Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Flooded Village

Hrajete online hru Flooded Village

Flooded Village je poměrně netradiční hra, kde se vydáte zaplavovat volná políčka. Musíte se pokusit dostat vodu do seschlé půdy ke stromům, aby dostatečně vzkvétaly. Setkáte se i s piráty, kteří samozřejmě potřebují plout po vodě a to jim musíte dopřát. Snažte se dohrát úroveň na co nejmenší počet tahů.

ovládání hry Flooded Village

Myš • 3.59 MB • 1452x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Doodle Roll
Logické hry - 2x
Doodle Roll je velice jednoduchá hra, kde se pokusíte dostat kuličku vždycky na místo určení, ale jak jistě tušíte, nebude se jednat o úplně jednoduchou práci, protože na cestě kuličky k cílové plošince se vyskytnou různé překážky. Využívat musíte veškerých možností, jaké hra nabízí, aby se kulička dostala na správnou pozici.
Meeblings
Logické hry - 6x
Malé kulaté postavičky s nakreslenými obličejíky se vydávají na výpravu, při níž potřebují zvládnout cestu přes různé překážky. Vezmete si na starost některého z velitelských tvorů, který svým křikem dokáže přesunout všechny panáčky. Potřebujete vždycky dostat k východu stanovený počet příšerek. Celkem se připravte na padesát úrovní.
Monkey Go Happy 3
Logické hry - 1x
Již třetí díl této bezvadné herní ságy s opičkama. Opět je tu skupinka posmutnělých opiček, které musíte rozveselit. Vyřešte v každém levelu důmyslnou hádanku a zkuste se probojovat do tabulky nejlepších hráčů. Super hra s opičkama je tady. Zkuste i další díly (druhý, čtvrtý, pátý) nebo Mini Monkeys.
Murphyho zákony 7
Logické hry - 5x
Pokuste se znepříjemnit co nejvíce mladíkovou dovolenou, na kterou se těšil. Pokuste se mu provést co nejvíce schválnosti, které ho zesměšní a ztrapní před ostatními. Podle jeho rozčílení získáte body.
Woodwork Builder
Logické hry - 15x
Velmi zdařilá flash hra, která potrápí vaše mozkové závity a možná nejen je. Zadání je jasné - dostat jeden objekt na přesně vytyčené místo. Ke splnění úkolu využijete další předměty. A snad nemusíme zdůrazňovat, že nejlepší čas je oceněn nejvyššími body.
Golf Solitaire First Love
Logické hry - 2x
Klasická karetní hra solitér s motivem zamilovaného páru. Jinak je to klasika - snažte se poskládat balíčky karet podle barvy od nejnižší po nejvyšší, tedy od esa po krále. Na vše je časový limit.
Cargo Bridge
Logické hry - 4x
Skvěle hratelné online hra na přemýšlení. Vaším úkolem je postavit most tak, aby vaši dělníci mohli sebrat věci na druhé straně. Myslíte, že máte na to, stát se vedoucím hráčem v tabulce nejlepších?
Columns Master
Logické hry - 860x
Srovnejte krystaly podle barev - najděte vždy alespoň tři krystaly se stejnou barvou. Tato online hra je originální tím, že můžete spojovat krystaly i diagonálně (křižmo).
hra v Unity3D
TRANSMISSION
Logické hry - 7x
Tak toto je hodně originální a zajímavá logická super hra, která prověří vaše uvažování a schopnost pohcopit smysl života. No to poslední asi ne ;). Vaším úkolem ve hře je tvořit komunikační síť a objevit její sílu.
Jolly Jong Journey
Logické hry - 11x
V případě této bezvadné super hry se jedná o klasický mahjong. Tedy, pokud chcete vyhrát, tak musíte z hrací plochy postupně odebrat všechny kameny. Hledejte dvojice stejných kamenů a odebírejte je. Ovšem pozor - kameny nesmějí být nijak blokované ostatními kameny.
Emoti Match - pěkná logická minihra
Logické hry - 59x
Logické hry s cílem spojit vždy alespoň tři stejné symboly jsou velice oblíbené. Nejinak je tomu i ve hře Emoti Match, ve které budete spojovat pěkné smajlíky.
Cover Orange Players Pack
Logické hry - 6x
Udělejte v této super hře vše tak, aby se k vám nedostal kyselý déšť, protože ten by vás mohl zabít. Musíte udělat vše pro to, abyste posunuli jablíčka do skrýše a byli tak chráněni. Tak se do toho pusťte.
Bubble Guinea Pig!
Logické hry - 8x
Vyzkoušejte si na pět desítek zajímavých úrovní s nutností logicky uvažovat. Za pomoci malých hlodavců potřebujete oblepit ostatní zvířata žvýkací gumou. Na začátku hry se hlodavec nachází v tlamě hada, na něhož potřebujete kliknout, aby vypustil malé zvířátko. Vždy je tedy nutné odhadnout správnou dobu na vypuštění morčete.
Discover Istanbul
Logické hry - 3x
V naší další logické hře Discover Istanbul se podíváte po istambulu a ještě se přitom parádně zabavíte. Musíte se totiž zbavovat barevných kostek pod vámi
Impasse
Logické hry - 2x
Hodně chytlavá návykovka z rubriky logických her. Zadání je zdánlivě jednoduché; musíte dovést znak + až ke znaku V. Nebude to vůbec snadné, protože cestou na vás čeká řada překážek a rébusů.