Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Flooded Village

Hrajete online hru Flooded Village

Flooded Village je poměrně netradiční hra, kde se vydáte zaplavovat volná políčka. Musíte se pokusit dostat vodu do seschlé půdy ke stromům, aby dostatečně vzkvétaly. Setkáte se i s piráty, kteří samozřejmě potřebují plout po vodě a to jim musíte dopřát. Snažte se dohrát úroveň na co nejmenší počet tahů.

ovládání hry Flooded Village

Myš • 3.59 MB • 544x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Candy Crush
Logické hry - 26x
Znáte mega úspěšnou hru Candy Crush na mobilech a tabletech? Tentokrát si ji můžete zahrát i online na našem herním webu. Pravidla hry zřejmě nemusíme opakovat, ale pro jistotu - snažte se hledat vždy alespoň tři stejné symboly a postupně tak čistit hrací pole.
Colliderix
Logické hry - 2x
V této super hře musíte odstraňovat objekty a to tak, aby se obě kolečka dostala k sobě, protože když se vám to nepodaří, tak musíte úroveň opakovat. Udělejte vše pro to, abyste je dostali k sobě.
hra v Unity3D
Meteor Mash
Logické hry - 851x
Tak trochu jiné ztvárnění oblíbené hry Miny (minesweeper). Poměrně jednoduchá hra, ale na druhou stranu docela chytlavá a skvěle hratelná. Hra obsahuje neuvěřitelných 90 originálních úrovní.
Mahjong Card Solitaire
Logické hry - 16x
Pěkně zpracovaný mahjong, ve kterém budou místo klasických kamenů karty. Ty odstraňujte po stejných dvojicích, které mají stejnou hodnotu. Malou výhodou je fakt, že karty mohou mít jiný znak a barvu.
Sea Horse Bubble Escape
Logické hry - 4x
Malý mořský koník se nešťastnou náhodou ocitnul uvězněný ve vodní bublině. Potřebuje se dostat za svým kamarádem, který se ukrývá u vody, do níž mořští koníci patří. Cestou musíte odstraňovat různé překážky, aby se mořský koník mohl dostat na to správné místo. Občas bude zapotřebí hodně dlouze zapřemýšlet.
Ball Revamped
Logické hry - 2x
Vašim úkolem v této skvělé hře je dopravit míček do dalšího kola. Pomocí šipek koordinujte jeho pohyb a dostaňte ho do bílého čtverečku. Dokážete se prokousat všemi levely? Pusťte se do této hry a ukažte, co ve Vás je.
Fold
Logické hry - 6x
Hrátek s gravitací nás vždycky baví, proto vznikají i další kvalitní hry, jednou z nich je i Fold. Pohybujete se skalnatým terénem, a projít vaši trasu vám pomůžou různé úpravy gravitačních polí.
Satellite Landing
Logické hry - 6x
Odstraňujte objekty a to tak, aby se satelit dostal co nejblíže k zemi. Snadné to nebude už od první úrovně této hry. Dopředu si rozmyslete, který objekt odstraníte. Tento satelit nesmí spadnout do vody!
Rollin Tot
Logické hry - 4x
Zajímavá originální logická online hra, ve které budete řešit to, jak dostat sympatickou příšerku k jejímu příteli. Ten se jako na potvoru nachází na opačném konci hracího pole.
Truck Loader 4
Logické hry - 1x
Tvým úkolem je překládat tyto bedny do náklaďáků. Ovládání je velice jednoduché a to pomocí šipek a pohybem myší. V některých úlohách budeš muset přijít na to, jak se dostat přes překážky.
Civiballs 2
Logické hry - 3x
Snažte se rozřezat veškeré řetězy na kterých visí kuličky. Snažte se udělat vše proto, aby se vám podařilo dostat kuličku stejné barvy na do nádoby. Hra má několik úrovní na třech území Země.
Cover Front 2
Logické hry - 2x
Nacházíte se v roli agenta a Vašim úkolem je vyřešit jednu z největších záhad. Hra je ve formě detektivky. V cestě Vám bude stát mnoho překážek se kterými si budete muset poradit. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Happy pill
Logické hry - 1x
Vašim úkolem v této hře je vyléčit všechny příšerky, které máte v určitém kole. V každém kole máte prášek, který musíte namířit na příšerky tak, aby jste zasáhly všechny a přitom žádnou nezabili. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
Orange Gravity 2
Logické hry - 6x
Další pokračování si připisuje i hra s názvem Orange Gravity. I ve druhém dílu si vezmete na starost oranžový pomeranč, který potřebuje sníst všechny žluté citrony v každé z úrovní, kterých si autoři připravili celkem slušné množství. Odřezávejte jednotlivé provazy, aby se pomeranč dostal na vhodnou pozici.
Magic drop
Logické hry - 0x
Další z logických her, ve kterých budete skládat dohromady stejně zbarvené trojice. Tentokrát si ale budete hrát s různými magickými lektvary a čarodějnými lahvičkami, tak pozor, ať někoho neproměníte.