Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Porolith

Hrajete online hru Porolith

Další originální zpracování hry Tetris. Tentokrát ale není nutné snažit se stavět plné řady, cílem je totiž seskupit bloky stejné barvy. Hra Porolith se ovládá šipkama, bloky se neotáčejí.

ovládání hry Porolith

myší, viz instrukce ve hře • 0.12 MB • 435x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Cut The Rope
Logické hry - 20x
Luxusní záležitost slavná z mobilů je konečně také ve své flashové verzi, kterou si můžete zdarma zahrát. Zajistěte nakrmení příšerky bonbony díky vyřešení celé řady úkolů a překonání překážek. Opravdu hodně dobrá hra.
Mindfields 2204
Logické hry - 9x
V roli tankového jezdce se budete snažit dostat z místa, kde začnete do místa, kde se musíte dojet.Cesta je ovšem plná všelijakých překážek, zbraní,různých vozidel a nepříjemností.Dokážete se dostat tam kam potřebujete ?
Bridge Craft
Logické hry - 36x
Děj hry Bridge Craft se odehrává ve vzdálené planetární soustavě, kde si tvorové zvaní Euwinové žili v klidu a míru, ale jednoho dne se objevila obrovská vlna, která je pořádně spláchla. Euwinové budou potřebovat přebudovat celé město, aby zase mohli vesele fungovat. S tím ovšem budou potřebovat pomoc!
Hapland
Logické hry - 2x
Hapland je legendární hra, u které strávíte nejednu dlouhou chvílí vymýšlením, jaké hejblátko kde zmáčknout, jaké tlačítko aktivovat a za jaký provázek zatáhnout, abyste vyhráli. Rozhodně doporučuji, velice chytlavá logická hříčka.
XvsO
Logické hry - 29x
XvsO je klasická hra piškvorky, tentokrát v pěkné online podobě. Graficky povedená hra, která vás může zaměstnat na dlouhé hodiny. Pokuste se porazit svého rivala v této logické hře. Pravidla jsou jasná - snažte se vytvořit řadu, sloupec nebo diagonálu ze svých symbolů.
Polkafriz
Logické hry - 22x
Zajímavá online hra na přemýšlení a drcení mozkových závitů. Vaším úkolem je skládat ledové kostky tak, aby utvořily jednu velkou kostku ledu. Hra je hodně dobře navržená a obsahuje 60 úrovní. Zdoláte je všechny?
Double 12 domino
Logické hry - 49x
Vyzkoušejte oblíbenou deskovou hru domino. V tomto případě se jedná o trochu upravené domino, ve kterém budete skládat dílky tak, aby váš konečný výsledek byl dělitelný sedmi a skóre bylo více než 120 bodů, abyste se dostali dál ve hře.
Blow and Raze
Logické hry - 35x
Společnost Blow and Raze Inc. dostane zakázku, kvůli které použijí hodně ze svých zásob dynamitu. Jejich úkolem totiž bude likvidace starých poničených budov. Při bourání uvidíte modrou a zelenou šipku. Modrá značí aktuální stav, zatímco zelená ukazuje, kam by se budova měla sesunout, aby mohla být úroveň splněna.
Peppa Pig Bejeweled
Logické hry - 30x
Pěkná dětská online hra na motivy prasátka Pepiny. Jelikož jde o bejeweled, tak budete hledat stejné symboly. Jakmile označíte alespoň tři stejné krystaly, tak zmizí a ostatní krystaly se posunou. Cílem je nasbírat co nejvíce bodů.
Sheepish
Logické hry - 29x
V této hře dostanete do opatrování ovečku,kterou budete muset vždy dopravit do chlíva. Klaďte jí na cestu různé překážky, které ovečku nasměrují na tu správnou cestu domů. Podaří se vám vyhrát?
The Blue Beanie
Logické hry - 1x
Pomozte malé roztomilé příšerce v nalezení modré čepičky, kterou ji ukradl obrovský pták. Budete muset překonat mnoho nástrah, které na Vás čekají. Záleží jen na Vás, jestli tento nelehký úkol zvládnete.
Clowns in the Face
Logické hry - 23x
Děsí vás cirkusoví klauni? Proč je netrefíte pěkným tenisovým podáním? Přesně jako v této velmi zábavné online hře. Pěkně namiřte, dobře promyslete úder a vypalte hezky klaunovi do obličeje.
Disaster Will Strike 3
Logické hry - 41x
V této oblíbené herní sérii, která vychází v již třetím díle, máte možnost převzít kontrolu nad přírodními živly a spustit něco málo katastrof. A to vše jen kvůli tomu, abyste v 50 levelech zničili všechna vejce.
Blockular 2
Logické hry - 37x
Spousta pestrobarevných kostek před vámi už čeká až se je dnes ve hře Blockular 2 pokusíte odstranit. Vždy musíte mít u sebe více než tři stejnobarevné kostky
Trapped Ball
Logické hry - 12x
Malý žlutý míček se ocitnul v pasti. Alespoň to tak vypadá ve valné většině misí ve hře Trapped Ball. Dostanete na starost únik míčku z jedné oblasti do místa, kde se nachází jamka. Cestou narazíte na různé překážky a bonusy. Některé bonusy hodně pomohou, o čemž se můžete přesvědčit během prvních tréninkových misí.