Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Barbie MemoZ

Hrajete online hru Barbie MemoZ

Barbie MemoZ je v podstatě klasické pexeso. Dostanete jasně stanovený úkol - musíte objevovat dvojice shodných obrázků. Hru začínáte s rovnou tisícovkou bodů a za každou správně odhalenou shodu obdržíte dalších sto bodů k dobru. Při každém chybném kliknutí ovšem ztratíte deset bodů, takže se musíte hodně snažit.

ovládání hry Barbie MemoZ

Myš • 2.19 MB • 323x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Snoozleberg ep2
Logické hry - 28x
A opět se setkáváme s našim náměsíčným hrdinou, panem Snoozlebergem. I tentokrát mu budete muset pomoci projít celou hru bez újmy, přitom když bude ve spánku. Odstraňujte všechny překážky a pomozte mu se nevzbudit.
Warp Shot
Logické hry - 35x
Warp Shot se odehrává v netradičním prostředí. Potřebujete dostat malou bílou kuličku, která vypadne z jednoho portálu, do dalšího portálu, jenž se zpravidla nachází na úplně druhé straně a je zahrazený překážkami. Vybírejte vhodné místo, kudy by se míček mohl dostat na cílovou pozici. Někdy se jedná o opravdu těžký úkol.
Escape the Shack
Logické hry - 21x
Vaším úkolem je se dostat pryč z této chatrče. Dejte se do toho a přijďte na způsob, jak se odtamtud dostat. Snažte se. Pošlete morzeovku, abyste si zavolali třeba pomoct. Udělejte opravdu cokoliv.
Castle Solitaire
Logické hry - 38x
Zkuste tento originální solitér a srovnejte postupně balíčky karet od nejnižší po nejvyšší. Postupně odhalte zámek, který se ukrývá za kartami. A jeden tip na konec - eso můžete využít jako nejnižší i jako nejvyšší kartu.
Birds Defenders
Logické hry - 73x
Poměrně zdánlivě jednoduchá online hra, která vás donutí trochu přemýšlet. Vaším úkolem je na postavenou konstrukci umístit bomby, které pak díky výbuchu osvobodí ptáčky z klece.
The Bank Robber
Logické hry - 31x
Někdy může být zábava hrát i za druhou stranu zákona, o čemž vás dnes jistě přesvědčím. Se svými parťáky plánujete provést velkou bankovní loupež, která se neobejde bez obrovské přípravy. Prozkoumejte plány a hurá do akce.
Build Balance
Logické hry - 47x
Chcete se stát stavitelem? Tak poté hrajte tuto hru a překonejte všechny zkoušky! Vytvořte pyramidu, umístěte různé objekty na sebe a nenechte je hlavně spadnout. Tak se do toho dejte.
Shrunken Survival
Logické hry - 46x
Zajímavá webhra na přemýšlení. V den svých narozenin vám kdosi daroval chutný dortík. Po jeho ochutnání jste se však patřičně zmenšili. Tím pro vás začaly těžké časy a pěkné problémy. Dokážete vyřešit hádanky tak, abyste se vrátili do normální reality?
Orange Gravity 2
Logické hry - 25x
Další pokračování si připisuje i hra s názvem Orange Gravity. I ve druhém dílu si vezmete na starost oranžový pomeranč, který potřebuje sníst všechny žluté citrony v každé z úrovní, kterých si autoři připravili celkem slušné množství. Odřezávejte jednotlivé provazy, aby se pomeranč dostal na vhodnou pozici.
Sieger LP
Logické hry - 80x
Jedna ze série tzv. bouracích her, kdy budete mít za úkol zničit budovu a v ní ukryté vojáky. Máte pouze omezený počet střel a navíc mohou být v budovách civilisté, které nesmíte zranit. Podaří se vám dohrát všechny levely?
Nodes 2
Logické hry - 17x
Výborná hra, kde si procvičíte nejenom rychlost svého logického uvažování, ale také se i přímo královsky pobavíte. Rozestavte laserové emitory tak, aby svými paprsky pokryly všechny body a aktivovali další level.
Scooty Racing Match 3
Logické hry - 910x
Zajímavě pojatá logická online hra s tématem spojování nejméně tří stejných symbolů. Není to žádná nuda, protože každý úspěšný krok ve hře je doprovázen nějakou událostí na vašem motocyklu.
Hello Worlds
Logické hry - 31x
Netradiční skákačka, která do jedné části spojuje více světů, ve kterých se budete s vaším hrdinou pohybovat. Pokuste se sebrat v každé úrovni všechny mince a nasměrovat postavičku do cíle co nejrychleji.
Evil Switch
Logické hry - 24x
Pěkná logická hra s už klasickým principem "3 stejné symboly v řadě", to je superhra Evil Switch. Hra se ovládá klávesnicí - mezerníkem zvolíte políčko a šipkama pak určíte směr, ve kterém se prohodí s dalším symbolem. Za žluté dušičky máte extra bonus.
All We Need Is Brain
Logické hry - 34x
Snažte se vylákat zombíky ze svých skrýši. Umístěte mozek poblíž jejích skrýši a počkejte si až vyleze. Mozek umístěte do míst, kde se velice těžko dostanou a při cestě zemřou. Hra obsahje hned několik zábavných úrovní.