Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Konkey Dong

Hrajete online hru Konkey Dong

Hra s přesmyčkovým názvem Konkey Dong čerpá inspiraci ze starých časů počítačových her na automatech. Vžijete se do role veliké gorily, která se pokouší zabránit v osvobození uvězněné princezny. Házejte sudy po nepřátelích, co by se odhodlali osvobozovat nebohou princezničku. Potřebujete být hodně rychlí, protože cest k princezně vede celkem dost.

ovládání hry Konkey Dong

Směrové šipky, mezerník • 3.03 MB • 433x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Elevatorz - slalom mezi výtahy
Arkády - 23x
Pan Jitters je velmi vystresovaný úředník. Navíc má fobii z výtahů a proto chodí do své kanceláře po schodech. Naneštěstí má svou kancelář až v nejvyšším patře. Pomozte mu se do ní dostat dřív než uplyne časový limit. Pozor na nebezpečné výtahy - při nárazu vás zbrzdí o 3 vteřiny. Hra Elevatorz se ovládá šipkama.
Carnival Shooter
Arkády - 20x
Zahrajte si na střelce v pouťouvé střelnici. Vaším úkolem je sestřelit pohybující se terče v podobě zvířat. Každých 150 bodů vás katapultuje do další úrovně.
Bart Simpson Jump
Arkády - 833x
Simpsonova rodina patří mezi velice oblíbené seriálové hrdiny. Žluté postavičky milují lidé po celém světě a Bart Simpson se řadí mezi největší oblíbence, z čehož se pokusili něco vytěžit i autoři této hry. Vezměte si Barta a skákejte s ním po kamenech v divoké řece. Dávejte pozor, aby Bart nespadl do vody!
Tofu Ninja
Arkády - 15x
Super skákačka, ve které hrají hlavní roli hvězdičky a jeden šikovný ninja. Skákejte po plošinkách a snažte se posbírat všechyn hvězdičky, které jsou rozesety po herním poli. Příjemná hra na odreagování.
hra v Unity3D
NIGHT SHIFT
Arkády - 52x
Night Shift je poměrně jednoduchá skákačka v Unity. Je ale docela originální. Budete ovládat čtvereček, s kterým budete proskakovat v bludišti. Hra nabízí celkem 25 unikátních úrovní a bezpochyby vás zabaví na dlouhý čas.
Bird buffet
Arkády - 38x
Skvělá oddechovka, ve které jde o požírání ptáčků. Ze začátku jste malý a tak si troufnete pouze na mini ptačí mláďátka. Postupně ale rostete a sežerete i ty větší. Kam až se v téhle hře probojujete?
Super Dangerous Dungeons
Arkády - 59x
Pěkná skákačka, která dá vzpomenout na klasické plošinovky ze starých 8-bitových počítačů. V každém kole na vás čekají různé nástrahy, které budete muset překonat. Hledejte klíče, přesunujte krabice a hledejte červená tlačítka.
Deep Creatures in Mayan Caves
Arkády - 37x
Oddychová akčně laděná arkáda, ve které procházíte tajemnými jeskyněmi, sbíráte bonusy a samozřejmě nechybí ani souboje s nebezpečnými monstry.
Zombie Spinball
Arkády - 39x
Určitě každý zná automatovou hru Pinball. Na podobném principu je postavena i hra Zombie Spinball. Cílem je odrážet míček tak, aby postupně zneškodnil všechny zombíky.
Koala lander
Arkády - 4x
Koala Lander je příjemná hříčka laděná v roztomilé dětské grafice, která jenom umocňuje pohodovou atmosféru dýchající z téhle hry. Ovládáte koalu, jejímž úkolem je posbírat všechny kraby a bezpečně přistát na rampě.
Spooky Jumps
Arkády - 47x
Pěkná skákačka, kterou ocení především děti. Je to nenáročná online hra, ve které budete se symaptickým panáčkem skákat po plošinkách. Ve hře nechybějí upgrady, vydělávání peněz a možnost nákupu vylepšení. Roztomilá a chytlavá gameska.
Absorption
Arkády - 27x
Zajímavá bludišťovka, ve které má hrdina podivuhodnou zbraň. Pomocí této zbraně se musí dostat až na konec strastiplné cesty v bludišti plném nástrah. Podaří se vám dostat se do bezpečí?
hra v Unity3D
Parachute Bird
Arkády - 36x
Pěkná skákačka s tučňákem. V zásadě jde o jednoduchou hru s jednoduchým úkolem; doskákat v bezpečí až na konec cesty. Jak ale už na začátku uvidíte, nebude to vůbec lehké. Hra je v Unity3D.
Faultline
Arkády - 11x
Další z řady chytlavých online her, u kterých zapojíte také mozek. Vaším cílem je dostat panáčka k teleportu, kterým se dostanete do další úrovně. Cestu k teleportu si musíte vytvořit sami.
Tamus Adventure
Arkády - 40x
Ve hře Tamus Adventure narazíte na celou řadu různých předmětů, které můžete využívat. Hodit se mohou různé svítilny, lana, klíče či složitější nástroje. Vydáte se do zamořeného světa, který ubíjí poničená elektrárna, což mají na svědomí podivné živly. Vydejte se na báječné dobrodružství a přijďte na kloub všem záhadám.