Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Flooded Village

Hrajete online hru Flooded Village

Flooded Village je poměrně netradiční hra, kde se vydáte zaplavovat volná políčka. Musíte se pokusit dostat vodu do seschlé půdy ke stromům, aby dostatečně vzkvétaly. Setkáte se i s piráty, kteří samozřejmě potřebují plout po vodě a to jim musíte dopřát. Snažte se dohrát úroveň na co nejmenší počet tahů.

ovládání hry Flooded Village

Myš • 3.59 MB • 39x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Copy Cat
Logické hry - 0x
Copy Cat se řadí mezi netradiční malířské hry. Dostanete za úkol překopírovat obrázek z pravé strany na stranu levou. Máte k dispozici různé tvary, z nichž si některý vyberete a umístíte na levou stranu, aby se výsledný obrazec alespoň trochu podobal originálu, který se nachází v pravé části herní obrazovky.
Humble Jungle Puzzle
Logické hry - 0x
Pěkná originální online hra na dobrý postřeh a přemýšlení. Vaším úkolem bude posílat krmení lesním zvířátkům. Je nutné poslat správné jídlo a hlavně přesně. Například medvědovi, který je velmi pomalý.
Red Ball 4 vol. 2
Logické hry - 0x
Další díl z oblíbené herní série Red Ball na sebe nedal dlouho čekat a čtvrtý díl s označením vol. 2 si můžete vychutnat. Opět dostanete na starost červený míček, se kterým potřebujete splnit všechny zadané úkoly. Většinou se jedná o poměrně záludné logické oříšky, nad nimiž je potřeba se chvíli zamyslet.
Phit
Logické hry - 1x
Dokážete přesunout veškeré kostičky do žlutých políček, které je pro Vás nachystáno? Prokousávejte se těmito ne zrovna lehkými koly a ukažte všem, jak jste šikovní. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Cyber mice party
Logické hry - 0x
Pěkná logická oddechovka, ve které budete moci naplno projevit svoje umění ovládat zvířata. Přemisťujte různé předměty, které najdete ve své kapse jako mince nebo sirky tak, abyste všechny myši dovedli do cíle.
Spiters Annihilation Level Pack
Logické hry - 0x
Odstraňujte v této hře objekty a pokuste se je spustit k bombám, které se odpálí a zabijí ostatní monstra. Používejte myš a hlavně váš mozek, abyste věděli, který objekt máte odstranit.
Gravi Jello
Logické hry - 0x
Zajímavá a rozhodně originální online hra tak trochu na téma spojování tří stejných objektů. V této verzi hry navíc můžete herní plochou otáčet. Jediné omezení je v počtu tahů na jedno kolo. Dobře se u hry bavte.
Shape Fold
Logické hry - 0x
Ve hře Shape Fold si zahrajete s mnoha různými geometrickými tvary. Pokaždé potřebujete zaplnit poloprázdný obrazec za pomoci přidělených tvarů, které při správném sestavení zapadnou do vhodných míst. Autoři si pro hráče připravili poměrně slušný počet úrovní, v nichž se postupně navyšuje obtížnost.
Goblin Garden
Logické hry - 0x
Oddechová klikačka, ve které budete hledat předměty ukryté na hrací ploše. Není to vůbec snadné, protože některé objekty jsou skryté velmi důkladně. Podaří se vám najít všechny věci během co nejkratší doby?
Cube Escape: The Lake
Logické hry - 0x
Pekelně těžká escape hra, která vás dozajista pěkně potrápí. Zničehonic jste se ocitli kdesi u jezera. Vaším úkolem nebude nic jiného než dostat se odtamtud pryč. Klikejte, hledejte předměty, nacházejte řešení a dobře se bavte.
Rush Hour - dostaňte auto ven
Logické hry - 0x
Výborná superhra, která prověří vaše logické myšlení. Cílem hry Rush Hour je dostat vaše autíčko ven z naprosto přecpaného parkoviště. Vždy musíte přeskupit ostatní auta tak, aby se vaše červené auto dostalo k praporku. Nejprve zkuste tréninková bludiště, ostrá hra je opravdu těžká.
Monkey Go Happy Marathon
Logické hry - 0x
Užijte si ranec zábavy v celkem 30 náročných úrovních této bezvadné logické hry. Monkey Go Happy pokračuje v sérii nazvané Marathon. Každý level obsahuje jednu logickou hru - jejím vyřešením se dostanete dál. Rozveselíte všechny opičky?
Paintwars
Logické hry - 0x
Pod názvem Paintwars se skrývá vynikající logická superhra, ve které budete ničit ostatní smajlíkové figurky. Podaří se vám v každém kole sebrat všechny hvězdičky, zničit postavičky a nahrát nejvyšší skóre?
Monsters Mash 3
Logické hry - 0x
Tato super hra je pokračování hry Monsters Mash, ale tentokrát s pořadovým číslem 3. Vaším úkolem je odstranit bloky a shodit tyto zombíky na bodláky v každé úrovni. Cílem této hry je tyto zombíky prostě zabít.
Legor 4
Logické hry - 0x
Hra Legor 4 má jedno velké plus oproti mnohým jiným hrám. Tímto plusem je to, že pochází z České republiky, a proto je v češtině, takže je dostupná i pro hráče neovládající cizí jazyk tak dobře. Jedná se o hru, kde si budete hrát s kostičkami lego, se kterými pokusíte vyplnit úplně všechna černá místa.