přes překážky. Dokážete s Gizmem jet přes nejrůznější překážky a dorazit v bezpečí až do cíle? Nezapomeňte sbírat kostičky, které dodávají energii.