Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Barbie MemoZ

Hrajete online hru Barbie MemoZ

Barbie MemoZ je v podstatě klasické pexeso. Dostanete jasně stanovený úkol - musíte objevovat dvojice shodných obrázků. Hru začínáte s rovnou tisícovkou bodů a za každou správně odhalenou shodu obdržíte dalších sto bodů k dobru. Při každém chybném kliknutí ovšem ztratíte deset bodů, takže se musíte hodně snažit.

ovládání hry Barbie MemoZ

Myš • 2.19 MB • 107x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Rude Cubes
Logické hry - 21x
Zajímavá logická online hra, ve které hraje hlavní roli kanón. Tím budete vystřelovat dělové koule a snažit se přesně zasáhnout kostky, u kterých jsou ukryti vaši nepřátelé. Důležité je velmi dobře mířit a zvážit každou střelu.
Escape Chuck Norris
Logické hry - 38x
Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.
Quad Bubble Extreme
Logické hry - 97x
Pěkné zpracování známé a na našem webu tolik oblíbené hry Bubble Shooter. Klikejte na bublinky se stejnou barvou a postupně je všechny odstraňte z hrací plochy. Každou úroveň dokončíte až ve chvíli, kdy jsou všechny trubky plné.
Funny Bees
Logické hry - 28x
Se včelami může být poměrně dost zábavy, o čemž se nás pokouší přesvědčit i autoři hry s názvem Funny Bees. V určeném čase potřebujete dostat stanovený počet včelek do jejich úlu. Cestou je zapotřebí také sebrat soudky s medem. Ze začátku se jedná o velice jednoduchou hru, ale postupně přibývají různé komplikace.
Dangerous Sweets
Logické hry - 26x
Pokuste se s tímto roztomilým tvorečkem sbírat sladkosti. Dejte se do toho a pozor, abyste nevypadli. Šipkami zvedáte dřevo, na kterém tento tvor je. Hra bude později mnohem těžší a na začátku vám ukážou, jak se to dělá.
Bombs Vacation
Logické hry - 23x
Pro dokončení každé z úrovní v této hře bude zapotřebí trefit cíl za pomoci bomby. Ve hře naleznete i různá tlačítka, po jejichž stisknutí se odehraje nějaká akce. Vždy potřebujete vhodně využít všech dostupných možností, aby se dalo pokračovat do další postupné úrovně, kterých celkem hra obsahuje dostatek.
Disaster Will Strike 2
Logické hry - 186x
Všechno probíhá naprosto hladce, když tu se náhle přírodní živly začnou bouřit a padají kusy domů. Ve druhém pokračování Disaster Will Strike se opět podíváte na zoubek stavbám a pustíte na ně přírodní pohromy. Vždy dostanete k dispozici jen určité druhy přírodních katastrof, se kterými si musíte vystačit a zlikvidovat vše živé.
Squidy
Logické hry - 24x
Hlavním hrdinou hry Squidy se stane chobotnice, se kterou se v rámci každé úrovně musíte dostat k vodě, protože přeci jen chobotnice není úplně suchozemský tvor. Aby se chobotnice Squidy mohla dostat přes suchou zemi, dostanete k dispozici výbušninu, která naštěstí chobotnici nezraní, ale pošle jí na dalekou cestu.
Tetris Sprint
Logické hry - 18x
A máme tady tetris a to jak pro kluky, tak i pro holky. Máme tady superhru, která zabaví opravdu každého. Tetris je hra, kterou zná snad každý, protože je na světě už velmi dlouho a stále se zdokonaluje.
Tiles Of The Simpsons
Logické hry - 179x
Pěkně zpracovaná online hra s tématem rodinky Simpsonů. Z hrací plochy budete odebírat postupně dvojice hracích dílků až se vám ukáže kompletní obrázek. Herní princip je důmyslný, hratelnost skvělá a výdrž hry dlouhá, doporučujeme.
Endless Mahjong 2
Logické hry - 29x
Skvělý mahjong, který vás bude bavit na opravdu dlouhou dobu. Věříme, že to bude nekončíčí oddechová zábava. Vyberte si herní mód a pak už se vrhněte na samotnou hru. Hledejte dva stejné symboly, které však nejsou blokované jinými kameny.
Ant Hill Trap
Logické hry - 29x
Perfektní logická superhra, ve které se budete snažit utéci z podzemního úkrytu. Ten je nezadržitelně zaplavován vodou a vám nezbývá příliš mnoho času. Vyřešte všechny logické úkoly a dostaňte se ven.
Mahjong Connect
Logické hry - 140x
Jedna z nejoblíbenějších online her na celém internetu. Mahjong Connect patří určitě mezi nejlepší mahjong hry. Vaším úkolem bude najít dvojice stejných kamenů a označením je odebrat. Avšak pozor - kameny nesmějí být nijak blokované ostatními kameny. Líbí se vám tahle gamesa? Sdílejte ji na Facebooku.
Dynamite Blast 3
Logické hry - 31x
Pěkně zpracovaný třetí díl vskutku explodující hry. Vaším úkolem bude umístit nálože tak, abyste vyhodili do vzduchu všechny dopravní prostředky. Ničte mosty a komunikace, a hlavně dobře načasujte všechny bomby.
Truck Loader 4
Logické hry - 34x
Tvým úkolem je překládat tyto bedny do náklaďáků. Ovládání je velice jednoduché a to pomocí šipek a pohybem myší. V některých úlohách budeš muset přijít na to, jak se dostat přes překážky.