Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Barbie MemoZ

Hrajete online hru Barbie MemoZ

Barbie MemoZ je v podstatě klasické pexeso. Dostanete jasně stanovený úkol - musíte objevovat dvojice shodných obrázků. Hru začínáte s rovnou tisícovkou bodů a za každou správně odhalenou shodu obdržíte dalších sto bodů k dobru. Při každém chybném kliknutí ovšem ztratíte deset bodů, takže se musíte hodně snažit.

ovládání hry Barbie MemoZ

Myš • 2.19 MB • 1155x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Ninja Land
Logické hry - 57x
Hrdinou v této chytlavé online hře je malý ninja. Ten musí zachránit svou vězněnou přítelkyni. Zdolejte všechna nebezpečí, která vám tato strastiplná cesta přinese. Nebudete v tom naštěstí sami - časem se k vám připojí druhý ninja.
WOW Connect - Warcraft mahjongg
Logické hry - 60x
Wow Connect je logická hra ne nepodobná mahjonggu. Vaším úkolem je spojit dva stejné symboly. Cesta mezi nimi může mít maximálně 2 zlomy s 90°. Pokud si nebudete vědět rady, můžete symboly zamíchat (shuffle) nebo si vyžádat nápovědu (hint).
2048 Fuzzy Monsters
Logické hry - 44x
Určitě znáte oblíbenou mobilní hru 2048. Tento nový klon hru trochu vylepšuje. Cílem je pomocí součtu hracích čtverečků nabrat požadované číslo. Vše má svá pravidla, a proto není hra tak snadná.
Monkey GO Happy Leprechauns
Logické hry - 59x
Nejnovější díl ultrapopulární herní série Monkey Go Happy je tu. Nese název Leprechauns. V tomto speciálním díle bude vaším úkolem hledat čtyřlístky a malé skřítky. Projdete celou řadou hádanek?
Izzi
Logické hry - 24x
Maličké hlavičky jsou neustále hladové a potřebují krmit. Vezměte si je na starost a vystřelujte je z kanónu, aby se dostaly ke čtverečkům, jimiž se nakrmí. V každé z úrovní potřebujete naplnit ukazatel, aby se dalo pokračovat dále. Postupem času přibývají barvy potravy a také hlaviček. Musíte k sobě přiřazovat stejné barvy.
Totem Destroyer - superhra
Logické hry - 16x
Výborná logická minihra, ve které postupně odstřelujete jednotlivé bloky, avšak nesmíte dopustit, aby se váš tajemný totem zřítil na zem. První úrovně jsou snadné, přituhovat začne zhruba od šestého levelu.
Mindly Puzzle
Logické hry - 41x
Použijte vaši bystrou mysl a postřeh k řešení různých hádanek v této super hře. V každé úrovni na vás čeká zajímavý rébus, který musíte vyřešit v co nejkratším čase.
Satellite Landing
Logické hry - 42x
Odstraňujte objekty a to tak, aby se satelit dostal co nejblíže k zemi. Snadné to nebude už od první úrovně této hry. Dopředu si rozmyslete, který objekt odstraníte. Tento satelit nesmí spadnout do vody!
The Mopples
Logické hry - 17x
Další z početné skupiny bejeweled a spoj tři her, které jsou tolik oblíbené a tolik hrané. I hra The Mopples si vás určitě získá. Hledejte alespoň trojice stejných obrázků a snažte se nahrát co nejvyšší skóre. Líbí se vám tato hra? Sdílejte ji na facebooku.
Gem Match Deluxe
Logické hry - 36x
Jste-li fanoušky klasického bejeweled, tak si v této hře přijdete dozajista na své. Hra je to jednoduchá, ale velmi zábavná a skvěle hratelná. Na hrací ploše hledejte stejné symboly. Do dalšího levelu postoupíte, pokud odstraníte všechna červená pole.
Chess Classic
Logické hry - 69x
Perfektní verze šachů, které si můžete zahrát proti počítači a nebo proti druhému hráči na stejném počítači. V případě počítačového protivníka máte na výběr ze šesti úrovní, takže určitě naleznete tu, kterou zdoláte a dobře si zahrajete.
Sieger LP
Logické hry - 80x
Jedna ze série tzv. bouracích her, kdy budete mít za úkol zničit budovu a v ní ukryté vojáky. Máte pouze omezený počet střel a navíc mohou být v budovách civilisté, které nesmíte zranit. Podaří se vám dohrát všechny levely?
Trigger Path
Logické hry - 31x
Pokuste se v této hře dostat bonbónek k tomuto tvorovi. Umístěte různé objekty do prostoru a poté spusťte hru, až budete moct. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je. Snažte se vše umístit logicky.
Blockage
Logické hry - 2370x
Blockage je další z řady her, ve kterých potřebujete pořádně logicky uvažovat, aby se daly jednotlivé mise dohrát do zdárného konce. Potřebujete dostat barevně vyplněný čtvereček na speciálně označené místo. Někdy si můžete vypomáhat zmražováním jiných čtverečků. Mise se postupem času stávají mnohem těžšími, takže je nutno hodně přemýšlet.
Dangerous Sweets
Logické hry - 28x
Pokuste se s tímto roztomilým tvorečkem sbírat sladkosti. Dejte se do toho a pozor, abyste nevypadli. Šipkami zvedáte dřevo, na kterém tento tvor je. Hra bude později mnohem těžší a na začátku vám ukážou, jak se to dělá.