Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Porolith

Hrajete online hru Porolith

Další originální zpracování hry Tetris. Tentokrát ale není nutné snažit se stavět plné řady, cílem je totiž seskupit bloky stejné barvy. Hra Porolith se ovládá šipkama, bloky se neotáčejí.

ovládání hry Porolith

myší, viz instrukce ve hře • 0.12 MB • 891x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Princess Date Dinner
Logické hry - 2x
Pěkná uníková online hra. Ve hře Princess Date Dinner musíte najít schované předměty, které následně využijete k tomu, abyste se dostali ven z místnosti. Hra pro vás připravila řadu zapeklitých rébusů.
Shift
Logické hry - 2x
V této hře vlastně ani nevíte, kde je nahoře a kde dole, všechno záleží jen na tom, jak si to otočíte vy sami. Dostat se do cíle nebude snadné. Každopádně se budete se vším tím otáčením náramně bavit.
Deactivator
Logické hry - 7x
Ve hře Deactivator hraje prim malý robot, který byl zkonstruován speciálně k tomu, aby deaktivoval všechno, na co ho lidé naprogramují. Musí se dostávat přes nejrůznější překážky a logické zádrhele. Dostaňte k sobě všechno, co potřebuje deaktivovat. Autoři pro hráče připravili dostatečné množství misí.
Build Balance
Logické hry - 2x
Chcete se stát stavitelem? Tak poté hrajte tuto hru a překonejte všechny zkoušky! Vytvořte pyramidu, umístěte různé objekty na sebe a nenechte je hlavně spadnout. Tak se do toho dejte.
5 in a Row - pět v řadě
Logické hry - 4x
Skutečně brilantní gameska pro dva hráče. Cílem hry Pět v řadě je umístit pět kamenů stejné barvy do řady. Kameny můžete umístit vodorovně nebo svisle. Velmi chytrá hra.
Perfect Balance 3: Last Trials
Logické hry - 2x
Třetí díl oblíbené serie logických her Perfect Balance, tentokrát rozšířený o neuvěřitelných 40 nových levelů. Vaším zadáním je vyvážit všechny objekty tak, aby se nezřítily. Je to prima hra na postřeh a rovnováhu. Nezapomeňte si zahrát i předchozí díly této super herní kolekce.
Color World Origins
Logické hry - 7x
Jak by asi svět vypadal bez barev? To si ani raději nepředstavujme. Ve hře Color World Origins se podíváte do světa, který potřebuje zásah, aby mohl vypadat ještě lépe. Kolečka jsou uzavřena v krychlích a musí se k nim dostat stejná barva, jakou mají, aby mohly být tvorové spokojení. Cestou musíte překonávat překážky.
Bubble Guinea Pig!
Logické hry - 8x
Vyzkoušejte si na pět desítek zajímavých úrovní s nutností logicky uvažovat. Za pomoci malých hlodavců potřebujete oblepit ostatní zvířata žvýkací gumou. Na začátku hry se hlodavec nachází v tlamě hada, na něhož potřebujete kliknout, aby vypustil malé zvířátko. Vždy je tedy nutné odhadnout správnou dobu na vypuštění morčete.
Hangman Flash
Logické hry - 4x
V této hře jde o klasiku mezi hrami. Budete hádat písmena a slova. Avšak při chybě se postupně skládají dílky šibenice... a jakmile bude oběšenec celý, končíte. Myslíte, že zvládnete všechny herní kola?
Lost Memory
Logické hry - 11x
Probudili jste se v pokoji, který vůbec nepoznáváte a ještě k tomu nefungují světla a dveře jsou zamčené. Využijte veškeré prostředky, které jsou k nalezení v tomto pokoji a dostaňte se pryč.
Doors Out of Office
Logické hry - 2x
Právě se nacházíte v kancelářích a už se přibližuje čas, kdy byste měli jít domů. Pomozte úředníkovi, aby se pokaždé dostal z místnosti dveřmi. Ne vždy se však jedná o snadnou úlohu, protože narazíte na nejrůznější překážky a lidi, kteří by se mohli pokusit vaši cestu zastavit. Občas bude nutné hodně zapřemýšlet.
Guide Us Back Home
Logické hry - 1x
Pěkná oddychová logická online hra, ve které se budete snažit umístit barevné kuličky do kruhu stejné barvy. Není to úplně tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře své tahy promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně.
Pearl Collector
Logické hry - 1x
Pearl Collector je vydařená superhra pro chytré hlavinky. Je založena na principu spojit tři stejné symboly. Vaším úkolem je přesunovat perly ve svislém nebo vodorovném směru, abyste docílili řady tří stejných perel.
WereBox 2
Logické hry - 2x
Vaším úkolem je se dostat přes tyto objekty. Musíte shazovat jen určité smajlíky, protože když shodíte toho nepravého, tak hra pro vás končí a vy se tak budete muset snažit znovu. Tak si hlavně na toto dávejte pozor.
Sticky Blocks Mania
Logické hry - 2x
Luxusní logická záležitost, která velmi důkladně prověří vaše mozkové schopnosti. Hýbejte kostičkami na hrací ploše tak, abyste nakonec spojili kostičky stejné barvy. Návykovka, chytlavka a super hra jak se patří.