Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Flooded Village

Hrajete online hru Flooded Village

Flooded Village je poměrně netradiční hra, kde se vydáte zaplavovat volná políčka. Musíte se pokusit dostat vodu do seschlé půdy ke stromům, aby dostatečně vzkvétaly. Setkáte se i s piráty, kteří samozřejmě potřebují plout po vodě a to jim musíte dopřát. Snažte se dohrát úroveň na co nejmenší počet tahů.

ovládání hry Flooded Village

Myš • 3.59 MB • 778x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Voices From the Sea
Logické hry - 20x
Zajímavá adventura, ve které se setkáte s podivnou dívkou jménem Maris z hlubin oceánu. Úkolem bude hledat ulity a objevovat nové herní prvky. Při každém hraní bude Maris reagovat trochu jinak, takže hra vydrží opravdu na dlouho, než objevíte úplně vše.
Angry Pirates
Logické hry - 274x
Určitě všichni znáte nebo jste slyšeli o Angry Birds, hra Angry Pirates se hraje ve stejném stylu. Zde místo naštvaných ptáku střílíte s dělovými koulemi , kterými trefujete ostatní pirátské lodě. Hra má dvacet úrovní a hraje se myší.
Bridge Tactics
Logické hry - 54x
Záškodnická práce přímo v týlu protivníka se počítá a má velkou hodnotu. Vezměte si na starost odpalování mostů, aby se nepřátelé nedostali tam, kam by potřebovali. Kromě zničení infrastruktury se snažte pořádně prosít i nepřátelskou armádu a vojenský materiál. Pokuste se zařídit, aby nikdo neupláchl živý.
Sudoku Original
Logické hry - 53x
Kdo by neznal sudoku - onu tajemnou hru s čísly. Ve flash podobě si tuto oblíbenou hru můžete zahrát i u nás. Pravidla jistě znáte, ale pro pořádek - v řadách a sloupcích musíte mít čísla od 1 do 9 tak, aby žádné nebylo dvakrát.
Iq marathon 2
Logické hry - 482x
Pořádně namáhavá hra na vaše mozkové závity. V téhle hře si výborně procvičíte svoje logické uvažování a schopnosti konstruktivního myšlení. Přemisťujte směrové šipky tak, abyste dostali svou postavičku do cíle.
Ultimate Ninja
Logické hry - 39x
Ninjové patřili od dávných dob v Japonsku k nejváženějším vrstvám, a proto měli patřičná privilegia. Jedním z těchto ninja válečníků se stanete díky této hře. Musíte se vydat do boje proti nepřátelům, kteří jsou po zuby ozbrojeni různými typy zbraní, zatímco vy máte k dispozici pouze chladnou čepel. Dokážete je všechny přemoci?
Chess Classic
Logické hry - 55x
Perfektní verze šachů, které si můžete zahrát proti počítači a nebo proti druhému hráči na stejném počítači. V případě počítačového protivníka máte na výběr ze šesti úrovní, takže určitě naleznete tu, kterou zdoláte a dobře si zahrajete.
Mahjong Connect 2
Logické hry - 200x
Nejrůznějších mahjongů tu máme opravdu dost. Některé jsou hratelností horší, jiné lepší. K těm druhým patří i tahle logická super hra. Pravidla jsou stále stejná - odebírejte dva stejné hrací kameny, které však nejsou blokovány jinými kameny.
Globs
Logické hry - 31x
Pokud hledáte nějakou zajímavou hru, v níž by se prověřilo vaše logické uvažování, pak byste neměli minout hru s názvem Globs. Dostanete se k potrubí, ze kterého se obarvují kuličky. Různě barevné kuličky jsou rozložené po hrací ploše a vy je musíte hezky postupně přebarvovat, aby všechny měly jednu barvu. Celkem však máte pouze dvacet pět tahů.
Hide Caesar 2
Logické hry - 51x
Zlatá mince s hlavou římského vládce Caesara se ocitla v nebezpečí. Všude padá nebezpečné kamení, takže potřebujete Caesara uchránit. Za tímto účelem dostanete různé předměty, pod něž se dá mince uschovat. Kromě kamenů se setkáte i s dalšími nebezpečnými nástrahami, ale všechno má logické řešení, takže stačí přemýšlet.
Night Lights
Logické hry - 12x
Ve hře Night Lights si můžete vyzkoušet celou řadu různých misí, ve kterých se musíte postarat o precizní splnění zadaného úkolu. Jedná se o retro hru, takže žádné extrémní grafické hry neočekávejte, spíše na vás dýchne atmosféra starých her. Pokaždé se potřebujete dostat do bodu odchodu. Světla odhalují různé nové možnosti.
Ragdoll Cannon 2
Logické hry - 31x
I ve druhém pokračování Ragdoll Cannon si vezmete na starost vystřelování hadrových panáčků z děla. Potřebujete přesně zamířit, aby se postavička dotkla terče. Ze začátku to nebude příliš obtížné, ale postupně se obtížnost navýší, takže už se do cesty postaví různé překážky. Dávejte pozor, abyste si nezablokovali cestu.
Bunny Land
Logické hry - 480x
Graficky povedená plošinovka, ve které zapojíte mozek. Je potřeba dostat zajíčka k mrkvi, na kterou dostal chuť. Cestou ještě sbírejte bonusové hvězdičky, které vám přidají nějaké zvláštní schopnosti.
Red Bugs Puzzle
Logické hry - 16x
V této hře se seznámíte s malým broučkem, který sbírá maliny, aby neměl hlad. Jenže v tom mu brání různé překážky a také ostatní brouci. Pomozte mu překonávat překážky a přelstít zlé brouky.
Rabbit Fell in Love with the Wolf
Logické hry - 28x
V této perfektní online hře budete vést malého roztomilého zajíčka, kterého ošálila láska a zakoukal se do vlka. Samozřejmě vlk to vidí jinak a rád by zajíce sežral. Váš úkol bude dostat vlka do klece.