Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Sokotank
sponzorované odkazy

Sokotank

Hrajete online hru Sokotank

V těžce ozbrojeném tanku je vaším úkolem ubránit se útoku nepřátelských vojáků. K dispozici máte dělo a kulomet. Je důležité sbírat padáky s municí, jinak váš boj bude mít krátkého trvání... Mezi zbraněmi se přepíná mezerníkem.

ovládání hry Sokotank

myší, viz instrukce ve hře • 0.57 MB • 1017x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
St. Pattack
Akční hry - 55x
Postava svatého muže se vydává zachraňovat Irsko. Nebezpečí na ostrově představuje mnoho věcí, se kterými si budete muset postupně poradit. Nejedná se o nijak snadnou úlohu, protože nepřátelé dokáží pořádně zatopit. Cestou narazíte na nejrůznější vylepšení, která sbírejte, aby se svatý muž mohl posílit.
Dragon Fist 3
Akční hry - 8x
V této hře si zahrajete za udatného bojovníka, který se musí postavit zástupu nepřátelských zápasníků. Využijte všechny své schopnosti a zdolejte všechny protivníky.
Space Kid
Akční hry - 2272x
Přiletěli jste na planetu s tímto vesmírným dítětem. Vaším úkolem je zničit veškeré nepřátele. Astronauti totiž prozkoumávali tuto planetu a narazili na roboty, kteří kladou velký odpor. Toto dítě je dokáže porazit.
Epic War
Akční hry - 2x
V této hře si prožijete plno bitev. Budete muset zničit nepřátelé a dobít jejich hrad a to hlavně bojem a vaší trpělivosti. Ale nesmíte zaváhat a nechat si zničit svůj hrad. To by totiž znamenalo pro vás konec
Metal Slug Rampage 4
Akční hry - 26x
Jste neohrožený bojovník se samopalem sakra nízko u pasu. Proti vám je celá horda po zuby ozbrojených nepřátel. Poradíte si? Aneb klasická akční střílečka ve stylu jeden proti všem ;-). Hra má vynikající grafiku.
Decision 2
Akční hry - 30x
Dostaňte pod kontrolu jiné město, které je prolezlé ďáblem. Tak se do toho pusťte a ukažte, jak se umíte bránit proti těmto zlým nepřátelským jednotkám. Tak se do toho dejte. Zničte je všechny do jednoho.
Crazy castle
Akční hry - 2158x
výborně zpracovaný pestrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.
Red Warrior
Akční hry - 46x
Skvěle zpracovaná online hra s indiánem, který se snaží ubránit své území před útoky kovbojů. Podaří se vám rychle a dobře zamířit a zničit kovboje dřív než dojdou až k vám? Pusťte se do boje.
Boxhead More Rooms
Akční hry - 18x
Boxhead More Rooms je prakticky stejně zábavná superhra, jako díl Boxhead 2. Jste jakýsi igráček v bludišti plném zombíků. Úkol je jasný, zneškodnit všechny zombíky a silnější bossy. Postupem času získáte mnoho účinných zbraní, například brokovnice je pekelně dobrá.
The Sniper
Akční hry - 49x
V této online hře se stanete klíčovou postavou, která bude mít za úkol vyčistit pobřeží od nepřátelských vojsk a tím zajistit další postup jeho jednotky. K tomu, aby se vám to povedlo musíte být ostražití a provést váš úkol v daném čase.
Turn Based Battle
Akční hry - 49x
Vydejte se na báječné dobrodružství. V hlubokém a neprostupném lese žije podle jedné pověsti velké zlo, které musí být poraženo. Ovšem přístup k jeho pevnosti může získat pouze ten, kdo dokáže posbírat čtyři legendární krystaly, bez nich se ke zlu nedá dostat. Dokažte, že se legenda zakládá na pravdě.
Sift Heads 1 Remasterized
Akční hry - 22x
Sestřelte své nepřátele, dávejte si pozor, abyste netrefili civilistu, protože to by pro vás znamenalo v této super hře konec. Tak se hlavně snažte, abyste splnili veškeré úkoly, které vám tato hra dá.
Ownage Burst
Akční hry - 26x
Parádní akční online hra Ownage Burst vás zavede do boje proti hordám nepřátel. Zpočátku si chabým nepřítelem poradíte, ovšem velice záhy nastoupí elitní střelci s lepšími zbraněmi a to už není taková brnkačka. Využívejte úkryt za auty a nebojte se použít granáty :).
Ninja Rinseout
Akční hry - 14x
Zajímavá atmosférická hra, ve které se převtělíte do samotného bojovníka Ninja. Využívej stínů a své obratnosti k poražení mnohem početnějšího nepřítele. Pouze profesionální Ninja dokáže bojovat se vší ctí za svou věc.
Double Edge
Akční hry - 21x
Jako hlavní hrdina v této brutální bojové hře se budete setkávat se svými nepřáteli a nemilosrdně je zabíjet. K tomu můžete získat mnoho zbraní a také štítu, které si po každém kole můžete nakoupit.